ליהי ודון למישהו יש מושג באיזה פרוייקטים הן מוערבות היום? אשמח לקבל כל מידע שיש
Y yogiman2 New member 19/4/07 #1 ליהי ודון למישהו יש מושג באיזה פרוייקטים הן מוערבות היום? אשמח לקבל כל מידע שיש
R Rioter New member 20/4/07 #2 ליהי ודון משרתות בצה"ל (בהנחה שלא התכוונת להילי, אלא לליהי כפרוווות. )
S Super Chuly New member 20/4/07 #5 ../images/Emo6.gif אגב דון- מישהו יודע באמת איפה היא משרתת בימים אלו? מעריצות דון אולי יוכלו לעזור לי בשאלה זו... ליהי
../images/Emo6.gif אגב דון- מישהו יודע באמת איפה היא משרתת בימים אלו? מעריצות דון אולי יוכלו לעזור לי בשאלה זו... ליהי
Y yogiman2 New member 20/4/07 #6 דווקא להילי התכוונתי טעות הקלדה. אתה יודע. ואם יש מישהי שמעניין אותי לדעת מה קורה איתה זו דווקא היא
R Rioter New member 20/4/07 #7 אז תשאל אותה. ../images/Emo9.gif סתם. אני בת, קודם כל.. אממ, ולא, אין לי שמץ. מצטערת.
B B R A Y E R New member מנהל 21/4/07 #12 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ח חולה על שירה וילנסקי New member 20/4/07 #8 עונה הילי משתתפת בסרט חדש שעוד לא יצא וגם מנחה בתוכנית באנטאנט לגבי דון היא בצבא אבל אני חושבת שהיא משחקת עדיין בהצגות של אמא שלה
עונה הילי משתתפת בסרט חדש שעוד לא יצא וגם מנחה בתוכנית באנטאנט לגבי דון היא בצבא אבל אני חושבת שהיא משחקת עדיין בהצגות של אמא שלה
א אופק צח New member 21/4/07 #13 נצל"ש על הילי הייתי פעם אחת על הסט בעונה הראשונה, הילי כל הזמן טועה, תסתכלו נגיד בvod בפספוסים, היא כזאת מצחיקה!!
נצל"ש על הילי הייתי פעם אחת על הסט בעונה הראשונה, הילי כל הזמן טועה, תסתכלו נגיד בvod בפספוסים, היא כזאת מצחיקה!!
א אורטל לאב דון New member 23/4/07 #17 דון משרתת כרגע בצבא.. גם כן זאת$&^#$ אבל יש לי תחושה שהיא הולכת בקרוב לשחק באיפהשהו מקום.. כי אני יודעת שכל התחום של המשחק חשוב לה וזה.. קיצר, מקווה בישבילה שהיא תשחק בטלוויזיה$#
דון משרתת כרגע בצבא.. גם כן זאת$&^#$ אבל יש לי תחושה שהיא הולכת בקרוב לשחק באיפהשהו מקום.. כי אני יודעת שכל התחום של המשחק חשוב לה וזה.. קיצר, מקווה בישבילה שהיא תשחק בטלוויזיה$#