לידיעתכם

לידיעתכם../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

ישנה אפשרות להיכנס לחיפוש הישן דרך חיפוש מתקדם. נכנסים לחיפוש מתקדם בצד שמאל למעלה, מקלידים - עבור לחיפוש המתקדם הישן , נפתח חלון עם החיפוש הקודם. לידיעתכם, אני מנהלת שיחות רבות שישאירו לפחות את האופציה הזו לטובת הגולשים שלי. יום נעים לכולם

pirge

New member
אמממממממממא. את צודקת. קחי

נשיקות. עשית לי את היום. איך התגעגעתי. והכל חזר אלי בשלמותו. אני מודה מודה מודה. שלא יקחו לי אותו אף פעם. ת
ו
ד
ה

effyba

New member
גמני רצה לשם,שושי..את יודעת.מתרגלים

לישן ולטוב...

אלהלי

New member
יש משהו שאת רוצה לעלות ?

יש איזה נושא שמציק לך? יחסית לשם המלא אהבה שלך את די עסוקה בהשחזת חרבות.

סטארית11

New member
יש פה תחושת מועדון סגור ../images/Emo11.gif

והאמת שזה לא ממש נעים....כי אחרי הכל ..ככל שיהיו יותר אנשים כך הרווח גדול יותר....אבל היחס פה לאנשים חדשים הוא לא משהו... בקהילת אוכל של וואלה..היחס הפוך לגמרי.... זו דעתי...ואני קוראת וותיקה פה ונכון שיש יוצאות מהכלל....אבל ההרגשה הכללית לא נעימה....וד"א מסתבר שזו לא רק דעתי.... ומול הרגשה אי אפשר ממש להתווכח.

kalah

New member
אני חדשה ונאלצת א להסכים עימך.

נכון שעם תחושות אי אפשר להתווכח ויתכן שיש מי שנפגע אבל- 1. זה יותר פורום של החלפת מתכונים ושיתוף בין הגולשים לדברים מוצלחים שהם הכינו ופחות פורום חברתי ששולח כל היום אייקונים של חיבוק ופרח. נכון שבמשך הזמן יש אנשים שהופכים ליקירי הפורום אבל זה בגלל שהם תמיד טורחים לעזור ולנסות לסייע לשואלים . 2. יש הרבה שנכנסים עם שאלה ואפילו לא טורחים לכתוב "בבקשה" כאילו שיושבים פה אוטומטים שצריכים ללחוץ "חפש" והם יעלו מתכון מיידי..

סטארית11

New member
מי דיבר על חיבוק ופרח?

פספסת את המסר.... וכל ההתגונניות האלו סתם ילדותיות..ורק מצדיקות את מה שכתבתי. לא נפריע לך להחליף מתכונים יקירתי... אחלה יום שיהיה לך

kalah

New member
מה שבטוח את בוגרת. יורה ובורחת.

לא כתבתי שביקשת חיבוק ופרח. אמרתי שלפעמים מצפים שזה יהיה פורום חברי יותר ממה שהוא אמור להיות. את לא מפריעה לי להחליף מתכונים,וגם אם כן- האין זו מטרתו של הפורום? בטח שכקוראת ותיקה פה תוכלי להעיד שכן...

דנה_כהן

New member
פורוס 10

לטעמי יש בין הגולשים עזרה הדדית, לא צריך להתרגש מכל דעה שעולה לפורום, ככה זה בכל מקום שיש יותר משני אנשים, תמיד יש יותר משתי דעות וזה בריא. לסיכום אישית מאוד אוהבת את הפורום וטבעי שיש אנשים שמשקיעים הרבה ועל כך מגיעה להם כל הכבוד ואת כל הפירגון. מי שמשקיע מרוויח, זה טבע הדברים ואין מקום למרמור. אז לכל המשקיעים בפורום שמעלים מתכונים 10 כל הכבוד תמשיכו בדרך זו.

מצטערת לשמוע שזו תחושתך

על אף שהגולשים יחלקו עליך, אין איפה ואיפה בין חדשים לוותיקים האוירה וההתייחסות כאן שווה בין שווים כלפי כולם ומאוד נעימה ורגועה, שמתי לב לדבר מאוד מענין, כשהגולשת אננאבל1 נכנסת לפורום זה תמיד, אך ורק בכדי להעיר הערות זדוניות , וחבל בשבילה.

effyba

New member
ו ממש הפתעה לשמוע הערות מסוג זה..

הפורום הזה בהחלט איננו מועדון סגור - אלא להיפך - "ספר פתוח" לעל מי שרוצה ללמוד מנסיונם של בשלנים ותיקים, או להוסיף מהידע האישי שלו, להתחדש יחד עם אמהות חדשות,מבשלים טריים או חובבי בישול "סתם", או בכלל ללמוד רזים של בישול איכותי מיודעי הדבר... לא צריך יותר מכמה ימי גלישה רצופים כדי לערוך הכרות עם האנשים כאן, וללמוד לדעת שכולם מפרגנים, ומוכנים לתרום מהידע... ברור שמי שגולש תקופה ארוכה לומד לקרוא "בין השורות" ולהכיר את החברים שמעבר למילים, בו ושם גולשים לנימה מעט אישית..כולנו בני אדם....אבל זה פתוח לכולם וכל אחד יכול להגיע למצב הזה...

כ"חדשה" אני יכולה להגיד משהו

אכן אני נהנית לגלוש פה בפורום, וכבר כתבתי בכמה הזדמנויות שמאגר המתכונים שלנו בבית מתמלא ומתחדש בזכת כל אחד ואחד פה שנותן הצצה למטבחו. יחד עם זאת, אכן אני מרגישה שבגלל שאיני משתתפת בפסטיבל "של איזה יופי של אוכל הכנת" לאחר כל תצוגת צילומים, לא כל כך עונים לי
נכון שקבלת הפנים כשהצטרפתי הייתה מאוד מלבבת וחמה, אבל שאלות ששאלתי נותרו מיותמות פרט להתייחסות מאחת, וכשגולשת וותיקה שואלת מנסים איתה לפצח, מנסים יחד איתה להגיע לפתרון וראיה לכך בדפים האחרונים. כ"חדשה"- כן, יש תחושה של מועדון סגור!

effyba

New member
למה שאת קוראת"פסטיבל" זה פשוט

"פיד בקים" שאנשים אוהבים לקבל על מה שהם מכינים. ומי לא אוהב מחמאות??זו צורה נעימה ובונה של פירגון, דווקא מאנשים שאין לך שום חובות כלפיהם... לגבי תשובות לשאלות, פשוט תלוי בשעות היום..יש שעות שבהם אנשים לא נמצאים מול מחשב- עובדים ועסוקים, כולל מנהלת הפורום, אבל באופן כללי יש נכונות מתמדת לעזור.

אנא קראי את תשובתי אפי

עם תחושה לא ניתן להתווכח הרי. חבל שלקחת את דברי למקום שלא רציתי שילקחו. פסטיבל זו הרי חגיגה. פסטיבל זה משהו משמח ונעים. ללא קונוטציות שליליות. כך שבמילה פסטיבל שהשתמשתי אכן התכוונתי למשהו נעים ונחמד. ציינתי שאיני מגיבה לשירשורים הללו מכל מיני סיבות. לא באתי בטענות אף פעם לאף אחד מדוע לא עונים. תמיד ציינתי בסוף הבקשה תודה לעונים, ואני מעריכה מאוד שאנשים מוכנים להעניק מידיעותיהם למי שאינם מכירים וכפי שכתבת "אין לך שום חובות כלפיהם". ושוב- עם תחושה לא ניתן להתווכח. אני חדשה, ומרגישה לא שייכת למועדון. אולי ההרגשה שלי לא נכונה? ניתן להרגיש" לא נכון? (קראי את תשובתך ותגידי לי אם אין במילים שלך תחושת הגנה על "המועדון"...)

effyba

New member
ההפך..אני בהחלט רוצה לתקן את הרגשתך

ולתת לך להרגיש מאוד מאוד מאוד רצוייה. האמיני לי שאיננני מגנה על אף אחד כאן,ודווקא רוצה שגם את, כמוני למשל, תהני מהבמה החופשית הזו, שנותנת לאנשים להתבטא בתחום הספציפי הזה של עבודת יצירה במטבח(שלדעתי האישית הוא תחום מאוד מעניין ואטרקטיבי)..זה הכל.זהו - את בפנים...

למעלה