ליהי בוקר טוב

מרי-לו

New member
NO-FEAR היקר

לידיעתך אויימתי לא אחת ע``י מי מיושבי החדר הן בכללי והן בפרטי. אף אחד, ואני חוזרת, אף אחד מהשומרים לא קם לעזרתי והיו שומרים! אויימתי ע``י גולי לא פעם אחת- ורק אחרי שפטישון התערב הוא סתם את פיו. נזרקו עלי השמצות בכללי ע``י ``ממזר`` לא פעם אחת - וגם כאן רק אני אחרי שיחה ארוכה עם הבחור הצלחתי להרגיע אותו. עד כדי כך הגיעו האיומים שזה כבר הגיע עד אלי לפלאפון. אף אחד מהשומרים לא קם לעזרתי, היחידים שהיו איתי בכל המצבים השונים האלו הם החברים היקרים שלי מהחדר ופטישון בראשם. אז בבקשה ממך NO-FEAR אל תספר לי סיפורים על שומרים ששומרים עלינו בחדר. מרי-לו

רן37

New member
למרי לו--המתוקה

רק תגידי מי איים עליך---ואני אנשך אותו(מה זה הבלאגן הזה בצאט?)

מרי-לו

New member
ליהי בוקר טוב

אני עוקבת אחר כל ההודעות לגבי המקרה עם חתיך לב שבור/שלם, וכמה דברים לא ממש ברורים לי. ראשית - צר לי שכל המקרה והליכלוכים יצאו כאן בפורום. שנית - מדוע כאשר ליכלכו עלי בכללי אף אחד לא קם וחסם את המציקים? יש המון אנשים שסובלים מהטרדות שונות בצ`ט ואני בטוחה שלא פעם גם את ראית את זה, אז מדוע לא חוסמים את אותם מטרידים? האם צריך להיות שומר/ת כדי שגם את המטרידים שלנו יחסמו? ליהי- שום דבר אישי נגדך, פשוט צר לי שאין כאן שיוויון, הרי בסופו של דבר כולנו רוצים לצ`וטט כאן בכיף. מרי-לו

מרי-לו

New member
הבהרה קטנה

שלא תביני לא נכון אין לי שום רצון שמישהו ייחסם לגמרי, גם אם חוסמים מישהו לדעתי יספיק לו יום כדי שיבין את המטרה. תחשבי על זה.... מרי-לו

תגובה לא רק למרי לו אלא לכל מי שזה מעניין אותו

כשההשמצות בצ`אט בכללי הם כלפי אין לי שום בעיה להבין מי נגד מי ואני עושה את השיקול שלי בקשר לאותו אחד... כך כשיש השמצות כלפי אחרים ואני נכנסת באמצע לצ`אט קצת קשה לי להבין מי נגד מי ולכן אני לא נוקטת עמדה במיוחד כשלפעמים מדובר על ``צחוקים`` בין אנשים.... את הטעות של להתערב באמצע בלי לדעת במה מדובר עשיתי כמה פעמים כשהייתי חדשה בתור כחולה והעפתי לפעמים את הבן אדם הלא נכון זוהי טעות מצערת שאין אני רוצה לחזור על כך. לכן כשיש בעיה תמיד ואני חוזרת תמיד ניתן לפנות אלי בפרטי כדי שאני אבין את רוח הדברים ויעשה את השיקול שלי מה לעשות באותו רגע. החסימה כלפי לב עדין לא היתה אמורה להיות נצחית אך מכיוון שהבן אדם בחר לעבור להשמצות ולאיומים על גבי הפורום לא נראה הדבר לאף אחד מתפוז ולכן הוחלט כמו שנו פייר כתב שזה יהיה לעד. כל מי שמכיר אותי יודע שאפשר כשיש בעיה לפנות אלי גם במייל ולעשות את הדברים ברוח טובה ובד``כ הדברים גם נפתרים בלי שכל הפורום יהיה מעורב בדבר. וישנם כאן הרבה חברים טובים שיכולים להעיד על כך. כמו שאמרתי צר לי כי הפורום נאלץ להיות שותף בזוהמה שהיתה כאן, אם אותו אחד היה בוחר בצד השקט יותר כמו פניה אלי למייל בצורה יפה ומכובדת הכל היה נגמר אחרת! איומים לא מקובלים עלינו ולכן זה נגמר כך. ועוד דבר אחד שחשוב לי מאוד להדגיש מסירת פרטים אישיים בכללי על חברים מהצ`אט או מהפורום לא מקובלת עלי מכל וכל. וכל מי שיעשה זאת בצ`אט בכללי יחסם מהצ`אט וזה פחות או יותר היה רוח הדברים עם לב עדין. ליהי

באגי

New member
ליהי את צודקת במאה אחוז.

עזבי אותך עצבים את נשואה או בת כמה את?

למעלה