לידה שקטה שבוע 18

דעה אחרת

זה נכון שהיום הטכנולוגיה השתנתה
וזה נכון שהיום הסיכונים פחותים
אבל -
כל רופא יגיד לך שמבחינה פיזית לרחם, עדיף לעבור לידה. כך גם אני עשיתי. אני לא אגיד לך שבאותו הרגע לא היה לי קשה, ולא התחננתי לניתוח, אבל היום במבט לאחור, עוד לא עברה שנה, הזכון של "הלידה עצמה" כבר נעלם... הקושי הגדול הוא ההתמודדות עם ההחלטה עצמה - וזה מייסר - והיא לא תעלם אם עברת גרידה או לידה.
לגבי גרידה לאחר לידה, מדובר בשאריות שיליה, מה שנקרא "רביזיו", זה כשהשיליה לא יוצאת בשלמותה וצריך להוציא אותה או ידנית, או באמצעות גרידה. זה לא דומה לתהליך הלידה של גרידה מאוחרת (לא אפרט מפאת רגישות).
ישר אחרי הלידה קיבלתי מחזור והגוף שלי חזר לעצמו ממש מהר.
כל דרך שתבחרי, את צריכה לקחת בחשבון את הטיפול בנפש, וללמוד לחיות עם הבחירה שלקחת, זה תהליך לא קל, אבל היא יגיע.
שיהיה לך המון בהצלחה !!!

Jul284

New member
תודה..

אני גם מסכימה שהדרך היותר "טבעית" זה לידה ולא גרידה.
ובאמת הגרידה שמבצעים אחרי הלידה היא לא דומה לגרידה שעושים אם זה לא בלידה. יותר חשוב לי מהכל להכנס אחרי זה להריון ולהפחית סיכונים.
תוך כמה ניסית והצלחת להריון?

תשובה

התחלתי לנסות חודשיים אחרי, כי חיכיתי לתוצאות של הבדיקות קרישיות.
לצערי עוד לא נקלטתי, עברו 11 חודשים ועברתי כמה וכמה סבבים של טיפולים... יש לי בעיות פוריות, וגם עם ההריון של הלידה השקטה לקח לנו שנתיים קשות של טיפולי IVF.

רונית 294

New member
הרבה זמן לא ראיתי אותך כאן

חושבת עלייך המון. נתקעת לי בראש. עדיין ב Ivf?? אני ממש מתפללת להריון בשבילך.

היי !!

חודש הבא זה יהיה שנה....
זה קרה בסוכות, אז זה כבר ממש אוטוטו לפי הלוח שנה העברי

עדיין בטיפולים, מאוד מאוד קשה....

תודה על התפילות, אני באמת מנסה כל דבר פיזי, רוחני, דתי שאפשר לחשוב עליו
זה רק מעצים את הבחירה, האם היתה נכונה או לא. כמה חיכיתי לילדה הזו, וכמה מאז כלום לא מרפא את הנפש

רונית 294

New member
אוף. כמה עצוב.

אבל אני בטוחה שזה יקרה שוב מתישהו. אני חושבת שבמקרה שלך באמת לא היו הרבה ברירות. שתהיה לך שנה טובה. מאחלת לך להיות אמא.

תודה רבה

לגבי ברירות, לעולם לא אדע...
וזה באמת קשה לקבל החלטה שהיא לא על סמך נתונים חד משמעים, אלא סטטיסטיקה....

מאחלת לך המשך הריון בריא ותקין
שנה מעולה לכולנו

שירהד1

Member
מנהל
זה תמיד כך באסף הרופא-

הזמן הממוצע לחכות הוא שבועיים. אני התחננתי ובכיתי כמו מטורפת לעובדת הסוציאלית בטלפון, והיא הצליחה להקדים לי בשבוע. השבוע שחיכיתי היה מסוייט.
בכל מקרה, מקווה עבורך שתהיי כבר אחרי, הכי מהר שרק אפשר.
תעזרי בעובדת סוציאלית שבבית החולים. זה תהליך מאוד קשה נפשית.
לגבי האחרי זה- נדבר אחרי זה...
דיה צרה בשעתה.
תעדכני מה קורה איתך.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

מחזיקה אצבעות שתעברי בשלום את ההליך הפיזי

ומאחלת לך שתצליחי לשקם את הנפש וכמובן שתזכי במהרה בהריון תקין ושלם ובאושר גדול.

orli12341

New member
משתתפת בצערך

אני עברתי הפסקת הריוןבשבוע 21.
עברתי לידה שקטה ולאחר מכן גרידה.
התהליך לא נעים אבל ההתאוששות הפיזית די מהירה. הנפשית לוקח יותר ותלוי כמובן בכל אחת.
אני עברתי הפסקת הריון עקב ירידת מים מוקדמת ודימומים בעקבות המטומה ברחם.
אני החלטתי לא להיכנס מייד להריון שוב.
חיכיתי שנה ולפני חודש התחלנו לנסות שוב.
מקווה להיקלט בקרוב...
שתעברי את התקופה הזאת מהר, תחלימי מהר פיזית ונפשית ובעזרת השם תיקלטי שוב להריון תקין שיסתיים בידיים מלאות.

Michal 8

New member
לידה שקטה בשבוע 16

קודם כל משתתפת בצערך ומאחלת לך הרבה כוחות נפשיים.
עברתי לידה שקטה בשבוע 16 לפני כשבועיים בבית חולים בלינסון.
עברתי כשנתיים טיפולי פוריות (שחלות פוליציסטיות), ולאחר 3 הזרעות , הצלחנו בהפריה השניה להלקט להריון, כמובן שהשמחה הייתה עד השמיים, אני ובעלי היינו באפוריה של אושר מטורף.
בשבוע 15 הגענו לסקירה ראשונה ובה התגלו מס' מומים בעובר, עברנו ייעוץ גנטי אצל פרופסור שוחט (מאוד מאוד מומלץ).
לצערי, לא הייתה לנו אפשרות לגרידה לאור המצב, נאלצנו לעבור דקירת מיי שפיר ובדיקת צ'יפ גנטי ולידה שקטה על מנת לבצע נתיחה לאחר המוות...
לידה שקטה זה תהליך קשה מאוד מבחנית הנפשית, את מקבלת זירוז ע''י כדורים מתחת ללשון כל שלוש שעות - הם אלה שגורמים לפתיחה והופעת הצירים. אצלי הצירים המשיכו כ-14 שעות... מיותר להוסיף כאן עוד משהו, הייתה ירידת מים, צירים ולידת העובר יחד עם השליה...
הפעולה היא לא פשוטה, כעת עברו שבועיים ואני מתחילה להתאושש לאט לאט נפשית (מבחינה הפיזית אכן ההתאוששות היא מהירה, לשמחתי הצלחתי לבד להוציא גם את כל השליה ולכן לא הייתי צריכה לעבוד גרידה, לאחר הפעולה בודקים בבדיקת אולטרסאונד שלא נשארו שאריות של השליה ובמידה והכל יצא, אין צורך בגרידה).
לדעתי גרידה בשבוע הזה יכולה להיות מסוכנת.
אני מאחלת לך לעבור את זה המהירות האפשרית, להתאושש במהרה ולהקלט להריון בריא שיסתיים בלידה עם תינוק בריא.
אשמח לענות למי שיש עוד שאלות בנושא.

משתתפת בצערך

זה באמת כואב ועצוב.
חייבת לציין שזה לא נכון שגרידה בשלב כזה היא מסוכנת. על ידי רופא מתאים אפשר לעבור גרידה עד שבוע 23.

למעלה