לידיעת כולם!!!!!!!!!!!!!!!

rozgil

New member
לידיעת כולם!!!!!!!!!!!!!!!

אם אתם מקישים על שם האדם או הכינוי(בצד שמאל של "נושא ההודעה")אם העכבר (בחלק השמאלי של העכבר!!!!!!!!!!!)מופיעה לכם ----פרטיו האישיים של כותב ההודעה,עשר הודעותיו האחרונות,באיזה פורומים הוא משתתף וכו´---בהצלחה

rozgil

New member
למשל-איש רגיש(שהתגלה באמת ככזה)

תלחצו למשל אם ה"קליק" השמאלי של העכבר על "איש רגיש"(מההודעה הקודמת)ותגלו הרבה דברים מופלאים על האיש----בהצלחה

קובי בר

New member
אדם שבאמת מתעניין באנשים ../images/Emo150.gif

זה מה שהוא כתב על עצמו. ואני לא חושב שהוא שאל שאלה שלילית., הגיע הזמן שגם בציבור ידעו שעצם הנכות והגם במסגרת משרד הביטחון,לא יעשה אף נכה לאדם עשיר. לכן לפי עניות דעתי שאלתו באה לא משינאה או מקנאות,אלא מסקרנות,ודיבורים של אנשים,ובמיוחד בימים אלו שקשה לכולם במצבם הכלכלי. לכן להשיב רק בכבוד כי אנו לא גנבים.ועצם התלהמות לא יוסיף מאום. אוהב אתכם קובי

smile2life

New member
מה שקובי כתב ועוד

אבל מחקתי את כל השרשור הזה בגלל שהיה הרושם כאילו הוא מקנטר. ובכלל אנשים בריאים לא מבינים שהכסף שאנחנו מקבלים לא נועד כדי לסגור פק"מים, אלא כדי להשתקם ולעזור בחיי היום-יום. תודה רבה והמשך צפייה מהנה.

מילות פרידה ...

שלום לכם, הבנתי ששאלתי והתשובות אליה נמחקו. קיבלתי מסר על כך ממנהל הפורום שהוא חושב ששאלתי קנטרנית ועניתי לו שאני מכבד את שיפוטיותו ואת החלטתו למחוק את שאלתי והתשובות אליה אך חושב אחרת ממנו. השאלה נשאלה עקב משהו ששמעתי והפליא אותי מאוד. לא היה בכוונתי לקנטר ואו לפגוע ואם כך הובן מדבריי אני מצטער על כך. דעתי האישית היא שזה האינטרס שלכם שהציבור ידע על תגמולכם שלפי תשובתו של העו"ד הם ממש לא גבוהים. כך ימנע המצב שיש כל מיני שמועות מוזרות כמו זו שאני נתקלתי בה שנכה צה"ל על כסא גלגלים מקבל 15,000 ש"ח לחודש נטו. בכל מקרה אני מאחל לכולכם בריאות שלמה וחיים מאושרים ונפרד מכם בהרבה הערכה. הרגיש.

smile2life

New member
ההבהרה התקבלה (אצלי לפחות)

אני מתנצל אם נעשו כאן דברים שפגעו בך - כל דבר שנעשה, נעשה בתום לב - כפי שאני בטוח עכשיו כי שאלתך נשאלה כך.

שני 4

New member
מני הי, אני לא מבינה איזה דברים

פוגעים אמרנו לרגיש? זה שאמרנו לו שזה לא עינינו. אתה לא צריך להתנצל בפניו, מישום שהוא פלש לטריטוריה שלא קשטרה אליו. וכל כך מענין אותו הסכומים המדויקים! זה לא נראה לך תמוהה? למה הוא לא שאל על הנכות הסיטואציה? בחייאך,מה שמעניין אותו זה רק לוודאת האם אנחנו "מקבלים טוב" הוא ממש לא רגיש! כי רק כסף בראש שלו! אולי אם היינו פורום של זוכוי לוטו וטוטו זה שאלה לגיטימית לשאול על הכסף

עוד הסברונציק קטן

שלום לכם שוב, ברצוני להבהיר שלא נפגעתי מדבריכם ואכן לא אמרתם דבר שפגע בי. שאלתי שאלה לגיטימית שאמנם התייחסה להיבט הכספי של היותכם נכי צה"ל והסברתי מקודם מהיכן נבעה השאלה. אני חוזר על דבריי שגם כתבתי בשאלתי שנמחקה ומביע שוב את הערכתי לציבור נכי צה"ל ומאחל לכולכם בריאות ואושר. משהו עבורך שני להתבונן בו ואולי לא רק עבורך זה מדוע השאלה על התנאים הכלכליים שאתם מקבלים יצרה כאן כזו התנגדות? אותי ההתנגדות ממש הפתיעה. כנ"ל תגובות שמטילות ספק ברגישותי, האם זה ששאלתי שאלה על עניינים כלכליים מעידה על כך שאינני רגיש? האם חשבת שאולי רק אולי יכול להיות שהשאלה מעידה על דברים אחרים לחלוטין? בכל מקרה, שיהיה לכם הרבה אושר הרגיש (גם אם אתם חושבים שהוא לא).

romanti1

New member
אם כך אז גם אני מתעניין

לאור הפתיחות והשקיפות שמגלים כאן ,קובי ומני אז אולי בבקשה מיכם,אני עורך עכשיו מחקר כמה כסף יש לכם בפיקדונות בבנקים,ואיזה סוג של ניירורת ערך יש לכם,והאים יש לכם ברוקר? אני באמת מגלה רגישות וחמלה ומבטיח לא לגלות כמה כסף יש לכם,ומרוב שאני רגיש,אני אפנה את כל העניים במדינה לחשבונות הבנק שלכם כדי שירווח להם מעט. ואולי גם את שני המתוקה,תגלי לי כמה כסף את מקבלת? אבל למען השם ,שיהייה סכום מדוייק מפני שאני מאוד רגיש לכספם של אחרים,ולצורך המחקר שלי אם תוכלו בבקשה .....אה....סליחה...איזו תרומה קטנה?....הא..? אתם מאוד נחמדים.....ורגישים. תודה לכולם מהרגשן שלא מרגיש נ.ב למני,אל תוריד בבקשה הודעה זו

ominator

New member
בתשובה למסר שלך...

אני לא מתרגש מאלה שרוצים לדעת את הזכויות שלנו, הייתי אפילו ממליץ לו לרכוש את הספר שלי אם זה כל כך מעניין אותו..... (שישלם עבור המידע). אין לי בעיה עם שקיפות,מאחר אין לנו שום דבר להסתיר, כל כל מה שאנו מקבלים הינו בדין (קבוע בתקנות ונוהלים ולא כמתת שוחד תחת לשולחן כמו שמקובל לצערי במקומותינו) - ובזכות, ומי שיש לו בעיה שיקפוץ לי וגבוה, או שיתחלף איתנו, הוא מוזמן. אגב הנתונים (שנמחקו לצערי על ידי מני), הינם חשובים לחברים שלנו שבאים מתוכנו ולכן עניתי בהרחבה, על מנת שידעו בדיוק איך מתבצע החישוב של התגמול. אגב - גם אם נכה צה"ל משותק 100%+ ונצרך (כלומר שאינו בר שיקום) מקבל 15,000 ש"ח, אז מה?!! מה המשמעות של זה?! זה גבוה? זה נמוך? מה?.! אם האיש הרגיש מעוניין במידע שיבושם לו. אני מקווה שבזאת סיימנו את ההתייחסות לעניין זה, אני לפחות סיימתי.

romanti1

New member
הלוואי והייתי מקבל

כנצרך סכום אדיר שכזה,15000 שקל זה פי שניים מתגמול נצרך(פלוס מינוס)

למעלה