https://e.walla.co.il/item/3842977
חנן44 Well-known member ביום חמישי ב- 09:41 #1 לא תאמינו באיזה ערוץ שודר הרגע הכי דוחה של השנה. סתם, ברור שתאמינו - וואלה תרבות יעקב ברדוגו מתעקש שברק רביד דיווח פייק - ואז מסתברת האמת, בועז גולן עם עוד רגע מבחיל בערוץ 14 - ועוד כמה רגעים מביכים ששודרו השבוע e.walla.co.il
לא תאמינו באיזה ערוץ שודר הרגע הכי דוחה של השנה. סתם, ברור שתאמינו - וואלה תרבות יעקב ברדוגו מתעקש שברק רביד דיווח פייק - ואז מסתברת האמת, בועז גולן עם עוד רגע מבחיל בערוץ 14 - ועוד כמה רגעים מביכים ששודרו השבוע e.walla.co.il
C certified.woke Well-known member ביום חמישי ב- 11:37 #4 נכתב ע"י חנן44: לא תאמינו באיזה ערוץ שודר הרגע הכי דוחה של השנה. סתם, ברור שתאמינו - וואלה תרבות יעקב ברדוגו מתעקש שברק רביד דיווח פייק - ואז מסתברת האמת, בועז גולן עם עוד רגע מבחיל בערוץ 14 - ועוד כמה רגעים מביכים ששודרו השבוע e.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... כוונתך למשפטפטן הלֶגָלֵזִי?
נכתב ע"י חנן44: לא תאמינו באיזה ערוץ שודר הרגע הכי דוחה של השנה. סתם, ברור שתאמינו - וואלה תרבות יעקב ברדוגו מתעקש שברק רביד דיווח פייק - ואז מסתברת האמת, בועז גולן עם עוד רגע מבחיל בערוץ 14 - ועוד כמה רגעים מביכים ששודרו השבוע e.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... כוונתך למשפטפטן הלֶגָלֵזִי?
Harrington Well-known member מנהל ביום חמישי ב- 11:46 #5 נכתב ע"י חנן44: לידיעת הרינגטון לחץ כדי להרחיב... מה אני אמור לעשות עם זה וכפי שכבר נכתב לפני, מה גורם לך לחשוב שזה מענין אותי במיוחד (עד כדי הצדקה להיכנס לקישור, שבינתיים לא מצאתי)?
נכתב ע"י חנן44: לידיעת הרינגטון לחץ כדי להרחיב... מה אני אמור לעשות עם זה וכפי שכבר נכתב לפני, מה גורם לך לחשוב שזה מענין אותי במיוחד (עד כדי הצדקה להיכנס לקישור, שבינתיים לא מצאתי)?
L lemner40 Well-known member ביום חמישי ב- 09:45 #2 למה אתה חושב שזה מעניין אותו ? מכונת הרעל לא מתעסקת עם עובדות ומציאות כל המהות שלהם זה לשקר ולהמציא מציאות חלופית
למה אתה חושב שזה מעניין אותו ? מכונת הרעל לא מתעסקת עם עובדות ומציאות כל המהות שלהם זה לשקר ולהמציא מציאות חלופית
חנן44 Well-known member ביום חמישי ב- 09:47 #3 נכתב ע"י lemner40: למה אתה חושב שזה מעניין אותו ? מכונת הרעל לא מתעסקת עם עובדות ומציאות כל המהות שלהם זה לשקר ולהמציא מציאות חלופית לחץ כדי להרחיב... איך אמר הרבי לרבנית? גם את צודקת
נכתב ע"י lemner40: למה אתה חושב שזה מעניין אותו ? מכונת הרעל לא מתעסקת עם עובדות ומציאות כל המהות שלהם זה לשקר ולהמציא מציאות חלופית לחץ כדי להרחיב... איך אמר הרבי לרבנית? גם את צודקת