לידיעתכם

לידיעתכם ../images/Emo124.gif

ניסיתי להכניס בלוח האירועים וההודעה לא נקלטה אז עמכם הסליחה - רציתי רק ליידע אתכם שתלמידי שנה ב' יתארחו בתל חי ב- 10.5.07בשעה 20:00 ויספרו סיפורים קצרצרים עד קצרים. הערב הבא בבית אריאלה יתקיים ב-7.6.07 - כנראה סיפורי

דווקא נקלטה... שלוש פעמים...

אלא שאינך יכולה לראותה עד שאיני מאשרת את העלאתה. עכשיו את יכולה לראות אותה. בברכה,

נמצק

New member
בהצלחה

עד לתל חי לא ארחיק נדוד. מה שם שכנראה באותו ערב תהיה לי הופעה. אבל את הארוע בבית אריאלה - לא אפסיד. בהצלחה בשניהם

וגם

אריה שאג - מי לא ירא? נראה לי אחלה מקום לספר ונשמח אם תבואו לשמוע טוב לספר בעד ארצנו שבה היה גיבור חידה ולו זרוע יחידה ואם אתם דווקא רוצים לדעת - אחד הדברים שנורא הפחידו את ילדי דגניה א' בזמנו הייתה היד שמצאו במחסן שמתחת למדרגות של הבית הראשון ("יו, הנה היד של טרומפלדור!" - היו צועקים באימה כשחיפשו משהו ושוב נתקלו בה) טרומפלדור היה זמן מה חבר דגניה ומספרים שאחת מהתותבות שלו נשארו במחסן הנ"ל

נמצק

New member
מה זה? נלך אחריכם באש ובמים.............

אבל לנסוע עד תל חי? ואללללללללה זה רחוק. לא?

תתחיל להתאמן../images/Emo73.gif

כי זמן לא רב אח"כ תצטרך להגיע גם לאחוזת דוברובין... חדשות בקרוב מאוד
בברכה,

נמצק

New member
נו באמתתתתתתתתת מה את משווה?

אחוזת דוברובין זה פה קרוב. ממש ממול. אבל תל חי?............. מעבר להרי החושך....................

נמצק ידידי

את הכיתה שלך לקחו לכינרת הפעם לוקחים לתל חי ואינשאאלה בשנה הבאה בחאלב הבנוייה

נו באמממממממתתתתתתת

האוטובוס של הקבוצה שנוסעת מגיע לשם? תתקשר וישמחו לצרף אותך וגם ארוחה וכיסא לחזור בחזרה (באם תספר סיפור במהלך הנסיעה.) אתה צריך שאני אדבר עם המורה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

EYTAN155

New member
למען האמת ההיסטורית

ליוסף טרומפלדור היו שתי תותבות . האחת מוצגת בבית יוסף טרומפלדור בתל יוסף והעתק ממנה במוזיאון חצר תל חי .זו פרוטזה המשמשת לעבודה. את השניה הוא קיבל במתנה מהקיסר היפני לאחר שיחרורו מהשבי . את היד הזו הוא השאיר בדגניה בדרכו לתל חי (דרך אגב הוא לא היה חבר דגניה) ולאחר שנים כשחיפשו את היד בבוידעם גילו שעכברים כירסמו אותה. אין תמונות שלו עם התותבת, ובכלל הוא השתדל להסתיר את היד הקטועה בתמונות . אם הוא היה גיבור חידה - אז מה היה המקצוע האזרחי שלו ?

../images/Emo8.gifוואללה

תודה על התיקונים - אני שמעתי את הסיפור מפי מי שהיו ילדים בדגניה ומצאו שוב את היד לקראת חגיגות ה-90 של הקיבוץ. אבל לא חשוב. מה שכן, שלחת אותנו לויקיפדיה וגילינו שטרומפלדורנו היה לא אחר מאשר - מרפא שיניים! כל יום לומדים דברים חדשים תודה לEYTAN

למעלה