לידיעתכם

effyba

New member
ואגב, אני לא נכנסתי לפרום כמה ימים

מחוסר זמן, ועכשיו "עושה קצת השלמות"...

מצטערת, אבל היא לא היחידה...

בכל פעם שנכנסתי לבקש עזרה,לא התייחסו אלי אם לא כתבתי כמה אתן "נהדרות,מקסימות וכוי". גם אני מקבלת פה תחושה מוזרה של "לא שייכת" וגם רוב החברות שלי. פעם אפילו רשמתי למישהי מתקון כשאף אחת מכן לא ענתה. ההודעה שלי החזיקה מעמד קצת יותר משעה. מה קרה לה אחר כך - ה' יודע. ותאמינו לי,אנחנו בשלניות לא רעות בכלל ויש גם לכן מה ללמוד מאיתנו. וחבל שכך נראים הדברים....

כן, אני מסתתרת! זכותי, לא?

לא בדיוק בא לי שתתחילי לחפש את ההודעות שלי. באמת שלא! מספיק "נהנתי" פה בעבר. תאמיני לי שנכנסתי בטעות היום,פשוט הפורום האהוב עלי היה מעל ברשימה, ובדיוק ראיתי מה הולך פה. עובדה, אני לא לבד.

את כל כך לבד הכל כבר תפוס

את בודדה וגלמודה אף אחד לא חושב פה כמוך אף אחד לא מרגיש כמוך בגלל זה פתחת כל כך הרבה ניקים היום? כל פעם את כותבת בשם אחר? את חושבת שעבדת עלינו? זהירות לא להתבלבל.... לא טוב לך הדלת פתוחה לרווחה היית פה וחזרת תעשי טובה ואל תחזרי לפה שוב בטעות אנחנו רגילים לטרולים זה האינטרנט.

מרגלית! את כל כך לא מקורית!

אין לי זמן ואין לי חשק לפתוח כמה ניקים! ואם זה מה שמנחם אותך,לחשוב שהכל בא מאותו אדם-שיהיה לך טוב! תמשיכי לחשוב ככה ותמשיכו להיות חבורת סנובים,שלא מוכנים לקבל שום ביקורת. תהיי בטוחה שלא אחזור(זה בדיוק מה שאני עושה). למה בכל פעם שכמה אנשים מנסים להגיד משהו שלא מוצא חן בעיניכם, אתם חושבים שמישהו מספיק מטורלל כדי לפתוח כמה ניקים ו"לרדת עליכם"? יש פה אנשים שצריכים לעבוד לפרנסתם,ולא להתעסק כל היום בפורום שלכם!

אין לי מושג מה קורה בקהילות אחרות..

פה ,אני לפחות, מרגישה די נוח. אין תחושת זרות, ויעידו כל ה"מצטרפות החדשות" שמתנהלות אחרי זמן קצרצר בפורום כאילו היו כאן שנים.. מאידך,אני יכולה להבין את התחושה של מועדון סגור, לעיתים אני חשה אותה בעצמי (הלו, לא להתעצבן עליי..).. אולם התחושה הזאת שלי לעיתים, נובעת ממקורות שאני בהחלט מודעת אליהם, והגיוני שלפעמים אחוש כך. א ב ל אני לא יכולה שלא לכעוס על כל המתמרמרים על כך!! כאילו, ראבאק... אנשים לא נמצאים פה כדי להיות נחמדים לכולםםםםםםם אם מתחברים ויש כימיה- מה טוב! אם לא- יש כל כך הרבה פורומים/קהילות אוכל באינטרנט.. בטוחני כי כל אחד/ת יכול למצוא עצמו שם. לא? ולמה כל הזמן צריך להתנצל על כך שאחדים לא מוצאים את עצמם פה?? תמוה בעיניי. לי נחמד וטוב פה, לעיתים יותר, לעיתים פחות. יש תקופות שלא בא לי לכתוב/להגיב/להתייחס.. כמו בחיים, כמו במציאות... (מקווה שלא תזרקו אותי על ההודאה הזאת
)כמו למשל עכשיו, בתקופה האחרונה. פשוט בא לי להיות רחוקה. יש אנשים שאני מחבבת פה יותר, ויש כאלו שאני ממש לא מסמפטת.. אז מה? כל אחד מוצא לעצמו את הנישה שלו, פה או במקום אחר. נקודה. אני לא חייבת להיות נחמדה לאיש! כנ"ל כל אחד פה.. ומי שלא מתאים לו- שיעשה את השיקולים שלו.

את אכן לא חייבת כלום לאף אחד!

ואף אחד אחר לא חייב אף הוא. זוהי בכלל אבל בכלל לא הנקודה עליה דיברנו. לא מתמרמרים, לא מבקשים נחמדות. עלתה השאלה כיצד חדשים משתלבים, והיו כמה חדשים שכתבו כיצד הם חשים בהשתלבותם. קיראי שוב! כתבת שלעיתים את חשה מועדון סגור. הייתי עכשיו עסוקה בקריאת דפעם אחרונים. שירשור שירשור קראתי. שם שחוזר על עצמו וותיק פה- זוכה למלוא התהילות וההערצות מכולם כולם. שם חדש? בקושי התייחסות קלה. כתבתי, שהרגשתי זאת לבד. גולשת אחת נחמדה שאלה מדוע החלות שלה התבקעו. יחד, כל מיני אנשים הציעו, הגיבו, שיפתפו, ושלא תביני- זה נהדר. שורה למטה גולשת אחת שאלה אף היא על אותן חלות- מדוע יצאו יבשות. צאו וראו מה הייתה ההיענות לעזור שם. אני חוזרת ואומרת- אין לי בעיה ולא צריכה להתחבב על כולם, ול זה מה שביקשתי. ציינתי עם "חדשות" אחרות, את תחושת הסגירות שיצרו כאן. חבל שאין לכן את היכולת להסתכל על הדברים בצורה אובייקטיבית ואתן לוקחת את זה באופן אישי. מועדון שמועדון, אני ממשיכה לקחת מתכונים מפה, ומאחר ולא ענו לי על השאלות האחרונות שלי (שאגב, הופיעו ואנשים הגיבו לדברים אחרים וסתם התעלמו) ובלאוו הכי לא עונים, פשוט אפסיק לשאול. הרי תשובה בקושי אקבל. חבל.

אילנית12

New member
../images/Emo10.gif אמה לא טריה,חבל שזו תחושתך

הרבה פעמים,אנו לא יודעות את התשובה. וגם לא יזיק מעט פירגון לתמונות שאנו שמים אנו טורחות לצלם רק בשבילכן.בשביל הרגשה טובה. וזו פעם ראשונה שלי,שביקשתי התיעצות בפורום,על דבר שלא הייתי מרוצה.לא ידעתי שזה יפריע לכמה.

חבל, חבל אילנית!

למה את לוקחת את זה אישית? למה? האם פגעתי בך? האם אמרתי שזה לא בסדר ששאלת? לא. קיראי שוב. אמרתי שנהדר שכולם נתנו עצות. זה מה שיפה. ואמרתי שאחרת, שלא וותיקה כמוך, ולא מפרסמת מתכונים רבים כמוך שאלה ולא היו כל כך הרבה פניות (דווקא את היית הראשונה שהצעת לה עזרה). אבל למה להיפגע?????????????? תני לי מילה או רמז שזה הפריע למישהו. האמת? פגעת בי מאוד שחשבת שרציתי לפגוע בך. וזה מה שפוגע פה. קיראי את מה שכתבתי שוב, ואת התשובה שלך. חבל.

אילנית12

New member
ניסינו לעזור לה,אני ושוש,אבל

היא לא הגיבה. אם שואלים שאלה,צריכים להגיב את לא חושבת.?

אלהלי

New member
מסכימה

ומעל הכל תמיד כדאי לא לשפוך את המיים עם התינוק, אני לומדת מפה המון לוקחת המון מתכונים מדהימים, מקבלת עזרה עינינית כשאני זקוקה לה. כבר כתבתי בעבר על כך שחבל שאין קשר בין הפורום לבישול ילדים ושחבל שאין יותר תכנים שקשורים לתזונה ולא רק מתכונים, לפעמים אני מסוקרנת להכיר את האנשים שמאחורי במיוחד את כל המקסימים שתמיד עונים ועוזרים בשפע . בכל מקרה יש לי הרגשה שזה לא הענין שבגללו השרשור החל ולא בגללו אנאבל כועסת

timiהאחת

New member
מנהל
שוש מנהלת את הפורום ואני גאה על כך

מאוד היא אשה מקסימה,ואת תמיד נכנסת להתקיף ושוב את מתקיפה למה אולי היית כותבת לה את זה במסר אישי את לא חושבת? ועוד דבר אני ממש מרחמת עלייך בטח גם בחיים את ממורמרת וסליחה שאני מעלה את זה כאן ,פשוט תנסי להיות רגועה,לעשות מדיטציה,ללכת לים ,אני גם מטפלת בהילינג אני מרגישה את האנרגיות שלך למרות שלא מכירה אותך אם תרצי טיפול תפני אליי למסר אישי אשמח לעזור לך ,ואבקש לא להשמיץ את המנהלת ,היא מנהלת את הפורום בגאווה רבה ואני גאה בה. ואין תחושה של פורום סגור או מועדון סגור מה זה השטויות האלו,זה פורום הכי חם בתפוז בגלל המנהלת שלנו וכל הבנות כאן מקסימות ,והמתכונים ממש טובים פה . חבל שאת נכנסת בצורה כזו אני מבקשת ממך לא להתקיף במיוחד לא את שוש יום טוב שיהיה לך רונית ואל תשכחי אשמח לטפל בך ואני רצינית אני לא צינית ביי ויום נעים לך קצת רוגע רוגע , שלווה ,,,ביי יקירתי אנאבל.

timiהאחת

New member
מנהל
אנאבל -שוש - פירושו בואי כנסי.

ש-שושנה ו-רודה ש-ומרת על כל הפורום שלה על כל הבנות !!!! שוש משמעו שושנה כמו פרח . ואני מתה על הפרח הזה. המצאתי את הכל תוך כדי כתיבה חחחחחחחחחחחח ביי.

timiהאחת

New member
מנהל
זה הפורום הכי חם באינטרנט ואולי

אני יעשה על כך כתבה בעיתון, לא לזלזל,במיוחד לא בשוש זה כבוד גדול להיות פה,בפורום של שוש ,שוש אשה חמה מקסימה ואבקש לכבד אותה כמו שהיא מכבדת את כולם להתראות .

משהו לכל הפגועים והנעלבים../images/Emo2.gif

נדמה לי שאנשים מאבדים לעתים פרופורציות בחיים. כאילו, דא!!! מדובר על פורום בישול לילדים (ולא רק לילדים) באינטרנט, שהוא לטעמי האישי פורום חביב ונעים ואני נעזרת בו המון. אני בהחלט מוקירה תודה למי שנענה לשאלותיי, אך מאידך, אינני נעלבת עד עמקי נשמתי אם בוחרים שלא לענות לי, מכל סיבה שלא תהיה. אף אחד כאן או בכל פורום אחר לא חייב לי דבר. יתרה מכך, כמו בכל חברה/קהילה אחרת אליה אני קשורה בכל וריאציה שלא תהיה, חלק מהאנשים חביבים בעיניי יותר וחלקם פחות, עד כמה שניתן לשפוט ולדעת על טיבם ואופיים של אנשים מאחורי מקלדת. מטבע הדברים, כאשר אנשים נמצאים כאן זמן רב יותר מאחרים, נוצרים מן הסתם קשרים יותר אישיים ולבביים. גם אני לא תמיד מצטרפת לתרועת הפסטיבלים של החיבוקים והפרחים כדברי מישהי שהגיבה כאן קודם לכן(סתם כי אני בדרך כלל טיפוס ציני משהו), אבל אין לי שום בעיה עם זה שיש כאלה שבוחרים להעריף פירגון, שבחים ואהבה זה על זה. להיפך. מה רע? כן ירבו ויירבו אהבה בעולם. אני לא מרגישה שייכת, באותה מידה שאנני מרגישה לא שייכת. לאינטרנט מעלות רבות. אחת מהן היא, שבניגוד לחיים האמיתיים, כשלא נעים לי או לא נחמד לי במקום כלשהוא, אני מזיזה לאט-לאט בעזרת העכבר את הסמן לקצהו הימני/השמאלי העליון של המסך, עד שאני נוגעת קלות באיקס שבפינה. לוחצת עליו ו... הלאה! למי שמרגיש פה רע אני ממליצה להתאמן על זה. זה מצליח יופי!

למעלה