ליהי מנהלת החדר

ליאור 30

New member
ליהי מנהלת החדר

הגיע הזמן שיהיה כחולים בחדר עד שעות המאוחרות שיטפלו בכל האנשים שבאים רק בשביל לריב בצ`אט וללכלך על אנשים שהם אפילו לא מכירים אשמח מאוד אם תתיחסי ברצינות לההודעה תודה ליאור

ליאור מה קרה?

אתה מתכוון אליי? זה היה בצחוק ואם נפגעת אז ממש ממש סליחההההההה ווואאאאאאאייייי היום אני לא במיטבי אתה הבן אדם השני שאני מתנצלת בפניו אני כנראה צריכה לסתום את הפה אבל לפני כן סליחה שוב הכל בהומור ואם נפגעת אז אני שוב מתנצלת ואני מבטיחה שלא לדבר עלייך שוב--- לא ידעתי שאתה מתרגש מדברים כאלה כשנכנסת לחדר הראשונה שאמרה לך שלום זו אני ואנחנו לא מכירים בכלל אבל אותך הספקתי להכיר קצת מכאן והתרשמתי ואני מתנצלת ויותר זה לא יקרה אני מבטיחה אני לא אפנה אלייך יותר סליחה לילה טוב ובייי

ליאור30 וכל חברי חדר נשואים והפורום

אתמול (יום חמישי) נערכה בתפוז פגישה של כל האופים וביניהם גם אני. דיברנו שם על כל הבעיות שיש לנו בצ`אט ובחדר נשואים. כמו בעית המטרידים,המאיימים,המתחזים,השרת הדפוק שלהם,ועוד המון נושאים אחרים (גם בעית הצבע הכחול הועלתה אבל לא היה לנו שום רעיון לצבע אחר חוץ מכתום מזעזע שנורא מצא חן בעיני פואט חסר הטעם לחלוטין). הנושאים הללו ידועים לכולם והם נמצאים בטיפולו המסור בהחלט של פואט ידידינו. האמן לי ליאור שכל הדברים האלה כבר היו ידועים לי קודם ואני מנדנדת על כך לתפוז כל הזמן אבל כמובן לא מזיק שגם אתם תנדנדו למר פואט היקר הרבה הרבה הרבה...(שלא יחשבו שם שרק אני קרציה...כמו שהם כבר חושבים...) ישנם המון דברים בקנה אצל תפוז בקשר לצ`אט שאמורים לפתור את חלק מהבעיות כאן אבל הם צריכים עוד עבודה וליטוש סופי... ועובדים על כך שם. גם בעית האופים בלילות ידועה לכולם וכמו יתר הדברים גם זה נמצא בטיפולו של פואט וגם לכך פיתרון בקרוב. חברים יקרים חדר נשואים זה חדר שמאוד מאוד חשוב לי ואני אוהבת אותו באמת מכל הלב ישנם שם עכשיו הרבה אנשים חדשים שלא מכירים אותי אבל הותיקים יודעים שאני אוהבת את החדר הזה וכל דבר שקורה בו אני לוקחת זאת לתשומת ליבי ומנסה לטפל בזה ולא תמיד בידיעת כולם גם אם אני שותקת זה לא אומר שהעניין לא בטיפול. אוהבת אותכם ליהי נ.ב. ליאור יקר כל דבר שנכתב כאן לגבי תלונות על הפורום,הצ`אט או אפילו עלי אני לוקחת זאת ברצינות.תמיד. גם מה שקורה בחדר בלילות אפילו שאני לא נמצאת שם אני תמיד מעודכנת בעזרת לי28 חברתי היקרה ותשאל אותה שאני מטפלת בהכל.

לי28

New member
ליאור המקסים...

ליאור... אתה צודק חייבים מישהו כחול שיהיה אתנו בלילה, נכנסים כל מיני מוזרים שהפה שלהם לא מפריח מרגליות... ליהי האחת והיחידה מעודכנת ממני כל בוקר על הנעשה ומדווחת הלאה, אך אין זה מספיק כדבריך. כשיש כחולים אז מחפשים אותם ואז הם באים לעזרה אך באמת עדיף שיהיה מישהו קבוע שיעזור בחדר. אך כל זה בידי תפוז ליאור אתה נשאר איתנו....

@poet

New member
כמה בשיבלך זה שעות מאוחרות

אי אפשר שתיהיה שמירה 24 שעות ביממה לכן אני אומר דבר כזה מציקים ורבים איתכם או שתעברו חדר או שתתעלמו, הם יפסיקו אם יש עוד בעיות או לתלונות נוספות את מוזמן לכתוב לי במייל irc oper and forum admin

למעלה