ליווי מענין

duduplus5

New member
ליווי מענין

קשה לי להאמין שלא הרבה קראו בעבר את ההודעות שלי. ולאלו שעדין לא: אני מציע ליווי ברמה שלא היכרתם בעבר, למי שאוהב לשוחח על כל נושא עם מישהו איכותי חלק טבעי עם עיניים ירוקות ושער חום קוצים בן 23. למי שאוהב להכיר ולשמוע סיפורים מרתקים. למי שאוהב מגע עדין ותחושות מיוחדות ברמה של תרפיה ופינוק. למי שאוהב סקס נעים ורגוע. למי שוהב מוזיקה מרגיעה ואור נרות. ולמי שאוהב אוירה רומנטית. אני פסיבי ללא מיקום ונייד בכל אזור הצפון! אז תרגישו חופשי להתקשר גם אם סתם לשיחה מענינת: 055-805522 דודו פלוס (ותחזיקו מעמד).

לירונר

New member
דודוווווווו מהמם שלי ../images/Emo99.gif

תגיד שבאת לפרסם את אתר המעריצים שלך
אני לא יכול לחכות יותר
תגיד שאתה אוהב אותנו, תגיד שאתה רוצה רק אותנו, תגיד שבא לך עלינו. העם נקעה רגלו !, דודפלוס - אחרת זה פספוס

גלעד יא

New member
יש כרטיס מועדון?

איך אפשר להצטרף למועדון המעריצים? האם יש מבצעים - חבר מביא חבר? דודופלוס - אחרת זה פספוס

amet

New member
קשה לך להאמין ../images/Emo12.gif

ומה איתנו, אנחנו לא בשוק ובהתרגשות מופלאה על הגבר האיכותי שנכנס אל חיינו ומציע לנו שיחות " ברמה שלא היכרתם בעבר", מרוב התרגשות לא יכולנו אפילו לחייג את מספרך. "למי שאוהב להכיר ולשמוע סיפורים מרתקים. למי שאוהב מגע עדין ותחושות מיוחדות ברמה של תרפיה ופינוק." אני רוצה להבין את מציע לנו תרפיה בדימיון מודרך או מה?? אבל הכי מושך אותי זה" למי שאוהב לשוחח על כל נושא עם מישהו איכותי חלק טבעי עם עיניים ירוקות ושער חום קוצים בן 23." נשמע בחור אורגני, האם האיכות זה בגלל הקוצים או העיניים הירוקות, מעניין מה אתה כבר יכול לספר לנו אולי תתן לנו דוגמא קטנה, אתה חלק משיווק זה לתת קצת ממה שאתה מציע אז בוא נראה אותך מלהיט, מדליק, מרטיט, מטריף את כולנו בו בזמן... ומותק אני מבטיח לך שאם תהיה אני אמליץ עליך (מה לעזאזל קורה פה) "

guy1974

New member
מותק! ../images/Emo46.gif

"נראה אותך מלהיט, מדליק, מרטיט, מטריף את כולנו בו בזמן..." מה ניהיה כאן? (מה שחסר לי באמת, שהוא ידליק אותך ואז אני יבוא הביתה, אווי לי
)

amet

New member
מותק יא לחוצה ../images/Emo68.gif

אני מודה שאני נדלק מהר אבל אל תדאג מותק בזמן שאתה תהיה בחופשת הסקי שלך החל מיום ראשון הקרוב, ואני יהיה לבד, בבית לא יקרה כלום :-. מה אתה לא סומך עליי ובחייך מה זה ילד שמציע פינוק ומגע ושיחות "שאני מאוד אוהב לנהל" נראה לך שזה מה ש.....

guy1974

New member
ועכשיו שכולם יודעים ש...

אמט יהיה לבד בבית שבוע שלם, הצעות מועמדות נא להפנות למזכירתו הנאמנה (אני
) למטרות סינון ומבחני קבלה
טוב, תכף אני יגיב קצת בצורה יותר רצינית להודעה המקורית של דודו + 5

amet

New member
ווואלההההה

דודו + 5 ווואיייי נשמע סבבה לאללה נראה כי לאמט יהיה הרבה עבודה קוקי איזה חמוד אתה תודה שהכנת אותי מראש מהיום אין סקס בבית חייב שלמור כוחות ליום ראשון, שני, שלישי, רביעי, אני לומד, חמישי פעילות מוגברת אחרי מנוחה ביום רביעי, שישי שבת כולם עליי

guy1974

New member
התיחסות קצת יותר רצינית ../images/Emo11.gif

"למי שאוהב לשוחח על כל נושא עם מישהו איכותי חלק טבעי עם עיניים ירוקות ושער חום קוצים בן 23" - יותר הגיוני אם היית רושם: "למי שאוהב לחלום על מישהו איכותי חלק טבעי....." או "למי שאוהב לשוחח על כל נושא עם מישהו שיודע להקשיב, איש שיחה נוח וחם" אתה מבין שאתה מציע את "השירותים" שלך כביכול למי שמחפש חברה אבל אתה מנסה לקנות אותם עם המראה שלך ?! דעתי קצת חלוקה לגבי הנושא הזה, כי מצד אחד זה נראה שאתה מנסה "לשחק" על נקודות החולשה של אנשים ולהציע להם בעצם חלום שהוא לא יותר מאשר פנטזיה עבורם ועבורך זה עסק כלכלי נטו וזה סוג של ניצול ומצד שני, אני חושב שיש אנשים שזקוקים למגע ולחום הזה גם אם זה לא הדבר האמיתי... ואם אתה מציע את זה עבורם זה יכול להיות נחמד רק תזכור שאתה בקלות יכול לפגוע באנשים ברגע שאתה מפתח בהם פנטזיות וחלומות...

pink it

New member
אני לא אומר כלום..

לי עלול לחשוד בי שוב בהתחזות

למעלה