ליובלללללל ולנו

TAL-טל

New member
ליובלללללל ולנו

כאחת מהמעורבות בפרשה עוד לא יצא לי להגיב אז עכשיו כשהרוחות נרגעו פחות או יותר אני מוסיפה את עמדתי בעניין אז ככה: יובלללללללללללללללללל את מלעוניתתתתת אתתתתתתתתתת ואללה אחותי שיחקת לנו אותה במוקדם או במאוחר הרי כולם יצחקו נקווה שבמוקדם.... בכל אופן כמו שאמר פטישון חצ``ל (חכמינו צ`יטוטיו לברכה...) אל לנו לשפוט וכולנו טועים אחרת לא היינו בני אדם.. למרות שבשבילי היית יובבל יכולתי להבחין קצת באישיות שבפנים ורוע לא מצאתי ובכל זאת גרמתי לי - לנו להרגיש קצת ובהחלט ללמוד לקח.. אז לאללה מכם שעדיין כואבים, יאללה תרביצו חיוך כמו שאני אוהבת אתכם שימו רגע יד על הלב ותגידו לי שלא היינו רוצים שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים... אוהבת TAL נ.ב למלעונית אם תכירי פעם מישהו שדומה ליובלל תני לו ת`טלפון שלי דחוףףףףףףףף :cool: שלכם טל

מרי-לו

New member
TAL

סמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גראסססססססססססססססססססססססססססססססססססס קוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פרסי חולה עלייך אחותי הקטנה. מה אומר לך אחותי, על שפתיי בהחלט הצלחת לעלות חיוך.... אלק חיוך, התפצצתי מצחוק .... חצ``ל.... חחחחחחחחחחחחח. את גדולה מהחיים אחותי היפיפיה מתה עלייך מרי-לו

אורית 36

New member
אני איתך...

TALטול אני איתך.. כשירגעו הרוחות לגמרי, אולי אצא גם אני ואומר את דברי. בכל זאת מחייכת אורית 36

למעלה