לידיעתם של כולם:

yonatan samiya

New member
לידיעתם של כולם:

טל וסרי לא מגלם כלל וכלל את גורדון מילר, הוא מגלם את השען. חשבתי שזה יהיה ברור לכולם, אבל כנראה שלא- אנחנו עדיין לא יודעים מי זה גורדון מילר, מה שאנחנו כן יודעים שטל מוסרי הוא השען (השם שלו יתגלה ככל הנראה בהמשך) והוא זה שמנחה אותם בנוגע לאירועים שקרו\יקרו. פתחתי הודעה חדשה כי ידעתי שלא כולם ישימו לב אם אני ימשיך שרשור כלשהו.

dar dahan

Member
את מי לדעתכם משחק טל מוסרי?

אני חושב טל מוסרי משחק את גורדון מילר, ולדעתי גורדון מילר הזה הוא כמו בוק (פיקסר) והוא קרוב משפחה של בלו כי הוא מתנהג כמו בלו מהמון בחינות (יש לו את הבעות הפנים של בלו, ומבחינת המשחק טל משחק את הדמות הזאת כמו שהוא שיחק את בלו). מה דעתכם? ד"א אנחנו נגלה מי הדמות שאותה מוסרי מגלם בשבוע הבא...

שירטע

New member
לטל מוסרי יש תמיד אותן הבעות פנים Oס

גם בתור דדי בשמיניה. ובוק היה פיקסר, אבל הוא היה בראש של טומי. מה שגם לא מסתדר לי עם זה שהוא היה רק בראש שלו- מאיפה לטומי היה את היצירתיות להמציא דמות כזאת ולתת לה שם וכלזה? Oס

zivnew

New member
לא מאמין שבוק היה בראש של טומי (+תגלית!!!!!!)

אולי מאיזשהי סיבה רק הוא יכול היה לראות אותה, אולי איזשהי תכונה של פיקסרים. עליתי על משהו הרגע!!!!!!!!!!!!! בגלל זה "השען"/"מילר" יכול היה לגרום לליבי להיות בלתי נראית בעיני הלבנים!!!! כי יש לו את התכונה הזאת של הפיקסרים שהייתה גם לבוק!!!

dar dahan

Member
אבל מבחינת המשחק הוא ממש מזכיר את בלו...

מה הסיכוי שהוא קרוב משפחה של בן? (....)

למעלה