רטוב
נ נ ו ם New member 10/7/03 #78 למי הגבת? ומה קורה לך יש פה ילדים קטנים. ואני לא מתכוונת לכתוב את האסוציאציה שלי מתוצאות של סקס. (ואני גם לא חושבת מה האסוציאציה שלי)
למי הגבת? ומה קורה לך יש פה ילדים קטנים. ואני לא מתכוונת לכתוב את האסוציאציה שלי מתוצאות של סקס. (ואני גם לא חושבת מה האסוציאציה שלי)
P Princess 1 New member 10/7/03 #83 HEY!!! זה יער התחיל לא אני!! ובסדר בסדר נעצור את זה כבר עכשיו. סליחה.
פ פIלי New member 12/7/03 #97 ... השרשור הזה קצת נדחק לצד... לא? וגרגורי הוא הדיג'יי בקורס מד"צים, למי שלא שינן את כל שמות הצוות של פנימיית הדסים האחת והיחידה.
... השרשור הזה קצת נדחק לצד... לא? וגרגורי הוא הדיג'יי בקורס מד"צים, למי שלא שינן את כל שמות הצוות של פנימיית הדסים האחת והיחידה.
ד דנה וזהו New member 12/7/03 #98 השיר "סימן שאתה צעיר" ../images/Emo13.gif זוכרים שבדיסקו האחרון אז ממש לקראת הסוף הוא התחיל ברצץ של כמה שירים עבריים בין השאר המסיבה הגיעה לשיא בשיר הזה פשוט מטורף אם הייתה לי בת מצווה עכשיו הייתי מזמינה אותו!!! ברוררררר
השיר "סימן שאתה צעיר" ../images/Emo13.gif זוכרים שבדיסקו האחרון אז ממש לקראת הסוף הוא התחיל ברצץ של כמה שירים עבריים בין השאר המסיבה הגיעה לשיא בשיר הזה פשוט מטורף אם הייתה לי בת מצווה עכשיו הייתי מזמינה אותו!!! ברוררררר