ליהי בת חצי שנה

happy

New member
ליהי בת חצי שנה../images/Emo25.gif

האמת שביום רביעי היא היתה בת חצי שנה אבל בכל זאת לכבוד המאורע המרגש הילדה החליטה סוף כל סוף להתהפך מהגב לבטן (כמובן בשניה שלא התסכלנו..) והיא זוחלת אחורה במהירות שיא היום בבוקר היא יצאה מהחדר שלה (כשהיא זוחלת אחורה) ואתמול היא פתאום החליטה שהיא עושה משולש כלומר עומדת על הידים ומישרת לגמרי את הרגלים!!!!

קטיה 007

New member
וואאוו כל הכבוד

מזל טוב לגיל חצי שנה ולהתקדמות המדהימה לא זכור לי שדיה הייתה כזו

רונה 4

New member
כל הכבוד ליהי ../images/Emo70.gif

השלב הבא אחרי יישור של הידיים והרגליים זו זחילה על ארבע קדימה! כך שאתם כבר ממש בדרך... מזל טוב לחצי יום ההולדת.

AY1

New member
מזל טוב ליומולדת חצי שנה ../images/Emo65.gif

וכל הכבוד על הזחילה אחורה

כיפק היי

גיל חצי שנה הראה בהחלט על "התברגות והתבגרות של הפשושים. פשוט להביט בהם ולהתפעל כל פעם מחדש.

parpare bar

New member
מזל טוב ++++

כל הכבוד לליהי, ומזל טוב על ההתהפכות והזחילה. וו'אוו' זה נשמע לי כבר כ"כ גדול.. הפיצית שלנו הפתיעה גם אותנו: בסופ"ש האחרון היא התהפכה!! היפוך מלא מהגב לבטן, ובנוסף החלה מאמצת את הבוהנים. או בעברית פשוטה הילדה מוצצת אצבע. (שזה קטע, יכול להיות שהיא פשוט למדה מאמא??? קצת מופרך לא?) מה שכן, מוטוריקה עדינה: היא גם מאתרת את הבוהן גם מכניסה לפה וגם חוזרת על הפעולה בשתי הידיים לפי הנוחות...

ברכות ליומולדת חצי

אני מקווה שהיא מדליקה אורות רוורס לפני שהיא שועטת אחורה
אוטוטו היא תתחיל לזחול קדימה ואז, השמיים הם הגבול.

happy

New member
פלפלונת זה רעיון מצויין

היא כל הזמן מתנגשת ב HAPPY. הכלבה שלנו לא מבינה למה משהו צריך לזחול אחורה??? HAPPY נשכבת בסלון בצורת שטיח ופתאום משהיא מתנגשת בה עם הטוסיק שלה. HAPPY מסתכלת עליה בהלם.

טאניוש

New member
מזל טוב ../images/Emo25.gif ../images/Emo65.gif

ועוד אומרים שנשים לא טובות בריברס! כל הכבוד ליהי!

למעלה