לידיעת חבר הכנסת לפיד המדינה היהודית, אולי, אינה יכולה לקלוט פליטים. מדינת ישראל יכולה וגם צריכה.
א איש פשוט New member 6/9/15 #1 לידיעת חבר הכנסת לפיד המדינה היהודית, אולי, אינה יכולה לקלוט פליטים. מדינת ישראל יכולה וגם צריכה.
דיברגנט חדש Well-known member 7/9/15 #8 לא בבית, אבל כן ליד הבית לשמחתי לא שלי, אבל ישנם כאלה שזה כן שלהם.
א איש פשוט New member 7/9/15 #9 אני לא מתנגד שיקמו מרכז קליטה למהגרים בשכונה שלי בעצם, כבר יש מרכז קליטה למהגרים בשכונה שלי.
דיברגנט חדש Well-known member 7/9/15 #10 יש לך בנות? הורים זקנים? אם כן, האם אתה לא מפחד שהם ילכו לבד בערב?
א איש פשוט New member 7/9/15 #13 לא צריך מהגרים בסביבה כדי לפחד ללכת לבד בערב איזור התחנה המרכזית הישנה בתל אביב היה שורץ פשיעה וסמים הרבה לפני שדחפו לשם את הפליטים האפריקאים.   אנשים רעים יש בכל מקום.
לא צריך מהגרים בסביבה כדי לפחד ללכת לבד בערב איזור התחנה המרכזית הישנה בתל אביב היה שורץ פשיעה וסמים הרבה לפני שדחפו לשם את הפליטים האפריקאים.   אנשים רעים יש בכל מקום.
דיברגנט חדש Well-known member 8/9/15 #15 אין מה להשוות לפחד מהפליטים לעומת הפשיעה שהייתה בנוסף, כפי שציינת, זה היה רק באיזור התחנה המרכזית הישנה ולא בשכונת יד אליהו.
אין מה להשוות לפחד מהפליטים לעומת הפשיעה שהייתה בנוסף, כפי שציינת, זה היה רק באיזור התחנה המרכזית הישנה ולא בשכונת יד אליהו.
I itzi5 New member 6/9/15 #5 הפליטים המוסלמים כפויי טובה... בסוף הם רוצים להפיץ את האיסלם ולשלוט במדינות המארחות... אתה בעד אירופה מוסלמית ? ישראל מוסלמית ?
הפליטים המוסלמים כפויי טובה... בסוף הם רוצים להפיץ את האיסלם ולשלוט במדינות המארחות... אתה בעד אירופה מוסלמית ? ישראל מוסלמית ?
דיברגנט חדש Well-known member 7/9/15 #11 זה שהם לא מנשקים את הרצפה 5 פעמים ביום בכדי שיקבלו אותם לא אומר שאחרי שתקבל אותם, הם לא יתחילו לנשק.   אגב, זהו תרחיש שאינו ספקולציה, אלא בוודאות מוחלטת שיקרה.
זה שהם לא מנשקים את הרצפה 5 פעמים ביום בכדי שיקבלו אותם לא אומר שאחרי שתקבל אותם, הם לא יתחילו לנשק.   אגב, זהו תרחיש שאינו ספקולציה, אלא בוודאות מוחלטת שיקרה.
א איש פשוט New member 6/9/15 #7 אגב, כשאני קורא את הפוסט הזה שלך אני תוהה אם אתה ואני מתכוונים לאותו דבר כשאנחנו משתמשים במילה ׳השמצה׳...
אגב, כשאני קורא את הפוסט הזה שלך אני תוהה אם אתה ואני מתכוונים לאותו דבר כשאנחנו משתמשים במילה ׳השמצה׳...
דיברגנט חדש Well-known member 7/9/15 #12 תקרא גם את הפוסט הבא שמתורגם בשבילך לעברית: עיתון ספרדי :"השמדנו 6 מיליון חכמים – קיבלנו במקומם 20 מיליון מוסלמים טיפשים"
תקרא גם את הפוסט הבא שמתורגם בשבילך לעברית: עיתון ספרדי :"השמדנו 6 מיליון חכמים – קיבלנו במקומם 20 מיליון מוסלמים טיפשים"
דיברגנט חדש Well-known member 8/9/15 #16 למה לא נכון? בדבר אחד אתה צודק, שזה לא מצחיק, כי זה מאוד עצוב והשמאלנים (אתה מוכלל) לא מבינים את זה.