את אכן לא חייבת כלום לאף אחד!
ואף אחד אחר לא חייב אף הוא. זוהי בכלל אבל בכלל לא הנקודה עליה דיברנו. לא מתמרמרים, לא מבקשים נחמדות. עלתה השאלה כיצד חדשים משתלבים, והיו כמה חדשים שכתבו כיצד הם חשים בהשתלבותם. קיראי שוב! כתבת שלעיתים את חשה מועדון סגור. הייתי עכשיו עסוקה בקריאת דפעם אחרונים. שירשור שירשור קראתי. שם שחוזר על עצמו וותיק פה- זוכה למלוא התהילות וההערצות מכולם כולם. שם חדש? בקושי התייחסות קלה. כתבתי, שהרגשתי זאת לבד. גולשת אחת נחמדה שאלה מדוע החלות שלה התבקעו. יחד, כל מיני אנשים הציעו, הגיבו, שיפתפו, ושלא תביני- זה נהדר. שורה למטה גולשת אחת שאלה אף היא על אותן חלות- מדוע יצאו יבשות. צאו וראו מה הייתה ההיענות לעזור שם. אני חוזרת ואומרת- אין לי בעיה ולא צריכה להתחבב על כולם, ול זה מה שביקשתי. ציינתי עם "חדשות" אחרות, את תחושת הסגירות שיצרו כאן. חבל שאין לכן את היכולת להסתכל על הדברים בצורה אובייקטיבית ואתן לוקחת את זה באופן אישי. מועדון שמועדון, אני ממשיכה לקחת מתכונים מפה, ומאחר ולא ענו לי על השאלות האחרונות שלי (שאגב, הופיעו ואנשים הגיבו לדברים אחרים וסתם התעלמו) ובלאוו הכי לא עונים, פשוט אפסיק לשאול. הרי תשובה בקושי אקבל. חבל.