ליהיא..............אני איתך

רחלה17

New member
אתה צודק אף אחד לא יכול לשפוט- אבל יש דרכים

הדרך להרגיז ובזה לשכב מול כל המדינה ולהשמיע קולות הנאה, זו זנות לשמה, קצת כבוד כלפי עצמה קודם כל, ואחרי זה למשפחה שלה שאני חושבת עם כל הקידמה לא אמורה ליראות את הבת שלהם שוכבת עם משהו שהכירה רק. פשוט אין לבחורה הזו כבוד עצמי, זה שהחליטה להיפרד מאבירם, זו החלטה שלה בלבד, אולם הדרך, אולי בעוד 20 שנה הילדים יצטרכו להראות להורים את הפעולות שלהם ולאחר מכן לאשר את הסכמתם לחתונה, אני מקווה שזה לא יקרה אף פעם. וזה בתור אמא.

נכון,אז אומר לך את המילה האחרונה: להעיף אותה

מבית האח ....ישר לזרועותיכם!!!!!!!!!!

אפי 797

New member
זה בסדר...

היא ביפ... לכולם אתה לא צריך להתחנף רק תעמד מולה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק.

ארדואן

New member
לא רכלנית?לא רעה?ההשמצות נגד אבירם לא נחשבות?

מה עשה לה אבירם שלכלכה עליו ללא הפסק? ליהיא נכנסה לבית האח הגדול כשהיא מאורסת וזרקה את הטבעת לעיני מליונים כשהיא לא טורחת לרכך את ה"פצצה" שזרקה לאויר ולהודיע קודם לאבירם. אבירם כאן לא עשה לה שום דבר. אז מדוע לכלכה והשמיצה אותו ללא הפסק? הוא בא לדבר איתה כדי להגן על כבודו ולא התכוון להכנס לבית האח הגדול. מותר לו, נכון? וכל זה בלי קשר אם אבירם טוב או רע. אבירם לא השמיץ אותה למרות המעשה המגעיל שעשתה. האם זו נחשבת בעינייך הכי נורמלית? לא רעה? לא רכלנית?

Jason2

New member
מזל טוב

זכית בפרס התגובה המצחיקה ביותר לשנת 2011.

mayabee55

New member
ליהיא לא רכלנית? לא רעה? תגידי את בכלל רואה

אח גדול או שאת סתם רושמת כאן? אי אפשר להתרשם מליהיא אחרת מלבד - אישה רעה, רדודה, רכלנית, סכסכנית, לא מסוגלת לעמוד על שלה, יוצרת מריבות, רעה רעה רעה רעה! אין בה טיפת אנושיות! היא אישה רעה, זולה, ואין עוד מילה לתאר. לרחם עליה? כן, כי אדם שמגיע לרמה כזו, באמת צריך רחמים ,כי שום דבר אחר לא יעזור לו

למעלה