ליהע!!!!!

SurfingBoy

New member
ליהע!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מזלטוב!!!!!!! מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאזל טוב!!!!!! כן צביקה, פתחתי שרשור מזל"ט לפניך.... עדי הכניסה אותי לרוח יצירתית אז אני יעשה משו... לליהי ייש היום יומולדת ווווווווההההההההההווווווווווו!!!!!!!!!! עד גיל מסוים!!

רובע

New member
חחח אני בדיוק באתי לפתוח שרשרור$@!$

טוב נו חפיף מה זה משנה
ליהי מאמימו מזלטוב מזלטוב מזלטוב!@!@# מקווה שיהיה לך יומולדת מושלם ושנה מושלמת
תשארי כפרע כמו שאת כי זה טוב לבריאות
אוהבתותך

SurfingBoy

New member
הוא לא הקפיץ!!!

צריך 10 תווים לפחות נכון? 0123456789! הא מגיע לכם!

adii1201

New member
ליהע כפרע!!!!!

אמרתי לך הכל עכשיו במסנג'ר אבל אני אכתוב לך שוב
שיהיה לך המון המון מזל טוב חמודה! תשארי כמו שאת כי את מסקימה וכפרעלייך! אני מקווה בשבילך שכל מה שתרצי ועל כל מה שתחלמי יהיה לך ותשיגי את הכל!! שתהיי מאושרת ותמיד מחייכת כי יש לך חיוך מדהים!!! תחיי עד מתי שתרצי אבל תנצלי את החיים עד הסוף כי חיים רק פעם אחת! ומייקל לואיס שלך ליום ההולדת
כפרעלייך אוהבתותך מאוד מאוד מאוד מאוד
|מתנה|

אעעעעעעעעע כפרעלייך!!!!!

רואיםםםם אנשים?!!? אני ועדי זו אהבה אמיתי!!!!!!!! היא מביאה לי מתנה ל יום שלםםםםםםם את מייקל לואיס
שדרך אגב הוריד שערות בבטן!!!
חח איזה ג'בארה הוא.. אבל הוא... אבל הוא
אגררר עדי חולה עלייך!!

MoWz

New member
מממממזל תובך!!!!!!!!!1../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

מזלטוב!!! הרבה הרבה אושר וכיף ותנצלי את החיים!!! ותמשיכי להיות יפה!!..(איך את יכולה שלא??) וכפרעית..!! כובענית שלי!! אין את כבר לא תמימה כמו שנה שעברה.. אז גמני רוצה לצרף תמונה כמו עדי!!..נני רק לאיודעת איזה..זה המחשב של אח שלי..שניה נחפש.. מצאתי!..אבל היא לא קשורה

Me N U

New member
שרשור ../images/Emo49.gif לליהי ../images/Emo213.gif

אני מוחה כלפיי כל אלה שהפרו את ההסכם שלהם איתי, שרק אני פותח לליהע שרשור. אז מנהלים, שרשרו את שאר התגובות לשרשור הזה
בכל מקרה, לעניין: ביץ כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מזל"טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני לאהוב אותך
מאמימוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אז המון המון הנאה, כיף, שמחה ומה שלא תרצי, בשנת בר המצווה שלך
וסוף סוף כבר אין לי שום ברירה אלא להגיד שאת בת 13 ולא 12 (או שלא) קיצר, תעשי חיים, תבלי, ותחגגי את היומולדת הכי בפנאן בעולם
ורפת שלמה עלייך
מאחל, בעלך

FreakOfNature

New member
../images/Emo49.gif

עוד 5 שנים כבר לא תהיי קטינה
כפרעעעעע
כבר חגגו לך יומולדת בגן?

Me N U

New member
עוד 5 שנים../images/Emo26.gifהחתונה המציאותית!

כרגע רק הנישואין הוירטואלים תקפים

ב י א ץ

New member
ניר, מה זה ה../images/Emo49.gif הצנוע הזה?

אני דורש מיד שתשרשר לליהע 14 פעמים את הסמיילי
בכותרת ההודעה כאות למזל טוב

למעלה