ניסיון פעם אחרונה
אי אפשר להשאיר אותכם לבד כמה שעות בלי שיהיה כאן בלגן?
לא קרה כלום. בחיי שלא קרה כלום. אני לא נעלבתי ומיד הבנתי ולא כעסתי ותאמיני לי שאין הרבה כותבים כמוך ולא סתם הזמנתי אותך כאן לפורום כמו שאני עושה עם כל כותב מוכשר שאני מכירה מהעבר או מההווה.
יותר מכך, אני כל כך שמחה לקרוא את התגובות של חברי הפורום הוותיקים אלייך ואת החיבור הזה שהצלחת לעשות כאן כמעט עם כולם. ככה אני יודעת שאני לא לבד ולא רק אני מעריכה את כתיבתך החשופה והנוגעת.
למעט מאוד אנשים יש את היכולת הזאת לחשוף את נשמתם ואת הקישקע שלהם ויחד עם זאת לרתק ולא להמאיס, לגוון ולא לשעמם. יש לך נפש של אמן ורואים זאת דרך כתיבתך.
צביה יקרה,
כמו שאת כבר מבינה,
את אהודה ורצויה בפורום הזה, בלי שום קשר למנהל כזה או אחר,
בסך הכל זה פורום. כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו ואיך שבא לו, עם שגיאות כתיב או עם שגיאות תחביר, אני אף פעם לא שמתי לב לזה ואף פעם לא הערתי על זה כי זה מיותר ולא נכון לעשות. אנחנו לא בפורום תחביר ולשון. היום בעידן האייפונים, שגיאות ההקלדה הן מרובות ביותר והמוח שלנו כבר מתרגם באופן אוטומטי את השגיאות.
אז בינתיים,
שיהיה לכולנו ערב טוב, ולך צביה אני מאחלת שהות נעימה בפורום הזה,
מבלי לקחת יותר מדי ללב כל מה שכל אחד אומר...
והנה שיר בשבילך
http://www.youtube.com/watch?v=VdQY7BusJNU