ליהי

ליהי

יש לי שאלה איך אני יכול לראות את ההודעות שאני שלחתי לאחרים? היכן הם נמצאות? וסליחה על ההטרדה מושיקו

את רצינית?

נשמע לי קצת ,,,,ככה ככה חשבתי שזה יפעל פחות או יותר על פי מתכונת הדואר הרגיל עם שמירה של כל הדואר היוצא יוווווו יש לי כמה מכתבים שאני לא זוכר כל כך מה כתבתי ואיזה הבטחות פיזרתי איזו בושההההההה איך יוצאים מזה? חושבת שזה יעלה לי ? אבל אל תעשי הרבה גלים,שהמחיר לא יעלה מושיקו

תראה...

אני בד"כ מאוד רצינית.. הפעם החלטתי לחרוג ממנהגי ולחייך קצת ככה התאים לי כשראיתי אותך. ובקשר להבטחות תגיד, אולי אתה גם לא זוכר למי הבטחת? שקט מנצלת הזדמנויות.

חתולון*

New member
מושיקו ידידי

אם אתה מתכוון למסרים... אז אתה היית צריך לשמור עותק לעצמך כפי שאמרה לך שקט... וזו הזדמנות "לקפוץ" לבקר. אותם אבל אם אתה מתכוון לכל ההודות כאן המשורשרות ששלחת לכולם מיום שהתחלת לכתוב כאן... אז אל דאגה הכל שמור... אז תןמר לי למה התכוונת ואני אתן לך מיד את התשובה... יש פילטר (מסנן) שבו אתה רושם את הכינוי שלך ותחום תאריכים מבוקש ... עד 3 חודשים ותקבל את כל ההודעות שלך ביי חתולון

חתולי

מ ס ר י ם בדאלאק מי שימצא לי אותם יקבל ממני מינוי חינם לחצי שנה אצל צביקה ברמת יצחק מי שלא יודע אז צביקה זה סביח האורגנלי

חתולון*

New member
מושיקו

כל החיים לומדים א. שים תמיד עותק למסר שאתה שולח להבא. ב. יש לך את הרשימה של מי שקיבל ממך מסר. ג. שלח להם מסר.... אם הם/ן עדיין לא מחקו אותו. ד. במסר... תבקש לשלוח לך חזרה את המסר שלך. חחחחח ה. שבת שלום ו. יאללה ביי ז. תעופתי ח. חתולון

טאקילה~*

New member
מוישיקו.......

חלק מהמסרים שלך אצלי .... זה בסדר אני זוכרת מה הבטחת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה הסביח<רגע זה טעים>?

טאקילה~*

New member
מוישיקו..........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחסחיטה חחחחח במכונת הכביסה.

למעלה