לידה- פדופילה?

kfir number 1

New member
לידה- פדופילה?

שוטטתי לי בפורומים של בידור ופתאום אני רואה את הפורום של ניקול המדהימה. אני חולה על השחקנית הזאת. מסתבר שהיא לא רק אשתו לשעבר של טום יש לה מה להגיד והיא אפילו גוברת עליו ואני מאוד שמח על כך. בעוד הוא נאבק לקחת זכייה לאוסקר היא כבר קיבלה זאת. מה זה התבאסתי בשבילה שהיא לא קיבלה מועמדות שנה שעברה על "קולד מואנטיין" של אנתוני מינגלה. אבל לא נורא לפחות יש גלובוס הזהב השנה והיא מועמדת על "לידה". אומרים שזה שערורתי מה שעשתה לילד בן 10 (יותר נכון בנשמה שלו) שזה גובל בפדופילה. מה אתם אומרים?

shiray

New member
היי כפיר!

אתה שואל מה אני חושבת על כל הביקורת שטוענת שהסרט פדופילי? אז ככה, ובאמת שזה לא קשור לזה שזו ניקול, אבל אני פשוט חושבת שבאמת ותמים הטענות האלה מופרכות לחלוטין. דבר ראשון, הביקורת היא בעיקר במובן הפיזי, ולא בזה שהיא כביכול מתאהבת בילד בן 10, אלא הביקורת כלפי הסצנה שהם נכנסים יחד לאמבטיה, ולדעתי כל הקטע יצא לגמרי מפרופורציה! שניהם לובשים חליפת עירום והכל מצולם מאחורי גבה של ניקול, ככה שלא רואים שם כלום, ומבחינת השחקנים גם אין מה לראות בגלל שהם לבושים. באמת שבהתחלה רק קיוויתי כל הזמן שגם ניקול הייתה עם חליפת עירום. מה גם שבהוליווד הסצנות סקס הכי לוהטות הן טכניות לחלוטין, ככה שבסצנה כזאת טוב שלא היה שם כלום! ולמה לא היה את כל הבלאגן הזה עם "ראיון עם ערפד"?! האמת שבמחשבה שניה אין לי ממש מושג אם היה, כי לא היה לי קשר לסרט כשהוא יצא, אבל במחשבה לאחור לאף אחד לא מפריע מה שיש שם... רק כולם אומרים איך הם מקנאים בקירסטן... ולגבי המובן המופשט יותר, והשאלה אם זה שאנה מתאהבת בשון זה פדופיליה אני בספק בגלל שעדיין לא ראיתי את הסרט. אבל ממה שהבנתי, וליאת או לירון- אתן מוזמנות להגיב, אנה נמצאת בכזה קונפליקט רציני ב-ג-ל-ל שהיא לא פדופילית, בגלל שזה לא שהיא ממש נמשכת לאותו ילדון קטן, אלא מה שמושך אותה אליו זה זה שהיא באמת חושבת שזה בעלה המנוח שהיא כ"כ אוהבת. מה גם שאיכשהו קשה לי להאמין שהסרט הרי מסתיים בזה שהם "חיים באושר ובעושר...", וזה לא שהיא בוחרת להיות איתו ולפתח קשר פדופילי לחלוטין... אבל שוב- לא ראיתי עדיין את הסרט, ככה שדי קשה לי להגיב לגבי זה.

היי לך!

פתיחה יפה! חחחח , אבל ברצינות עכשיו- זה באמת מה שקרה! ועד הציפיות היו שונות לחלוטין! גם אנחנו פה מאוד מאוד התבאסנו שניקול לא קיבלה מועמדות שנה שעברה לאוסקר על CM, ובהחלט משמח מאוד שהיא מועמדת על 'לידה' ל-GG. ועכשיו לשאלתך- שירה כבר ענתה לך- בקשר לחליפת עירום שהם לבשו ולא ראו כלום! ניקול אמרה בראיון כששאלו אותה על הסצינה הזו באמבטיה- שהסרט הזה רחוק מאוד מלעסוק בסקס, ושלה היה חשוב מאוד כל הזמן לגונן על קמרון (-הילד) , אני לא מאמינה שניקול היתה עושה כזה דבר!- מראיונות איתה בטלויזיה ועיתונים לא קשה ליראות כמה היא אוהבת ילדים (ואין ראיון שהיא לא מדברת על הילדים שלה!!! עכשיו יש גם כל הזמן כתבות על זה שניקול רוצה תינוק...!) בקשר למה שבתכלס קורה בסרט- אני כבר ראיתי אותו, ואני לא יודעת אם ראית , לכן אני לא אכתוב דברים שיכולים להוות ספויילרים, אז אם ראית את הסרט תיכתוב ואני אענה לך. אבל באופן כללי- באמת שאפשר לומר שהסרט ממש לא עוסק בפדופיליה ובטח שלט הדמות של ניקול, ממש ממש לא! ברוך הבא! ותהנה!

shiray

New member
וואי הזכרת לי כמה התעצבנו

כשהיא לא הייתה מועמדת.... הפורום היה מוצף לחלוטין וכולם מזה התעצבנו...

shiray

New member
חחחח כן.... איזה כיף שהשנה לא היינו

צריכים לעבור את זה שוב...

למעלה