לידיעתכם

שקסי

New member
מקלחות חזה אממ אופס שדה...

והבין יבין...או לפחות מי ששמע כבר את הסיפור...

kedeman

New member
ועוד אחד מנהלתי

אני שמח לראות שהפנמתם והבנתם שצריך לשרשר אבל כמה בקשות אל תתנפלו על אנשים חדשים שלא משרשרים - בדרך כלל הם לא יודעים פשוט ואם יסיבירו להם זה יעבוד זה לא נורא מאוד לפעמים אם לא משרשרים תלוי מה ולאן זה לא נורא אם מדי פעם מישהו יפתח פה הודעה חדשה מצד שני - אם אתם כותבים על נושא שכבר כתבו עליו מן הראוי יהיה לשרשר אותו למקום המתאים אנשים לא צריכים לפחד כשהם פותחים פה הודעה ובנושא דומה - אנשים לא צריכים לפחד כשהם מביעים פה את דעתם דבר שמאוד בעייתי פה הוא שאני יודע שאנשים לא אומרים דברים רק כי הם מפחדים מהתגובות תשתדלו כשאתם רואים הודעה שלא מוצאת חן בעינכם לעשות אחד או יותר מן הצעדים הבאים: 1. לנשום רגע 2. לקרוא אותה שוב 3. להתעלם ממנה או להגיב לה לא בהתלהמות בתקווה לפורום טוב יותר בעזרתכם ובעיקר בזכותכם עלו והגשימו

מעיין©

New member
הפנימו?../images/Emo6.gif

כנראה לא שמת לב כמה שרשרתי היות
וברצינות- באמת רובכם מקפידים בעניין השרשורים, ושה משמח אותי מאוד
יש עוד כמה שצריכים לעבוד קצת על הנושא הזה , אבל אנחנו כבר נטפל בזה...כמה אצבעות קטועות יעשו את העבודה...

נ ו ם

New member
מה עם

להתחיל למחוק הודעות שהיו צריכות להיות משורשרות ולא שרשרו אותן? כמובן שאני לא מדברת על הודעה חדשה עם נושא שאין עליו שרשור אחר עדין אלא על הודעות מציקות סתם שלאנשים לא היה כוח לשרשר (עיין ערך צ'רצקוף הקטנה) (אני ממש לא זוכרת את השם סליחה).

שמייני

New member
אה... יש לי שאלה..

יש אותי (ענב, אלון הגליל, יזרעאל) אבל אין שם את האיסיקיו והאימייל... איך אני מוסיפה?

שמייני

New member
ומצאתי טעות...

כפר ברוך, עמק יזרעאל: במקום רעיה נדר- רעות נצר...

Princess 1

New member
הופנם.

אני לא חושבת שלאף אחד הייתה איזשהי כוונה לפגוע וגם לא ממש שמתי לב ל"התנפלות" אל משתמשים חדשים המקום היחיד שבו הייתה עוינות וכניראה שלא במקום (ועל זה אני מתנצלת) היא כשהאחות של צ'רטקוף החליטה שלא נאה לה לשרשר כי היא רוצה שכולם יראו ו"אין לה כוח"... אם זה מרמז אליי (ואני מניחה שזה כן) אז חשוב לי שתידע שלא היו לי שום כוונות לפגוע בה או משהו כזה, או לחלופין להבריח אותה מהפורום אבל..בחייאת, אתם רוצים שנהייה בסדר, תהיו גם אתם ותנסו למצוא תגובה קצת יותר מתקבלת מאשר "אין לי כוח" בבקשה

kedeman

New member
תגובות

לא, הכוונה לא היתה רק אלייך סלעית גם לנעם, עמרי וכל שאר המתנפלים ולשמייני (שאני לא יודע מה השם שלך) את התיקונים תשלחי דרך הטופס שנמצא בחטבמפון

למעלה