אני שמח לראות שהפנמתם והבנתם שצריך לשרשר אבל כמה בקשות אל תתנפלו על אנשים חדשים שלא משרשרים - בדרך כלל הם לא יודעים פשוט ואם יסיבירו להם זה יעבוד זה לא נורא מאוד לפעמים אם לא משרשרים תלוי מה ולאן זה לא נורא אם מדי פעם מישהו יפתח פה הודעה חדשה מצד שני - אם אתם כותבים על נושא שכבר כתבו עליו מן הראוי יהיה לשרשר אותו למקום המתאים אנשים לא צריכים לפחד כשהם פותחים פה הודעה ובנושא דומה - אנשים לא צריכים לפחד כשהם מביעים פה את דעתם דבר שמאוד בעייתי פה הוא שאני יודע שאנשים לא אומרים דברים רק כי הם מפחדים מהתגובות תשתדלו כשאתם רואים הודעה שלא מוצאת חן בעינכם לעשות אחד או יותר מן הצעדים הבאים: 1. לנשום רגע 2. לקרוא אותה שוב 3. להתעלם ממנה או להגיב לה לא בהתלהמות בתקווה לפורום טוב יותר בעזרתכם ובעיקר בזכותכם עלו והגשימו
להתחיל למחוק הודעות שהיו צריכות להיות משורשרות ולא שרשרו אותן? כמובן שאני לא מדברת על הודעה חדשה עם נושא שאין עליו שרשור אחר עדין אלא על הודעות מציקות סתם שלאנשים לא היה כוח לשרשר (עיין ערך צ'רצקוף הקטנה) (אני ממש לא זוכרת את השם סליחה).
אני לא חושבת שלאף אחד הייתה איזשהי כוונה לפגוע וגם לא ממש שמתי לב ל"התנפלות" אל משתמשים חדשים המקום היחיד שבו הייתה עוינות וכניראה שלא במקום (ועל זה אני מתנצלת) היא כשהאחות של צ'רטקוף החליטה שלא נאה לה לשרשר כי היא רוצה שכולם יראו ו"אין לה כוח"... אם זה מרמז אליי (ואני מניחה שזה כן) אז חשוב לי שתידע שלא היו לי שום כוונות לפגוע בה או משהו כזה, או לחלופין להבריח אותה מהפורום אבל..בחייאת, אתם רוצים שנהייה בסדר, תהיו גם אתם ותנסו למצוא תגובה קצת יותר מתקבלת מאשר "אין לי כוח" בבקשה