לידיעת הקהל הרחב :

פרויז1

New member
לידיעת הקהל הרחב :

ריקודים בכלל, כולל ריקודי בטן - טובים לבריאות, למצב הרוח, לעצמות ולמצב הסידן. ללידה, לגיבוש חברתי בכלל ותרבות הבילוי (הפרסי) ועוד ועוד. אז מי שלא יוצאים כל שבוע לריקודי בטן או ארועי תרבות פרסיים במרכז הארץ - מפסיד בריאות, מצב רוח, בריחת סידן, וקשיי לידה, גיבוש חברתי ועוד ועוד. וגם מצב הרוח.. ראו הוזהרתם !
שבת שלום

פרויז1

New member
../images/Emo13.gif 50% כייין ואילו 50% לא

גררתי חבר עד לפתח. הוא לא נכנס. אני עליתי, נכנסתי, בדקתי מי שם - ולא זיהיתי אף אחד. כמובן שהבעלים והמלצר ו.. התחבקנו והתנשקנו לפי מיטב המסורת הפרסית, שלא לפגוע בפרסיוּת כהוא זה. לצערי, לא התארחתי שם, ואחרי שירדתי, נסענו לשיפודי עזרא באזוּר, והטבעתי את יגוני בבירות איכותיות במיוחד תוצרת חוץ, וסעדתי את לבי ב- 3 שיפודי פרגיות וכבש, שיפוד עגבניות ושיפוד בצל הכל על האש + אמבה ופיתה. אבל בינינו
עדיף בהרבה הרבה המועדון הפרסי עם הלהקה - ובעיקר הריקודים ברחבה.

מלכה411

New member
:פ ר ו י ז P../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני לא מאמינה שעשית תעות כזאת
איך הגעת עד האולם ולא נכנסת
איזה ערב נפלא זה היה ,
אני וחאהר ג'ונם כול הערב היינו
ברחבת הריקודים איזה מוסיקה נהדרת,שירים נפלאים
,נשארנו שם עד שעה שלוש לפנות בוקר

פרויז1

New member
מלכה M ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך יכולתי לדעת שאת היית שם? אני מופתע! אני מציע שמעכשיו, מי שהולך לארועים הנהדרים האלה, שיודיע. נוכל "לחבר שולחנות" יעני להיות ביחד. אני הודעתי הרבה זמן. משלא היו פרטנרים, הפסקתי להודיע מראש. עכשיו אם את/אחרים מעוניינים, אפשר בהחלט לארגן שם מפגש יפה. הגעתי לאולם עם חבר, עליתי לשם, פגשתי את הבעלים(בהמן), ראיתי את הלהקה והזמר הנהדר דריוש שירה חון. לא זיהיתי איש - חזרתי לחבר שממילא ניגרר לשם. הלכנו ואכלנו על האש באזוּר. תמשיכי לספר עוד כמה שזה היה נהדר! זה אוכל לי יופי את הלב! עד שעה שלוש לפנות בוקר? את בטוחה? אניי יודע שזה נמשך עד אחד וחצי - שתיים. מה היה שנמשך כל כך?

למעלה