גיא מנשרוב!!!! אף מהצופים לא קיבלת ככה בפורום למה את ליהי כן???
א אסף הראל New member 2/6/03 #29 ערן אני לא רוצה להגיד דברים כאלה על גיא כי אני יודע מה יהיה אחרי זה.... ולגבי ליהי .... זה היה בצחוק
U uptowngirl New member 30/5/03 #3 .... לא פסדר... תפסת את הצדדים הרעים שלי... גיא...ביקשת שאני אכתוב אז כתבתי... מעכשיו אני מבטיחה לכתוב לעיתים קרובות...
.... לא פסדר... תפסת את הצדדים הרעים שלי... גיא...ביקשת שאני אכתוב אז כתבתי... מעכשיו אני מבטיחה לכתוב לעיתים קרובות...
E ESU Boscorelli New member 30/5/03 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני חייב לציין שההודעה קרעה אותי
ש שוטר82חזר New member 1/6/03 #15 כמו שאומרים -"מסניפי זרנוקים " או משו כזה- ככה שמעתי פעם אחת מחבר שלי שאמר לי את זה
E ESU Boscorelli New member 30/5/03 #9 אהההה מה??? גיא במקום לשבת במחשב קחו את הרכב תחרשו את העיר הבירה עלי!
ג גיא מנשרוב New member 1/6/03 #11 ערן מה זה צריך להיות ככה מקבלים כאן את אחראית לעתיד של צופי אש איילון ??? ממש לא לא מקובל אליי קדימה כל הפורום לעבור להקשבבב
ערן מה זה צריך להיות ככה מקבלים כאן את אחראית לעתיד של צופי אש איילון ??? ממש לא לא מקובל אליי קדימה כל הפורום לעבור להקשבבב
F firerez New member 1/6/03 #14 עמית עמית רואים שלא היית בגנדע (מבריזן) לקבלת אחראית צופים איילון (ניראה לי) כול פורום כבאות והצלה יעבור לדום 2 3 הקשב וכולם עונים : הקשב או משהו כזה
עמית עמית רואים שלא היית בגנדע (מבריזן) לקבלת אחראית צופים איילון (ניראה לי) כול פורום כבאות והצלה יעבור לדום 2 3 הקשב וכולם עונים : הקשב או משהו כזה