לידיעת כולם!

moran baby

New member
לידיעת כולם!

השם הנוסף לשמי moran בפורום הוא baby . מאחר שלא היתה אפשרות לרשום רק את שמי {המערכת קבעה ששם כזה כבר קיים.אגב,איני רואה שהשם קיים בכלל בפורום} רשמתי לצערי את השם baby אולי כאן טעותי. חלקכם מתיחסים לענין לא בצורה חברית {ב"פרטי" }. לצערי,אני נאלצת לעזוב את הפורום. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לאחדים מכן שעזרו לי לגבש את דעתי בענין הפלייסטיישן . נ.ב. אצור קשר טלפוני עם הרציניים באמת. תודה תודה תודה!!!

sagytb

New member
חבל

לא יצא לי להכיר ולעזור אך חבל שבפורום זה יש אנשים שמתייחסים בזילזול לכינויים של אנשים אחרים. אם מדובר ביחידים את יכולה לפנות למנהל הפורום שיטפל בבעיה. בכל מקרה - בהצלחה.

game boy

New member
אכן כך.

ןלא שכחתי... Baronio :בגלל ההערה שכתבת לה -היא מגיבה כך. תתחיל לרסן את עצמך,או שתתחיל...להתבגר.

game boy

New member
רק אתה פירסמת הודעה בסיגנון של:

"עופי מפה". לא יפה ולא מכובד.

Baronio

New member
אמיר אתה לא מסתכל על הדברים הקטנים

אם תסתכל על ההודעה בשנית תראה שהיא התכוונה למה ששלוחים לה בפרטי........ ולא בדיוק למה שאני כתבתי אני בספק בכל אם היא קראה את דברי.

sagytb

New member
גם התגובה שרשמת היתה מאוד לא לעניין

התגובה שרשמת למורן בפורום היתה מאוד לא לעניין - מעניין איך אתה תגיב כשר תבקש עזרה לגבי משהו ונענה לך "תעוף מפה".....

Baronio

New member
מסכים איתך

אבל במקום להאשים אותי תחפשו את האשמים האמיתיים

game boy

New member
די עם השירשור הזה.אל דאגה...

בסוף יהיה בסדר... יש לי הרגשה שלאחר שהיא תרכוש מכשיר ps2-היא תיעזר בשירותי הפורום שלנו לא מעט

samson

New member
תעזבו אותו....למה להאשים

baronio לא עשה שום דבר !!ישנו את חופש הביטוי בפורום זה כל עוד זה לא נוגע לקללות ולדעתי אין צורך בהאשמות לבחור תמים שכל רצונו הוא לתרום את דעתו לפורום מכובד זה.

למעלה