לידיעת הטסים ב Rayanair

marceloros

Member
מנהל
הכל אפשרי תומר

ואני כמעט עשיתי את זה בארגנטינה בגלל הסיפורים פה בפורום.
אתה יודע, עודף משקל? אתה לובש בגדים מהמזוודה.... אבל דפקתי אותם בדרך אחרת כי הוא ניסה לדפוק אותי ללא בושה.

איל שחר

New member
היה איזה שחקן/זמר צעיר וטיפש שעשה את זה

אושפז לאחר שאיבד הכרה בשל מכת חום.

I Gabe

New member
אני עשיתי (כמעט) את זה

בדרך חזרה ממונטרוסה טסתי עם מכנסי הסקי עליי. וכפי שאתה רואה אני חי ומעבר לזה. האמת שאפילו נהניתי מזה מאד. המקום האהוב עליי במטוס הוא 1A. זה ממש בדלת ולפעמים נכנסת משם בריזה מרעננת של 30- מעלות מתחתית הדלת. הפעם היה לי חמים ונעים וישנתי כמו תינוק כל הדרך. לא רואה למה ללבוש את המעיל ולא לשים בתאים מעל הראש.

tomersi

New member
הכי כיף לעלות לטיסה עם מכנסי סקי

ברור, בטח. אין כיף מזה, זה גם מאוד נוח. הכי נוח.
ומסכן מי שיושב ליד הדלת שנכנסת משם רוח של מינוס 31 למטוס (זה חדש לי, בריזה של מינוס 31 מעלות שנכנסת למטוס, אז מי שטס נגיד בקיץ, עם מכנסיים דקות צריך לכרות לו את הרגל בסוף הטיסה לא?!)
לא יודע מה איתך אבל לי, באופן אישי, קשה להסתדר עם חולצה אחת לשבוע ולהחליף תחתונים פעמיים בשבוע ובכלל לחיות במסכנות וקמצנות בשבוע הזה בשנה. וכל זה כי חסכתי כמה שקלים (שהם בחישוב העלות הכללית של החופשה בטלים בשישים)
זה מבורך לחסוך, עד שזה מגיע לגבול מאוד דק של הגזמה.
אבל היי, זה אני שכל אחד יעשה מה שטוב לו!!!!
שבת שלום.

Cמן רשום

New member
מה הבעייה להיות כמה שעות עם מכנסי הסקי עליך?

מלא פעמים סיימתי לגלוש, נכנסתי לאוטו ונהגתי לאינגולשטאט (~3 שעות) במכנסי הסקי. בהתחלה הייתי מחפש מקום להחליף בגדים בסוף יום הגלישה האחרון. היום לרוב אני כבר אפילו לא טורח. מה זה קשור לקמצנות?

באל על הייתי אומר אפילו חובה לעלות בציוד קוטב מלא

http://m.ynet.co.il/Articles/5070976

Cמן רשום

New member
הישג חדש לאל על, מקום אחרון בדירוג השנתי 2017 של FlightStats

מבחינת עמידה בלוחות זמנים.

Arnon Ayal

New member
כמעט טסתי עם קסדה על הראש

שנה שעברה בדרך חזרת מג'נבה באיזי ג'ט, תליתי את הקסדה על הטרולי מבחוץ.
הנודניקית בדלפק לא קיבלה את זה אז הצעתי שאשים אותה על הראש מסיבות בטיחותיות - לא סומך על הטיס :)

איל שחר

New member
ואז? את זה היא קיבלה?

אני תמיד תולה את הקסדה (עם משקף בתוכה) על הטרולי. לא זוכר אם צייצו ומה אמרו באיזי-ג'ט, לפני שלוש שנים.

למעלה