ליואלV / החוזה המתחזה

אתילה12

New member
ליואלV / החוזה המתחזה

אינך מסוגל אפילו להגיע לנעליו של אשר גרין... אגב- למרות כל נסיונותיך לא הצלחת. אני רואה שנושא האבא שלך הוא מאוד חשוב, יש עוד כמה אצלך במשפחה שהם אנשים חשובים שעזרו לך...שהיו בתפקידי ציבור שונים... יש לי המון מידע עליך, ושוב אני חוזרת, אני יודעת מי אתה. וגם מתברר שאחרים יודעים... "נמר של נייר"- יש איזה שותף חדש שאפשר לדפוק אותו??? אולי מישהו מחו"ל שעדיין לא מכיר אותך. אגב- קיבלתי את המכתב של אגודת בצרה ובשיחות שהיו לי עם חברים מאוד שמחו שהולך לקום כאן בית ספר... יש לך כבר מורה במשפחה, אז תתייעץ בו.

יואלV

New member
אתילה- זת לא יעזור

אין לך מושג מינימלי מי אני( במשחק קר חם הייתי אומר קר קר) אבא שלי הוא בהחלט איש חשוב בחיי ואני מאחל לו להיות חשוב בחיי עד 120- הבעיה היא שלא הבנתי איך זה קשור לעיניינו...... אולי את מתכוונת לזה שאחרי מותו של אבא של מושיק הוא דפק את אח שלו החוצה מהירושה? אולי את מתכוונת לזה שאחרי שהגיס שלו נפטר ואחותו היתה חסרת כל הוא לא טרח אפילו להתקשר אליה? אולי את מתכוונת לזה שהוא שלח את אשתו הראשונה חסרת כל? ואולי כל זה איכשהו קשור לאבא?......... בקשר למשפחה שלי- כולם חשובים וכולם עוזרים זה לזה מתי שאפשר( לא כמו אצל הגרינים...) לא הבנתי את עניין השותף(מעולם לא היה לי שותף זולת רעייתי הנפלאה) ולבסוף: תרשי לי להרגיע אותך- אני לא מתכוון להמשיך ולההכנס לפורום העלוב הזה מאחר ואני חושש לשלומך אחזור בגדול ערב הבחירות אם וכאשר הג'נג'י יחליט להתמודד ואז אציג לכל עם ישראל את כל המסמכים שברשותי אינני יודע מי את אתילה- אני מניח שלפי רמת האמוציות שאת מפגינה את או הג'נג'י בעצמו או אשתו או אחת מבנותיו- פשוט חוץ מכן אין אף אחד שמוכן להגיד עליו מילה אחת טובה אל תטרחי לענות לי כי אין לי כוונה להכנס יותר אני מבטיח לך ולכל 5 האנשים שתומכים בגרין להזדהות בעתיד( מה שיגרום לך לבלוע את הלשון) בינתיים שתהיה לך לבני ביתך ואנשי המושב שלך- שנה טובה ובבקשה תתקנו את הכבישים ותנמיכו את הבמפרים- זה סיוט לעבור דרככם.....

אתילה12

New member
ליואלV/ החוזה המתחזה/ הטבעונית

"ימותו הקנאים", אל תשכח את הכדורים (גם כשאתה נוסע לחו"ל)-פסיכולוג יש גם באירופה. אני אאחל גם לך שנה טובה ולבני משפחתך, ולבעלי החיים...

יואל V שלום.

יואל שלום. תודה על התשובות המדויקות שקראתי כאן, אך אבקשך להוסיף מידע אמין ממקורות ממשלתיים נוספים .מאוד מענין מה עושים בכסף הציבורי שנפל לידי גרין.מהחוזה אני מבין שיתכן וחוגגים עלינו במסווה של פעילות ציבורית, כי אין כל הענות לתת בשקיפות את הדו'ח הכספי כאן בפורום, אולי מסיבות מובנות. הצעתי לך להתעלם מאתילה ומתגובותיה הירודות - מה שרק יעשה טוב לדיונים בפורום.כפי שזה נראה היא בוודאי המאהבת התורנית של גרין עד להחלפה הבאה -זה ההסבר היחיד לגובה השטיח שהיא מפגינה בקביעות.

אתילה12

New member
לטבעוני, לטבעונית השמנה, יואלV והחו

אמרתי שאני מכירה אותך... מאהבת!!! מעניין.... מתחיל ל... אתה ממש רחוק, אבל אני מאוד, מאוד מאוד קרובה אליך... אגב- אם מדברים כבר על גובה שטיח- מתחת לשטיח תמיד יש ריצפה. אגב- סיימת כבר את הקורס??? מצאת כבר את עצמך? זה הסתדר כבר הבעיה החמורה האישית שלך?

למעלה