ליהודית

זאב255

New member
ליהודית

יהודית שלום אני מתנדב בקלאסי 3 שנים ונתקלתי לא מעט במחדלים שמפקדי בסיסי משא"ז עושים כנ"ל גם לגבי שוטרים וברצוני לקבל מידע איך להתנדב במטה הארצי ולהיות מבקר על מנת שירות שלנו כאנשי משטרה יהיה על הצד הטוב ביותר מקווה לקבל תשובה במהרה תודה זאב255

דויד 603

New member
אחי, נסחפת קצת אתה לא חושב?!!

קודם כל אין דבר כזה (לדעתי) מתנדב שתפקידו לבקר את המשטרה או את האק"ם. דבר שני - אם נפגעת כמתנדב במהלך פעילות באופן אישי ממחדל זה או אחר עליך לפנות למפקד הבסיס בו אתה מתנדב או לראש אק"מ מרחבי. אני מקווה שעזרתי לך, אך תשובתי זו אינה תחליף לתשובתה של גב' יהודית. בהצלחה.

זאב255

New member
מענה לדויד603

לידיעתך אפשר להתנדב למטה הארצי ולהיות מבקר אך השאלה שלי הייתה איך אני עושה את זה

דויד 603

New member
אם זה אכן אפשרי כמו שאתה אומר

תנסה לפנות למטה הארצי ושם תברר ותקבל פרטים. פעם ראשונה שאני שומע על תפקיד מבקר שהוא מתנדב. ישנם לדעתי מבקרים שהם בשכר, אבל בדוק היטב מול המטה הארצי.

דויד 603

אני רואה שאתה אחד המתנדבים שמזלזל בהיותך מתנדב...! אנחנו אנשי משטרה לכל דבר~!! זכותינו לבקר הן המשטרה ובטח ובטח את האק''מ... ואם יש לו בעיה אישית עם המבס( כמו שהוא כתב) איך הוא יפנה למבס? הרי כולנו יודעים שכל בסיס זה הממלכה וסליחה על הביטוי הבית זונות של המבס ואף אחד לא באמת יודע ומפקח על הדברים מניסיון... יום טוב לכולם:)

דויד 603

New member
אני חוזר שוב על דבריי....

1.ראשית אני לא מזלזל בהיותי מתנדב. 2.במכתבו הוא מתייחס למחדלים של אנשי משטרה ומב"סים באופן כללי והוא לא העלה בעייה אישית. 3.אם יש לו בעייה עם המב"ס, שמורה לו הזכות לפנות לראש אק"מ מרחבי/מחוזי/ארצי וכן הלאה. הוא יכול לפנות גם לממ"ר שלו. אנחנו המתנדבים באנו לתרום למען הקהילה ולא ע"מ לייעד את התנדבותנו לטובת ביקורת כל הזמן, נוצר רושם כי זה מה שהוא מחפש. תקרא טוב את הודעתו!!!.

hafifdalil

New member
יח' בקרה מטא"ר

ליחידה מגיעים רק לאחר התנדבות ארוכה ביח"מ ומעבר קורס קצינים מתנדבים (כל הבקרים היו בעבר מפקדי יחידות מיוחדות) כמו-כן העיסוק האזרחי של הבקרים עוסק גם כן בביקורת ו/או הדרכה. אין מסלול ישיר להתנדבות שם זה לא כמו יח"מ רגיל, ליחידה הזאת מגיעים לאחר שנים של הכרות והשתפשפות עם ובתוך המערכת.

זאב255

New member
זה לא נכון

לפי ידיעתי מאדם שאני מכיר הוא לא היה מפקד או משהו כזה..... אשמח לקבל את התשובה מהגברת יהודית

למעלה