ליהיא..............אני איתך

אפי 797

New member
זה בסדר...

"אוהדים" אין לכם שום סיבה להתחנף כשהיא תצא מהאח הגדול תוכלו להיעמד בשורה והיא תדאג לכול אחד מכם סה"כ שרמוטה רעה כ"כ רעה ומניפולטיבית, נדיר למצוא בובת מין מתנפחת כזו!

רותה ושווע נירשמו לפורום לפני יומיים המצחיק.?

אותו אחד שגם כותב וגם מגיב לעצמו...דרך אגב המון ניקים חדשים מגיבים לליהי ופרידה .או שתנועת הלס בארץ הצד המזוכסטי נירשם לפורום לעזור להן..

אני בתפוז 7 שנים, הניק הרגיל קשור לעניין אחר

ואם אני אבוא בניק הותיק, יהיה "מותר" לי לחבב את ליהיא?:)

אפי 797

New member
כן אין לך ברירה את אמא שלה...

משתתפת בצערך על הפקרות כזאת אין מילים.

jaycom

New member
../images/Emo6.gif

עד שחשבתי שראיתי הכל פתאום באה התגובה הזאת. שמעתם? ליהיא לא רכלנית

arar10

New member
גם אני חושב שליהי הבחורה הכי נורמלית וחיובית

קשה לי לשפוט אותה על מה שהיה, אני חושב שניפחו את הסיפור בשביל רייטינג ופרסום לתוכנית, אבירם בחור נחמד אבל זה מרגיש שהסיפור האמיתי לא נאמר במלואו, אני לא חושב שהיה שם סיפור אהבה כמו שראינו בתוכנית. ומי אנחנו שנשפוט, אם זה לטובת אבירם או לטובת ליהי, רק הם באמת יודעים מה היה שם ונראה לי שעדין לא נאמרה המילה האחרונה.

בחורה חיובית?

היא אירגנה חרם על ליאם, בגדה בארוסה בשידור חי מול כל מדינת ישראל, קימה יחסי מין מול כל מדינת ישראל, היא מתסיסה את פרידה מרכלת ויוצרת אוירה לא נעימה בבית ולזה אתה קורה בחורה חיובית? ואוו... אז מה עם היא בחורה חייכנית? אני לא מבינה את הטיעון הזה...

arar10

New member
את אבירם ראיינו בכל כלי התקשורת את ליהי לא ממ

ש שמענו כמו ששמענו את אבירם, אני לא מצדיק ב100% את מה שעשתה, אבל אני גם לא יכול לשפוט ששמעתי רק צד אחד. כשליהי תצא מהבית ותתראיין כמו שאבירם התראיין ולא תחדש לי משהו ממה ששמעתי עד עכשיו, אני הראשון שאצא נגדה. כרגע קשה לי לשפוט.

לליהיא יש את כל הכוח של ערוץ 20

היא יכולה לתת את הצד שלה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע!

השורד

New member
אתה צודק. הרי היא לא נמצאת בטלוויזיה 24 שעות

אבירם בהחלט מקבל פחות זמן מסך ממנה

רחלה17

New member
לערער10 אנחנו בשנות האלפיים יש HOTVOD

אני לא אלאה אותך אבל את יכולה ליראות בעצמך איך ליהיה השרלילה מספרת שהיה נוח לה לגור איתו כי הוא שילם הכל עליה ולכן חיה איתו, מעניין 6 שנים, אז תגיד לי בגלל השכירות שהוא שילם, היא שוכבת עם בחור ליפני 10 איש ומול כל המדינה, אז מה יש פה עוד לישמוע אותה, היא סיפרה הכל ואתה יכול ליראות זאת, ולהיפך הוא נכון שמענו את הצד של אבירם הכי פחות וחבל מאוד, עוד יסכלו אותה כשתצא מהבית. עוד תראה

arar10

New member
עם הרגשות שלה אני לא יכול להתווכח ויש בי מקום

שמבין אותה, אני לא מצדיק את הדרך בה זה נעשה(תוכנית טלויזיה)אבל אנחנו לא יודעים מה בדיוק בדיוק היה שם, זכותו של כל אדם להחליט החלטות שגורמות לו להרגיש יותר נוח בחיים ובכלל,יכול להיות שלא הרגישה בנוח עם החתונה וידעה שזה לא בשבילה וזכותה לקחת צעד אחורה, אחרי שהוא דחה אותה 6 שנים. לא אני ולא אף אחד גר איתם וחי איתם בשביל לבוא ולהגיד הוא צודק והיא טועה. אני הולך כאן לפי האינטואיציה שלי ומה שאני רואה בתוכנית.

למעלה