לידו

לידו

מישהו שמע כבר את השיר לידו של עברי? שיר מוזר! מישהו יודע למה הוא מתכוון?

נכון כל כך!

גם אני! יש לו את הקטע הזה גם ב-אלף בנות דתיות" אני לא הבנתי את השיר הזה-לידו! מה זה אמור להיות ה-לידו הזה??? לפעמים הוא גס כל כך-אני לא אוהבת את זה!!! חשבת על משמעות השיר ?

mushmor

New member
ניסיתי...../images/Emo4.gif לא היה קל...

כמו בפרסומת...חחח

אני חולקת על דעתך!

אני חושבת שאת טועה... כל השירים של עברי כאלה...לא ברורים! אז בגלל שהשיר לא מובן אז הוא ישים את זה בדיסק... חישבי על זה!!!! נראה לכם שהוא כתב את זה על מעריצה שלו?? מעניין ומיוחד!

אוי.. לא!..טעיתי...../images/Emo67.gif

התכונתי שכל השירים של עברי לא ברורים..וזאת לא סיבה שלא לשים את השיר בדיסק... הבנת? סורי..

RozeMary

New member
לידו זה שם של

ספינה בנמל של טבריה......כנראה הוא היה שם או משהו והוא מספר חוויות... חחחחחחח

חן j

New member
חח על זה הוא מדבר!

על מסיבה על הלידו שזאת אוניה שתמיד לוקחים תלמידים שמסיימים שלב כל שהו בבית ספר, בכל מקרה והוא מדבר על הילדה שאוהבת ..אבל אהוא בכלל לא אוהב בנות...

לידו זה...

שם של חוף באשדוד נראה לי. אבל גם שם של ספינה בטבריה. שיר גאוני בכל מקרה.

Blue Poet

New member
לידו, תכנים ושאר עניינים ../images/Emo34.gif

ובכן, בובה יקרה, לידו היא ספינה והיא עגנה בטבריה, כך לפי השיר בכל אופן. ולגבי התכנים של עברי - כן, יש לו תכנים שיכולים להתפרש כ"לא הולמים": תכניים מיניים, תכנים הומוסקסואליים וכו' אבל זה לא צריך להפתיע אותך, הוא כבר עשה את זה ובגדול באלבום הראשון בשיר "מרי לנצח" שאם יורשה לי לצטט ממנו, רק בשביל להזכיר: "ובדרך כבר שולחת ידיים למכנסיים שלו וממששת עולה ויורדת וחם לי בגוף וגם לו" את יכולה לקרוא לזה איך שאת רוצה אבל זו לא התחסדות. הוא אומר את מה שהוא רוצה בצורה מאוד מפורשת. את השיר "אלף בנות דתיות" הוא לא הוציא ולא פירט מדוע, עד כמה שאני יודעת בכל אופן. אם תקשיבי למילים יהיה לך ברור. החברה שלנו למרות ההתקדמות בשנים האחרונות עדיין לא מספיק פתוחה לקבל נטיות מיניות כמו של עברי, ככה שבקטן הוא פרובוקציה בפני עצמו. הומוסקסואל מוצהר, חי עם חבר שלו וכו'. ברור לי שאם הוא היה מוציא שיר כמו "אלף בנות דתיות" זה היה רק מגדיל את המהומה סביבו. אני לא מדברת בשמו כמובן אבל יש לי נטיה להאמין שהבחור רק רוצה שיתנו לו לשיר בשקט... ולהמשיך את הקריירה, אם אפשר
אפשר לומר שלמרות שאת היציאה מהארון הוא עשה עם צאת האלבום השלישי הוא בעצם יצא מהארון כבר בשיר מרי לנצח. התכנים לאורך הדיסקים פרוסים בהתאם. לא כולם מפורשים, חלקם הטרוסקסואליים, אבל אם תחפשי את תמצאי את הכל. בקיצור חביבתי - זה הבחור, ככה הוא נראה, ככה הוא נשמע - את מוזמנת להקשיב לו, לקנות את הדיסקים ולהעריץ. אם לא מוצא חן בעינייך את מוזמנת להמשיך הלאה. אנחנו לא נשנה אותו - וטוב שכך.

אני מתה עליו איך שהוא!

אני אוהבת את עברי דווקא בגלל שהוא מה שהוא! וחוץ מזה-כל כך לא מעניין אותי אם הוא הומו או לא! ממש לא מפריע לי! היום גילו בכיתה שאני אוהבת את עברי לידר. אז כולם התחילו להגיד שהוא הומו ומה אני מוצאת בו וכל מיני-כי אני שמתי את התמונה שלו על השולחן שלי...מודבקת לידי לאורך כל הדרך! אז אמרתי לכולם שם שזה שהוא הומו לא אומר שהוא לא זמר טוב,לא מעניין אותי את מי הוא אוהב והנטיות שלו-מעניין אותי האיכות שלו והאיכות מעולה+ ואנשים חייבים להבין-זה שהוא הומו זה לא הופך אותו או כל הומו אחר למישהו רע או מוזר.וגם חייבים שזאת לא הזהות שלו. הזהות שלו זה שהוא בנאדם ולא עברי לידר=הומו! לא!!!-עברי לידר=בנאדם-ואחד הבני אדם הטובים ביותר! אולי זה לא הנורמאל אבל הוא בנאדם לכל דבר..וזה הייתי חייבת להבעיר. עכשיו,אני ממש אוהבת את השיר מרי לנצח-וזה נכתב על סרט שהוא ראה. אם המילים שיוצאות לו הן גסות-ככה הוא מתבטא-על הכיף כיופק ובסבבה! כי זה מש שהוא מרגיש- אז סבבה. והוא עושה את זה ממש טוב. ויותר טוב מכל אחד אחר,וזה בדיוק מה שאני מוצאת בו-ההתבטאות היפה הנכונה והכנה הזאת. והוא גם אמר-חשוב לו מאוד הכנות עם הקהל שלו. אני חושבת שהוא בא להעביר מסר מסויים ברוב שיריו-בנאדם מדהים. הלוואי שכולם היו כאלה אנשים מבינים וגאונים כמו עברי שלנו. רק שימשיך ביצירה שלו..ואם ולם היו שומעים אותו העולם היה נראה אחרת...מבטיחה! יש מבין?
אוי יצא לי ארוך!לא נורא!

למעלה