ליהי בת חמש

• פותח הנושא happy
  • פורסם בתאריך

happy

New member
ליהי בת חמש ../images/Emo213.gif

הנסיכה המושלמת שלי בת חמש היום. בדיוק היום לפני חמש שנים בשעה חמש לפנות בוקר אחרי הריון זוועתי כמעט חודש באישפוז ולידה קלילה ומעצימה זכיתי באושר העצום הזה. היום חוגגים לה בגן וביום שישי כל המשפחה ובשבוע הבא חוגגים בבית עם מפעילה.כמה מסיבות לילדה אחת
. מה אני אאחל לילדה המושלמת שלי
המון בריאות פיסית ונפשית. שתהיה מאושרת. הנה כמה תמונות מהיום בבוקר. יש פה תמונה של העוגה שהוכנה אתמול באחת לפנות בוקר.... העוגה היתה אמורה להיות גבוה אך משום מה
היא פשוט קרסה לה והשטתחה. אבל הכי חשוב שליהי היתה מאושרת.

סליחה על האיחור

איך הם גדלו, משהו! מתוקים ומקסימים אז ליהי נולדה כמעט יחד עם בתי המתוקה. שיהיה במזל טוב! בריאות והמון אושר בחיים
! מירי

../images/Emo49.gif לנסיכה הענקית

איה יופי של תמונות! שתמיד תהיינה לכם סיבות רבות לשמוח ולחגוג!

אםדניאל

New member
מזל טוב לליהי ולאמא שלה

היא מקסימה וניראית כ"כ מאושרת!!!!! תהינו מכל המסיבות מזל טוב - לאורך כל השנה.

evemon

New member
מזל טוב לליהי החמודה ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

טחג

New member
מזל טוב לליהי המדהימה

הרבה אושר ושמחה שיהיה לה!

מזל טוב כפול!

גם לך (באיחור....) וגם לנסיכה בוורוד. הכל נראה נפלא, מחוייך, מרגש ושמח. גם העוגה. רק בשמחות!

מזל טוב לנסיכה היפה

אושר ושמחה לרוב הפי- הילדים שלך ענקים!! ומקסימים. והעוגה - מה את מתלוננת, יה פולניה, היא נראת מעולה!

נאשא

New member
שוב מזל טוב

איזה מתוקים הילדים האלה. המון מזל טוב לילדה הגדולה הזאת. והעוגה: תגובת התמגוצ'י הייתה: "זאת העוגה ליומולדת שלי אמא?... לא?... אוף! גם אני רוצה a crown cake"

mic75

New member
מזל טוב לנסיכה

העוגה נראית ממש טובה גברת מפגש הבא את מכינה את העוגה

ה ו ר י ת

New member
מזל טוב אמא בת 5

בפולנית מדוברת אומרים כפרה-העוגה-על-הילדה-המדהימה ומוסיפים יריקות מלוא החופן מצטרפת לאיחולים שלך ומאחלת לה (ולכם) רק אושר ובריאות (וגם שגרה)

דיא

New member
מזל טוב לנסיכה ולמלכה האם../images/Emo47.gif

הפי יקרה, 5 שנים וכבר 3 ימים, תראי איך הזמן טס. ליהי מדהימה, אני קולטת כבר כמה זמן לא ראיתי אותה - בפעם האחרונה היא הייתה בחיתול והתיזה מים
, והנה היא גדולה, הדורה, יפהפיה ומקסימה. תרוו נחת האחת מהשניה

למעלה