לידיעתכם

לידיעתכם

STARֹDUST מרכזת מאתמול בעצם את המשפחה בר"ג של האם ושני ילדיה. העברתי לה הוראות ואני מנסה להשיג לה שולחן אוכל.

רותם111

New member
אני שמחה לשמוע שהמשפחה בידיים

טובות. STAR DUST בבקשה תקפידי לעדכן בפורום לגבי המשפחה. המשפחה הזאת יקרה להרבה מאיתנו היות וזכינו לערוך יום הולדת שנה לתינוקת וברית מילה לגוזל החדש.

תימולש

New member
נכון יש אצלי פינת אוכל

האמת היא שהוא ממתין בסבלנות יחד עם הכסאות בחצר ובשמש ודי חבל לי,אני יודעת שיש בעיית שינוע אבל אם מישהו מכיר מוביל שאפשר לארגן איתו מחיר סביר ואז גם יהיה אפשר להעביר תנור. בעוד שבוע ערב ראש"נ כידוע וחבל שהשולחן ו/או התנור לא ישמשו משפחה שזקוקה.(האמת יהיה גם נחמד לפנות את הבית והחצר לפני החג...) יום מקסים לכולם

תפני למוביל שנתתי לך את

הטלפון שלו בקשר למקרר, גם בקשר לתנור ולפינת אוכל. אם תהיה בעיה צרי איתי קשר טלפוני (רשמתי לך במסר).

תימולש

New member
המקרר הוא מת"א לר"ג,פינת אוכל מק"ג

לר"ג או לאשדוד,והתנור אני לא ממש בטוחה.אין לי אפשרות להתארגן כספית על כל ההובלות

אולי המשפחות שמקבלות את

הדברים יכולות לתת סכום סמלי? או שאני אדבר איתו מחר (עם המוביל) על מחיר סמלי. תתני לי תשובה, טוב?

תימולש

New member
פינת האוכל תלקח השבוע בשעה טובה!

למשפחה בצפון שנשרף לה הבית

star dust כבר נכנסה לתפקיד ובגדול

אתמול היא כבר אספה מטובית 27 את עגלת התאומים שהמתינה שם לאם ושני ילדיה והיום היא אמורה להעביר אותה אליהם.

Star_Dust

New member
../images/Emo9.gif

אומנם נכנסתי לתפקיד (העגלה הגיעה אתמול ליעדה) אבל עדיין מאוד בקטן. מקווה שאוכל לעזור יותר בהמשך.

../images/Emo32.gif מיכלית ? הסלון למשפחה מת"א ?

רציתי לוודא שהסלון מרמת השרון הגיע לייעדו למשפחה שבחסותך בת"א, והייתי מאד שמחה לשמוע מה היתה תגובתה של האם

כן, אני כאן, לצערי אני חולה

בשפעת, ולשמחתי הסלון הגיע היום לאם חד הורית. היא מאוד מאוד התרגשה ושמחה לפנות את הספה המרופטת והקרועה שהיתה אצלה בבית לטובת סלון קטיפתי כחול ויפה (שמידותיו מתאים לדירה). היא גם מאוד שמחה שזה סמוך לחג. בנוסף גם באו אנשים וצבעו לה את הבית והיא מאושרת עד הגג. מכונת הכביסה שלה התקלקלה, ואשמח אם תעזרי לי לארגן אחת כזו בשבילה. בינתים היא נעזרת בי, אבל זה פתרון זמני, וזקוקה למכונת כביסה בדחיפות. תודה על עזרתך בארגון הסלון.

../images/Emo24.gif קודם כל תרגישי טוב !

ומהר ! תודה על העדכון, כבר דיברתי עם האם, ואכן היא מאד התרגשה שקיבלה לקראת החג סלון "חדש" ואפילו קצת צבע בבית. סיכמנו שנהיה בקשר לפני החג שאראה איך הן מתארגנות (אני אסע איתן לסבתא) וכמובן לא לשכוח לדאוג להן למארז לחג ! ושיהיו לנו רק בשורות טובות !!

איזה חמודה את. בוודאי שלא

אשכח מארזים עבור האם ועבור אמה. אתגרית היתה כאן ותרמתי גם אני. ותודה על האיחולים. את תקחי אותן לסבתא בערב החג? כל הכבוד! אמרתי לך כבר שאת מהממת!!! מיכל

למעלה