לידה

kerenb5

New member
לידה

איך אפשר לאתר אפשרות של לידה.... הריון ? בבית 5 שלי עכשיו נמצא יופיטר שבנסיגה, בצמוד לירח במפת הלידה ומול כוכב מרס. תוכל לומר לי בכלל איזה שילוב של כוכבים מבשרים על לידה או הריון? והאם זה קשור רק לבית 5 או לא בהכרח......? אם בכלל אני מסתכלת על בית 5 שלי יושב שם גם פלוטו ממש ממש בכניסה (בנסיגה) וממול מתקרב גם מרקורי שאוטוטו גם הוא בנסיגה.......זה לא מעודד במיוחד......

ilanamysticana

New member
לידה....הריון

בית 5 מיצגאת מגרש המשחקים שלנו תחביבים דברים שמשמחים אותנו דברים שאנו נהנים מהם לדוגמא אם ימצא סטורן בבית 5 אזי עבודה,מילוי חובות יגרמו לנו הנאה. הוא גם מסמל את בית אבא עד כמה שידוע אין רואים בבית 5 והכוכבים שבו הריון או לידה. באם תכתבי את תאריך לידתך יתכן שממנו אפשר לקבל מידע כדי, אולי ,לעזור לך.

בית 5 בהחלט נחשב כבית הילדים

להגיד שבית 5 נחשב כמגרש המשחקים שלנו, זה לפספס את מהותו. הבית ה 5 הוא בית הביטוי של האגו שלנו, וככזה נחשבים גם בילויים והנאות, גם הצד הרומנטי שלנו, גם היצירתיות שלנו, וגם הילדים שלנו: כל אלה הם ביטויי האגו שלנו. יש הטוענים שכמספר הפלנטות בבית 5 כך יהיה גם מספר הילדים. לדעתי הנושא מורכב יותר, וספציפי לכל מפה ומפה, אך אין ספק שהבית ה 5 הוא פקטור משמעותי בנושא.

ilanamysticana

New member
מצטערת

בית 5 אתה צודק, הוא ביטוי האגו שלנו והיצירתיות וכל שאר הדברים שכתבת אך אינו מספר כמה ילדים יהיו לנו ואם בכלל(עד כמה שידוע לי) הדבר היחידי שהוא יראה בהקשר לילדים הוא צורת ההתיחסות שלנו אליהם מגרש המשחקים שלנו הוא ביטוי האגו והיצריתיות שלנו.

מילא

כל אחד והידע שלו. לא מתווכח עם איש. הילדים הם ביטוי האגו שלנו, וזה כולל ה-כל, לא רק ההתייחסות שלנו אליהם,אלא גם המהות האמיתית שלהם, ומדי פעם בעזרת עוד גורמים אחרים במפה,, גם מספרם.

kerenb5

New member
קצת מבולבלת

אבל בכל זאת אולי תוכלי לעזור לי להבין את זה תאריך לידה 8/2/75 שעה 18:45, בוקרשט. זאת תקופה מאוד חשובה לי אני מנסה להכנס להריון ( אני נמצאת בתהליך של טיפולי הפרייה) דרך המפה אני מנסה להבין מתי הזמן הכי נכון. תודה

חביבתי

הפורום אינו מעניק שירותים כאלה. מעבר לזה, דרושים כאן גם פרטים של הבעל, אם יש כזה,אבל... את זה עושה אסטרולוג באופן אישי.

ilanamysticana

New member
מבלי לפגוע בזכויות

לפי תורת הנומרולוגיה נכנסת לשנה אישית מספר 2 וזו שנה שנחשבת לזמן טוב להכנס להריון בדרך כלל שנה אישית מתחילה ביום ההולדת. גם השנה שבאה לאחריה היא שנה של הרחבת אופקיםמתיחסת גם לארועים שקשורים להריון ולידה. מכאן שלדעתי השנה הזאת וזו שבאה אחריה תהיה טובה למילוי משאלתך האמיני בכך וקדימה. בהצלחה

נתת לה שנתיים ? למה לא שלוש או ארבע?

טוב, ממילא איש לא יזכור מה רשמת בשנה הבאה...

??

מי נתן למי שנתיים? על מה אתה מדבר? הסבר נמק ופרט..

או קיי - הבנתי, אש

אגב, לדבר על הריון רק בעניין של שנה מספר 2 נראה גם לי קצת שטחי, האמת.. חושב שנומרולוגיה יכולה להיות הרבה יותר מעמיקה. מעבר לזה, אגב, הפורום הזה הוא של אסטרולוגיה, ולא של נומרולוגיה.

אם את אומרת בעצמך שזה ככה

אז למה לתת משהו שטחי ולא משהו מעמיק יותר? גם לדעתי נומרולוגיה בנויה הרבה יותר לעומק מכמה משפטים לעוסים שכאלה. יודע שהיא עובדת גם על צמדי אותיות ולא רק על אות אחת כללית. לא מבין אתכם אנשים: או שאתם נותנים משהו אמיתי ולעומק או שאל תתנו בכלל.

ilanamysticana

New member
היא תזכור

מנסיוני (ויש לי )הבחורות זוכרות. גם זוכרות לספר כשהמאורע השמח קורה.

Tal_Ya_Tal

New member
לעתים זה ב-א-מ-ת כפשוטו יאיר

נתקלתי בכמה מקרים שא-כ-ן מס' הפלנטות ב
5 היו כמספר הילדים וזה התחיל כך, שאמרתי ללקוחה, "אילו הייתי מנתחת את מפתך בצורה דיטרמיניסטית הייתי אומרת לך שיש לך שלושה ילדים שהראשון בהם הוא... והשני הוא... " ותיארתי אותם על פי אופי הפלנטות שהופיעו ב
החמישי. האשה נותרה עם פה פעור. אז יש גם כזה. וזה קרה לא פעם. א-ב-ל. ה
החמישי, מעבר לכך שהוא משקף את הביטוי העצמי והיצירתיות (שגם ילדים זאת דרך לביטוי עצמי ויצירתיות) הוא משקף את הילד הפנימי שבתוכנו. על כן, כאשר יש לנו ילדים, כל אחד מהן משקף את מערכת היחסים שלנו עם הילד הפנימי שלנו בשלב שבו הוא נולד. אני בהחלט סבורה שיופיטר בטרנזיט על
ב
5 יכול להיות אינדיקציה להריון
במיוחד בפע השניה שהוא מגיע לשם (אחרי הרטרו- כשהוא מתישר וחזר לשם בחזרה) Pלוטו ב
5 מציין את הצורך לעבור טרנספורמציה בכל הקשור לביטוי העצמי. לכן, לרוב אנשים כאלו חווים זאת כתחושה של מוות ולידה מחדש בכל קשור ביצירתיות שלהם. אם הם אומנים למשל, אופי העבודות שלהם עשוי להיות פלוטוני. כלומר, או שנמשכים אליהן או שנדחים מהן בכל מקרה העבודות משדרות מסר עצמתי. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
שלום../images/Emo41.gifקרן../images/Emo29.gif

מחצית תשובתי לשאלתך, מצוייה בתגובתי להודעה של יאיר. בעצם התחלתי מהתיסות להודעתך, אך הייתי 'חייבת' להגיב מתוך נסיוני. כך שאני ממשיכה כאן (כדאי לקרוא גם מה כתבתי עבורך שם)מבחינתי יופיטר טרנזיט על
הוא אינדיקציה להריון ולאו דווקא רק בשל
5,אלא מפני שה
מייצג גם את הצד ה
נקבי באישיותך, את הפאן הנשי, האמהי, הוא מיצג את הרחם ועל כן יופיטר (השפע, ההתרחבות, היכולת שלנו לתת מקום לזולת) בצמידות ל
(הרחם, התכונות האימהיות וגם הילד הקטן, תינוק, הינוקא שבנו) בהחלט מצביע על הזדמנות של פעם ב 12 שנה להריון בטוח
אם כמובן את רוצה לנסות.כמובן שעם
מולות בנטל, יש קונפליקט בין הרצון להרות וללדת ילדים לבין התחושה שזה עשוי להפריע לחרות שלך להשאר ילדה בעצמך. כי יש כאן עימות בין הדחף לצאת אל העולם ולפרוץ החוצה, לפלס את דרכך בתחומים חברתיים שונים (אם
ב11)לבין הרצון להשאר ילדה ולשחק (זאת תוכלי לעשות גם כשיהיה לך ילד. כי תשחקי אתו).לעתים גם יופיטר במעבר ב
8 יכול לדבר על הריון או לידה. L&L TALYA

kerenb5

New member
תודה

האמת כבר לא ציפיתי לתגובות.... אבל יפה. בכל זאת התכוונתי שבתוך הבית 5 שלי במפת הלידה נמצאים שם מרס והירח כאשר כרגע מטייל שם בטרנזיט יופיטר (שכרגע ברוורס) וממול, במולות במפת הלידה , ממש מול מרס יש את סאטורן................ ופלוטו גם בטרנזיט שעומד להכנס לבית 5............. מקווה שלא בלבלתי אתכם לגמרי אז לדעתי, כשיופיטר יתיישר, הוא יגיע שוב לידי צמידות עם הירח והמרס אולי זאת ההזדמנות שלי

למעלה