לידיעה,

הטייסת

New member
לידיעה,

אני אשאל איפה שבא לי מתי שבא לי וכנכנ איך שבא לי. ואם למישהו בא לפתוח הודעה חדשה או ישנה או כל דבר אחר במקום לבדוק קודם אז תתמודדו. במקום לכתוב מכתב שמעיד על ואוו כמה גדולים אתם כי יש לכם תשובות. כולה פאקינג שאלה האם משודרת הסידרה . שיעזור לכם היושב במרומים.

הטייסת

New member
ח,

פשוט קראתי תגובה אחת פה שהרגיזה אותי מאוד. משהו על זה שנמאס כבר לענות כל פעם על אותה שאלה" איפה משודרת הסידרה?" והתרגזתי. אני שונאת יומרנות . שונאת. וטיפשות. האמת שבסהכ ,נעימ פה מאוד :)) שבוע טוב,אנשים

dafi daf

New member
בואי נראה אותך מנסה לשמור על שפיות

כאשר כל העמוד הראשון מפוצץ באותה שאלה{וכמובן שענו עליה} ואנשים לא טורחים אפילו לסרוק עם העיינים אם כבר שאלו את השאלה הזאת כי אם הם היו מסתכלים הם היו רואים שכבר ענו עליה חמש פעמים... זה קצת קשה שאותם אנשים תוקעים לך את הפורום רק כי אין להם זין להסתכל קצת... בפעם הראשונה,והשנייה,והשלישית והרביעית והחמישית היינו מאוד נחמדים אבל כשזה מגיע לפעם העשרים אז אנחנו קצת חוטפים את הקריז... יו קאנט בליימ אס... אז עם כל הכבוד...ויש כבוד... שהות נעימה
*הודעה זו לא באה במטרהלפגוע,להעליב,להתנפל וכו'...רק להראות דברים מזווית קצת שונה אני מצטערת אם זה נשמע מחמיר*

למעלה