ליה הגיעה!

ליה הגיעה!

שלום חברים יקרים, תודה על הברכות... ליה נולדה כמתוכנן (ואני מקווה שכולכם עומדים על הסתירה במשפט הזה
), ביום חמישי בערך בתשע וחצי בבוקר, קשתית, צהובה ומהממת. היא מחייכת וצוחקת, מאושרת מהחיים, אהובה, ונינוחה. משהו אחר. לא סתם היא ליה... התגעגעתי אליכם ואני שמחה לחזור. שבוע טוב משפחה יקרה!

ינוקא1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo194.gif../images/Emo189.gif../images/Emo150.gif

Lagrangian

New member
מגניב!

לא סיפרת איך עברה הלידה.. ואיך זה שהיא לא חמוצה כמו שאר התינוקות בני-היומם? :) ברוכות השבות\באות..

../images/Emo39.gifאיזה יופי. מהיכן החיוך?../images/Emo13.gif רק נולדה../images/Emo230.gif

ככה זה בקיסרי? הם יוצאים מחייכים? אני מאחל לכם שיהיו לכם המון, המון טוב ושמחה וחיוכים.

תודה ../images/Emo24.gif

לא בטוחה איך קרה הבלתי סביר וילדה בת יומיים מחייכת, זה ניראה לי קשור ללידה המלכותית וחסרת המאמץ שהיתה לה. זה אמנם מאוד לא טבעי, אבל - אולי לא לכל התינוקות מתאים להתאמץ ככה.. בכל אופן גם מאז הלידה לא חסרות לה סיבות לחייך
הלידה עצמה היתה מאושרת מאוד כמו שביקשתי, ההחלמה מניתוח היא בכל זאת החלמה מניתוח, לא נטולת מורכבות. אבל, אנחנו אף פעם לא נגד מורכבות. כל זמן שאין סיבוכים. סיבוכים אני פחות מחבבת. תובנות בנוגע ל"השתלטות" הזו, או לאפשרות הבלתי טבעית שמחליפה את הטבעית? צ'מעו, דווקא אין לי. יש לי מין תחושה שיש יתרונות וחסרונות לכל דרך ולא יצאתי בתחושה שמזל שהלכתי הפעם על האופציה המלאכותית או שחבל שלא התעקשתי בכל זאת על לידה טבעית. אני יודעת בדיעבד, שכל הסיבוכים שצפו ללידה, הכריכה של חבל הטבור והגודל שלה - זה היה פשוט לא נכון. אם הייתי מתעקשת על טבעי - הייתי יולדת אותה כמו את האחים שלה. מה הרווחתי ומה הפדתי בבחירה שלי? קשה לי לכמת ולהגיד - התערבויות (לא נחוצות) זה טוב / רע. זה פשוט זה, שתי דרכים - אחת אלוהית, אחת מכשירנית, להגיע לאותה תוצאה...

../images/Emo39.gif../images/Emo65.gifשלום ליה!

שיהיו לך חיים מאושרים ומלאי שלווה ואהבה וגם לכם.....עומרי
לך ולמשפחתך המתוקה

למעלה