ליהי,איפה את? נוכחותך חסרה כאן ולי. אוהבת, אלת האהבה.
D dzdz New member 27/1/01 #2 ואיפה את? אהלן חמודה. נכנסתי השבוע מדי פעם וחיפשתיך .מה הענינים? הערב בנשואים עד מאוחר. שליו (שנתקע עם סטוק של שמני עיסוי)
ואיפה את? אהלן חמודה. נכנסתי השבוע מדי פעם וחיפשתיך .מה הענינים? הערב בנשואים עד מאוחר. שליו (שנתקע עם סטוק של שמני עיסוי)
Purple Mushroom Member 27/1/01 #6 פיספסת את מי אלה ? אלה . בוקר טוב . אני ניכנס עכשיו לצ`אט . מחפש אותך . גרמת לי להפסיק את שרשרת ההודעות הפורומיות שלי . מקווה שיהיה שווה ..
פיספסת את מי אלה ? אלה . בוקר טוב . אני ניכנס עכשיו לצ`אט . מחפש אותך . גרמת לי להפסיק את שרשרת ההודעות הפורומיות שלי . מקווה שיהיה שווה ..
ח חגית...36 New member 27/1/01 #3 לאלת האהבה גם את חסרה כבר כמה ימים שלא ראיתי אותך כאן ואני מתגעגעת אלייך יקירתי, נ.ב העוגה מוכנה מתי את מגיעה לקפה ? תתקשרי אלי מתוקה. אוהבת חגית...36
לאלת האהבה גם את חסרה כבר כמה ימים שלא ראיתי אותך כאן ואני מתגעגעת אלייך יקירתי, נ.ב העוגה מוכנה מתי את מגיעה לקפה ? תתקשרי אלי מתוקה. אוהבת חגית...36
Purple Mushroom Member 27/1/01 #4 קפה ועוגה קפה ועוגה מממ . צטצטצטטצ מצקצק בלשון . טעים . עוגה וקפה . . אלה וחגית . גם לי הייתן חסרות . אבל טוב שאתן כבר פה . בוקר טוב . אולי ניפגש בצ`אט היום . היום ארוך . מקווה לא להיתנתק היום מהפורום . מהאינרטנט .. מהצ`אט ..
קפה ועוגה קפה ועוגה מממ . צטצטצטטצ מצקצק בלשון . טעים . עוגה וקפה . . אלה וחגית . גם לי הייתן חסרות . אבל טוב שאתן כבר פה . בוקר טוב . אולי ניפגש בצ`אט היום . היום ארוך . מקווה לא להיתנתק היום מהפורום . מהאינרטנט .. מהצ`אט ..