לידו, תכנים ושאר עניינים ../images/Emo34.gif
ובכן, בובה יקרה, לידו היא ספינה והיא עגנה בטבריה, כך לפי השיר בכל אופן. ולגבי התכנים של עברי - כן, יש לו תכנים שיכולים להתפרש כ"לא הולמים": תכניים מיניים, תכנים הומוסקסואליים וכו' אבל זה לא צריך להפתיע אותך, הוא כבר עשה את זה ובגדול באלבום הראשון בשיר "מרי לנצח" שאם יורשה לי לצטט ממנו, רק בשביל להזכיר: "ובדרך כבר שולחת ידיים למכנסיים שלו וממששת עולה ויורדת וחם לי בגוף וגם לו" את יכולה לקרוא לזה איך שאת רוצה אבל זו לא התחסדות. הוא אומר את מה שהוא רוצה בצורה מאוד מפורשת. את השיר "אלף בנות דתיות" הוא לא הוציא ולא פירט מדוע, עד כמה שאני יודעת בכל אופן. אם תקשיבי למילים יהיה לך ברור. החברה שלנו למרות ההתקדמות בשנים האחרונות עדיין לא מספיק פתוחה לקבל נטיות מיניות כמו של עברי, ככה שבקטן הוא פרובוקציה בפני עצמו. הומוסקסואל מוצהר, חי עם חבר שלו וכו'. ברור לי שאם הוא היה מוציא שיר כמו "אלף בנות דתיות" זה היה רק מגדיל את המהומה סביבו. אני לא מדברת בשמו כמובן אבל יש לי נטיה להאמין שהבחור רק רוצה שיתנו לו לשיר בשקט... ולהמשיך את הקריירה, אם אפשר
אפשר לומר שלמרות שאת היציאה מהארון הוא עשה עם צאת האלבום השלישי הוא בעצם יצא מהארון כבר בשיר מרי לנצח. התכנים לאורך הדיסקים פרוסים בהתאם. לא כולם מפורשים, חלקם הטרוסקסואליים, אבל אם תחפשי את תמצאי את הכל. בקיצור חביבתי - זה הבחור, ככה הוא נראה, ככה הוא נשמע - את מוזמנת להקשיב לו, לקנות את הדיסקים ולהעריץ. אם לא מוצא חן בעינייך את מוזמנת להמשיך הלאה. אנחנו לא נשנה אותו - וטוב שכך.