לידיעת כולם

hary_i

New member
אם תשים לב

תראה שאני בדרך כלל לא משתמש בכלי המחיקה. דעתי היא כדעתך שמנהל פורום לא צריך שירגישו בו יותר מדי, ודבר זה צריך להיות הדדי, הן מצד הגולשים והן מצד המנהל. הפורום הזה בתקופה האחרונה הפך במה להתנצחות אישית נגדי, השגיאה שלי היא שאני נתתי ידי לזה. לא עוד. אני מוכן לקבל ביקורת מנומקת והגיונית ולא סתם אנטי אנטי ואנטי כמו שהיה כאן עד כה.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif מה זאת אומרת "הדדי"?

כתבת: "דעתי היא כדעתך שמנהל פורום לא צריך שירגישו בו יותר מדי, ודבר זה צריך להיות הדדי, הן מצד הגולשים והן מצד המנהל" גם בגולשים לדעתך לא צריך להרגיש יותר מידי? הפעם באמת לא הבנתי אותך.

zoozoo7

New member
אינקה, מספיק. לך קדימה ואל תתפס

לקטנות. תמשיך לכתוב את מה שאתה כותב ושכח את העבר.

dharmax

New member
אני דווקא חושב שהצפתי

דווקא הגזים קצת, עם כל ה"אנטגוניזם" שיש לי כלפי המוסד של המהרישי, מכיוון ש: 1. עובדה היא, שאני דווקא כן ביקרתי את המ"ט, ואף הודעה שלי לא נמחקה מעולם. 2. הארי תמיד היה מנומס, למרות שלפעמים הביע דעות שאינן תואמות לשלי כל עיקר. 3. אני לא חושב שמנהל פורום צריך להיות "בלתי נראה". בכלל לא! אני *כן* חושב, שתפקידו הוא לקדם דיונים עניינים ולהתריע בפני דיונים לא עניינים (וכן, כאן אולי ישנה בעיה - לגבי ההבחנה בין השניים). 4. צפת, ידידי, מה צורך הזה שיש לך להדגיש את עובדת השעשוע או השעמום שלך מדבר כזה או אחר? לא יפה לדבר ככה... נו נו נו. ברכות אום

למעלה