ליהיא..............אני איתך

רותה17

New member
ליהיא..............אני איתך

לדעתי ליהיא בסדר היא מהבנות הכי נורמלית לא רעה ולא רכלנית

גינסי

New member
רותה את כל כך צודקת היא לא רכלנית היא........

האמא של הרכלניות

לליהיא יש הרבה אוהדים, גם אני אוהדת שלה

בסך הכל היא עושה מצב רוח הכי נחמד בבית. נעימה, סימפטית, גם כשהיא במריבות לא יוצאים ממנה דברים מגעילים כמו היתר. זה שהיא זרקה את אבירם בשידור - לא בחירה שלי להתנהגות, אבל אין לדעת מה הסיבות שלה. זה שהיא הלכה עם עתי - בסוף אחרי כל הרעש, עתי כרוך אחריה, מפה לשם היא הצליחה במה שלא הצליחו יפות ממנה ו"חכמות" ממנה. גם כשהוא מגמגם שהוא כן רוצה ולא רוצה - היא לא עושה פרצוף חמוץ (כמו אחרות שם). היא טבעית, לוקחת הכל בקלות, והכל מסתדר לה טוב. נחמד לי לראות אותה בתוכנית.

סאמוואן

New member
לא משנה מה היו הסיבות שלה לזרוק אותו

יש מקום ודרך מתאימים לעשות את זה ולא בשידור חי מול כל עם ישראל... באמת...סימפטית ונעימה היא לא...

Doctor Goblin

New member
נכון - חרם והשפלה מביאים הרבה מצב רוח נחמד

וגם סכסכנות. וגם גנבות של סיגריות ושל בירה. וגם שנאת האחר כי הוא אוכל תפוחי אדמה.

BLOSOM2

New member
אני מסכימה איתך. מאוד לא צודק ה"עליהום"

שעושים עליה. אף אחד לא יודע את הרקע, ומה היה טיב הקשר בינה לבין אבירם. (וממה שיודעים אבירם לא היה בסדר, ולא פלא שלא היתה לו מילה אחת רעה להגיד עליה, ואילו לה היה הרבה רע וביקורת כלפיו).

מה בדיוק ליהיא עשתה לליאם? בואו נחשוב ביחד...

ליאם זו בחורה שנכנסה לטראומה מזעזעת, עם בכי היסטרי של שעות ואיזכורים של טראומה "דומה" שלא עברה מאז גיל 18. בגלל שזרקו לכיוונה כדור קטן שעשוי מגרביים. מאוד יתכן שהכדור הזה הזכיר לליאם המסכנה חוויות טראומטיות שעברה בשבי הסורי. ומצד שני יכול להיות שהיא פשוט לא בסדר בראש. ולא צריך הרבה כדי "לעשות" לה משהו כדי שהיא תחוש עצמה מסכנה. ולמה שלא תקחו את זה שזרק את הכדור ותאשימו אותו בגרימת חבלה נפשית חמורה לליאם היקרה? כי זה באמת גרם נזק. הרי לא תודו שהיא מרצונה הטוב הלכה לישון עם בעלה של דנה. לא לא. זה משהו ש"עשו" לה.... וכמו שראית - הקהל מאס בליאם, שאגב, גם אותה שיבחתם כאן. אז תמשיכו לקלל את ליהיא:)

הנה מה שהיא עשתה לליאם:

ריכלה עליה ללא הפסקה, המציאה שירי נאצה עליה, גררה אחריה אנשים אחרים ואירגנה חרם עליה.

כשאני קוראת את תגובת "האחות" אני מבינה שעם

הגיל השכל לא מגיע...והיא בת גילה של אמי !!!!! בכל אופן אני שמחה שלאמא שלי אין "תובנות" כאלה הזויות!!!

ברוניקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי, בלוסום

בתחרות בדיחת היום בפורום: וממה שיודעים אבירם לא היה בסדר, ולא פלא שלא היתה לו מילה אחת רעה להגיד עליה, ואילו לה היה הרבה רע וביקורת כלפיו. מזלו של אבירם שלא חסרים פה בפורום גולשים שעוד לא התעוורו ולא התחרשו ומשמשים לו פה שיש לו ארסנל עמוס של מילים רעות להגיד עליה - ובצדק. נוציא כמה פריטים מהארסנל לאוורור כשנירגע מהצחוק.

ברוניקה

New member
הבנת הנקרא לא בבית ספרך?

תקראי שוב, ולאט לאט לאט: "מזלו של אבירם שלא חסרים פה בפורום גולשים שעוד לא התעוורו ולא התחרשו ומשמשים לו פה". ואני מנכסת לי את הכבוד והעונג להימנות עמם.

למעלה