לידידי TAF

שרוף

New member
לידידי TAF

אתמול כמעט וכתבתי לך ששרון יעשה הכל כדי לרצות את פרס הזועף והוא יאפשר לו כמה פגישות עם עראפתץ. והנה פותח אני בבוקר זה את העיתון ומה רואות עיני? פרס קיבל אישור לנהל שיחות עם עראפתץ. הבנת ידידי איך העניינים מתנהלים? אני לא כועס על אף אחד שבחר בשרון אבל אני מאוכזב מעם ישראל. איך עם ישראל לא הבין את הבלוף הגדול ששמו שרון? זה נבצר מבינתי. וזה מוביל אותי למסקנה שעתידנו במדינה הזאת נחרץ כבר מזמן אנחנו עם מטומטם שלא מגיעה לו ארץ כזאת נהדרת. איבדנו את הרצון שלנו להלחם איבדנו את הכבוד שלנו והפכנו למערב הפרוע יום יום נרצחים פה אנשים ברחובות ולאף אחד לא אכפת.

Thats

New member
הרצון להילחם

שנשאר כאן הוא רק בשיחים, עצים ואבנים. פרי הבאושים של רבין את ברק את שרון. שלושת הגנרלים המהוללים שהתגלו כולם כשפנים ברגע האמת. ישראל מפחדת מהצל של עצמה. ראשי ממשלה כאן מזדעזעים מהאפשרות להיכנס לעימות עם נשיא ארה"ב או חס וחלילה עם הקהילה האירופית. צר לי על מדינת ישראל. המקום היחידי שבו נלחמים באמת הוא בממשלת השיתוק הלאומי שם חוצפנים כמו דליה איציק מסוגלים לומר "אם מפלגת העבודה היתה היום בשלטון, אז בליכוד היו גורמים לכזאת הסתה, מה שעוד היה גורם למישהו לירות בנו, בדיוק כמו ברבין". אם אני הייתי שרון הייתי מפטר אותה במקום על חוצפתה. היא צריכה לנשק את רגליו של שרון על שנתן למפלגת העבודה הזדמנות שניה לאחר שהיא כבר מתה מוות קליני. Thats all folks

למעלה