ליהוק
OMG OMG

../images/Emo47.gif באמת OMG ../images/Emo18.gif

למרות שהייתי שמח יותר אם היא היתה חוזרת לצח"מ... פעם אהבתי את אמיליה היינלי בתור ויקי אבל אין לה את האנרגיה והכוחניות של הת'ר והדינמיקה המעולה עם המשפחה.. זה חסר...

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo5.gif

או גוד לא. בעוד אני
את אחותה ששיחה ב"נני", היא פשוט מביאה לי את העצבים. אני שונא את המשחק שלה ואת ויקטוריה ניומן הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו כשקראתי את זה היה בעעעעעעעע מצד שני זה בהחלט מתכתב עם תיאורית "איחוד שבט לוגן" שלי הגורסת שהלוגנים הולכים לבשל לפורסטרים את שוק חייהם (יי!) וליהוק של שחקנית כל כך בולטת ויקרה רק יכול לרמז על הבאות.עכשיו רק צריך ללהק את בת' לוגן מחדש. אני בעד שיביאו את ג'וליה מה שמה מ"כל ילדיי" (ששיחקה את ברוק שם) היא יכולה להיות מושמושלמת לתפקיד. ואגב, איזה ביצים גידל בראדלי, קודם הוא מרגיז את סוני עם איילין דיווידסון ועכשיו הוא מביא את הסדין האדום שלהם הת'ר תום. אני מריח סכסוך.

Mikel20

New member
היא באמת יכולה להיות מושלמת לתפקיד

שמה ג'וליה בר...ואני ממש רואה את התפקיד של בת' לוגן יושב עליה...אבל מה הסיכוי שבראדלי יחשוב על דבר כזה

Yaki J

New member
סיכוי גבוה

הוא הרי אלוף העולם בקטגוריית "הנה תראו ליהקתי שחקנ/ית מפורסמ/ת לתפקיד גדול והחתמתי אותו/ה ל-3 שנים.. אה רגע עברו חודשיים ואין לי מה לעשות איתם.. טוב אז ביי תודה.. אני נפטר מהדמות שלך בלי אף הסבר על המסך" (ע"ע פטריק דאפי, לינדה גריי, מריו לופז...)

Mikel20

New member
השמועה כנראה נכונה

אחד האתרים היותר אמינים מדווח על זה גם כעניין סגור. עכשיו רבע מהקאסט הוא אקס- צח"מ: אשלי, דונה, ברידג'ט, קייטי

S c a r l e t t

New member
אני חולה עליה

היא שחקנית מעולה ותמיד אהבתי אותה כויקי בצח"מ, יאללה בואו נעביר גם את פיליס ולורן ונסגור את הבסטה... הבעיה היחידה זה שהיא מגיעה כאחות של הבלונדה
חוץ מזה קייטי תמיד הייתה הכי אהבלה שם, מכוערת, לא קשורה לכלום, והכי לא מועילה קצת קשה לי לדמיין את התר תום בתפקיד כזה למרות שהיא כמובן תהיה קייטי אחרת לגמרי

Indiman1

New member
אני זוכר שמה שהיא היתה עושה זה ביביסיטר

לילדים של ברוק. זה הדבר היחיד שאני זוכר מהקייטי הזו.

Mikel20

New member
והנה בצורה קצת ויזואלית ../images/Emo58.gif

על השער למעלה...קייטי החדשה, ברוכה הבאה

למעלה