ליווי פסיכולוגי

hoolahoopa

New member
ליווי פסיכולוגי

החלטתי שאני צריכה תמיכה של פסיכולוג כדי להמשיך עם התהליך. למישהי יש המלצה על פסיכולוג בתחום באזור המרכז?

londi81

New member
גם בעייני ליווי מקצועי הוא ממש חשוב

אין לי המלצה ספציפית.. אבל רק מניסיוני... לי קרה שהפסיכולוג שלי מזה 5 שנים נאלץ לעזוב באמצע הטיפול... ונורא התלבטתי אם להחליף למטפל(ת) שמתמחה בפריון או דווקא למטפל(ת) "כללי"... עשיתי כמה מפגשים עם עו"סית קלינית מאוד חמודה שמתמחה בפריון, וממש מבינה את התהליך - אבל עבורי זה לא היה זה...
מה שהבנתי - זה שחווית הפריון שלי משקפת דברים הרבה יותר עמוקים ומשמעותיים בחיים שלי... והחלטתי להתחיל טיפול קלאסי אצל פסיכולוג קליני - שכמובן ונוגע הרבה בחוויות הטיפול והפריון - אבל בקונטקסט הרחב של החיים שלי..
לי זה היה נכון יותר, ואני מציעה לך לשקול את זה
&nbsp
וגם אני רוצה להגיד עוד משהו, לא בהכרח לך אלא למי שאי פעם תגיע לפוסט הזה.. אחרי שסבב ה IVF הראשון שלי נכשל, שקעתי לאפיזודה דכאונית קלינית מהספרים... ניתקתי מגע עם העולם, בכיתי המון, ממש לא ראיתי טעם לחיים... הייתי שקועה בזה כמה ימים, שנגמרו בזה שהחברה הכי טובה שלי - באה ליטרלי להציל אותי מעצמי, והכריחה אותי ללכת לפסיכאטרית ולהתחיל אבחון ובהמשך טיפול תרופתי... לי זה הציל את היום יום, בשנה האחרונה..
בכל מקרה - אני נפגשתי עם ד"ר גבי אייזנברג שמנהלת את מערך הטיפול הנפשי ביחידת הנשים באיכילוב (או משהו כזה - בכל מקרה היחידה שמטפלת בנשים סביב פריון וילודה).

GNews78

New member
גם ד"ר הררי מומחית בטיפול בנשים בתהליכי פיריון

פסיכיאטרית מומלצת בהחלט. מעבר לטיפול פסיכולוגי קליני מהסוג שציינה לונדי, לי עזר טיפול תרופתי לצלוח את התהליך ובעיקר להתמודד עם המתח החרדות ואוטוסרדת המחשבות הבלתי פוסקת. מאחלת לך רוגע שלווה והצלחה רבה!

אני לקחתי מאמנת אישית לתהליך

אחת שעברה בעצמה טיפולים וכיום יש לה 4 ילדים. (לראשון חיכתה 5 שנים).
קוראים לה שירי אנקונינה טוביאס.

יש מרפאה מיוחדת שפתחו לנשים בטיפולים בלוד

זה חלק ממרפאה לבריאות הנפש של משרד הבריאות. מקבל מכל הקופות על בסיס טופס 17 (ללא עלות נוספת)
אני פניתי אליהם אומנם לפגישה אחת נקודתית אבל זה חשוב מאוד
תבררי עם מיה הולץ אביגיא: 0544931663

למעלה