ליד הנחל

ליד הנחל

הייתי חייבת לנסוע לנקות קצת את הראש. זכרתי שפעם המלצתי לי על מקום ליד הנחל. מקום ממש פרטי שאף אחד לא מגיע אליו. ארזתי תיק קטן עם מגבת ושתיה ונסעתי. המקום הוא גן עדן. צמחיה עבותה שמונעת ממי שבמקרה עובר ליד לראות אותך ובעיקר שקט שמופר רק על ידי פכפוך המים. עצמתי את עיניי והתמכרתי לרעש המים, לריחות הפריחה ולשקט הממכר. לקחתי נשימה עמוקה של אויר נקי נקי והתחלתי להתפשט. לא טרחתי לקחת בגד ים כי ידעתי שלכאן אף אחד לא יגיע. הורדתי בזהירות את השמלה החזיה והתחתונים ונכנסתי למים. צמרמורת אחזה בי כשנגעתי במים הקרים והפיטמות הזדקרו להן בחוזקה. קפצתי למים והתחלתי לשחות, טובלת את הראש מידי פעם. מרטיבה את השיער ואת הגוף במים הקרים, הנעימים האלה. לא מתאפקת ומלטפת את עצמי ברכות בדיוק כמו שהמים מלטפים אותי. מרחוק ראיתי ענף רחב שנטה למים. שחיתי אליו ואחזתי בו. עוצמת את עיניי ונותנת לרגליי להתרומם להן עם הזרם. הייתי כל כך מרוכזת בעצמי שלא הרגשתי שמישהו שוחה לכיווני. ידיים נגעו בי. אחזו בישבני בחוזקה. נבהלתי! אולם רגע לאחר מכן כאשר הגוף הגברי חיבק אותי מאחור חייכתי לעצמי ונרגעתי. את המגע שלך אני אזהה בכל מקום בעולם. עצמתי שוב את העיניים ועזבתי את הענף. נשענתי עליך נותנת לידיים שלך ללטף אותי, לחבק אותי, לעטוף אותי ברכות. סובבת אותי עם הפנים לזרם, מפסק לי את הרגליים כדי שאני ארגיש את הזרימה של המים על הדגדגן שלי. המים גירו אותי כל כך. אתה ליטפת את השדיים שלי, צובט את הפיטמות הזקורות, מנשק את צווארי ואני שומעת את עצמי גונחת מעוצמת ההנאה. סובבת אותי שוב, השענת אותי על הענף, חודר לתוכי וזז לאט לאט יחד עם הזרם. אני שולחת ידיים אחורה מלטפת לך את האגן, שולחת ידיים כדי לאחוז באיבר הקשה שלך שנכנס ויוצא מתוכי. אני מרגישה את הנשימות שלך על הגב שלי, אני שומעת את האנחות שלך. אתה אוחז בשדיי, מלטף אותם. אתה יוצא ומסובב אותי אליך. אני כורכת את הרגליים שלי סביבך ומחדירה את הזין שלך שוב פנימה. עולה ויורדת ובעדינות. נושמת ביחד איתך וגונחת ביחד איתך. עד שאנחנו גומרים. זו אורגזמה שונה לגמרי מבדרך כלל. היא עמוקה יותר, מלאה יותר ולא פראית כמו בדרך כלל. אנחנו שוחים בשקט אחד ליד השניה. אתה עוזר לי לצאת מהמים ואני נשכבת לידך על השמיכה שהבאת. אתה מבקש ממני להניח את הראש על הבטן שלך ולעצום עיניים. אני עוצמת עיניים ומתענגת על המגע שלך כשאתה מלטף לי את השיער ואת הפנים. ככה נראה גן עדן וככה נראית אהבה.

עדין , ומרגש....

ומזכיר לי ציטוט מסרט ישראלי ..... " מה זה פה ? אני בגן עדן ? בכלל לא כאב למות..." מרגישה את גן העדן שלך .

אוף..פיסת גן עדן מטריפה ומשכרת../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה ואחלא של כתיבה

nasooyy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זה נחל זה???

"נהר גועש!" - מתאים יותר... (-;

למעלה