לידה בשבוע 28+2

blue20vt

New member
לידה בשבוע 28+2

שלום כולם. אני דנה אמא לתאומים בני שנה וקצת. ולא הייתי אצלכם אף פעם. דודה שלי ילדה אתמול בשבוע 28+2, תאומים. הילד נושם לבד, הוא קילו 100, והילדה מונשמת והיא קילו 50. רציתי לעודד אותם בתשובות שלכם מה קורה לילדים בשבוע כזה.... כלומר, הם בסדר????? יש תקווה ......?????? אם לא אכפת לכם לספר לי אני אשמח לתגובות בנושא, מי עברה את זה........ומה קורה עם הילדים?????? תודה רבה........

איתן נולד בשבוע 27+6,הוא בן שבע וחצי

תלמיד מבריק בכתה ב'. בריא בגדול,(יש ספיחים אבל לא כאלה שעוצרים אותו),ממוצא בגובה ובמשקל. ממליצה לך להכנס פה משמאל לקישור לאתר עמותת לה"ב ולהדפיס להם משם את החוברת שלנו. מזל טוב

שיעבור בשלום ובהצלחה

תשמעי- הכל אינדוידואלי. יש פגים קטנים יותר שיוצאים "נקי", ויש פגים בוגרים יותר בעלי בעיות. יש סטטיסטיקה, יש אחוזים, אבל הם לא משנים- משנה שגם אם יש פגיעות רובן הן פגיעות שאפשר לחיות איתן, אבל ללא ספק גם יש פגיעות מהותיות יותר שמקשות על החיים. כך שיש את כל המגוון, את כל הקשת. נשאר רק לקוות ולהתפלל שאכן הסטטיסטיקה שללא ספק לצידכם- גם תתממש. בהצלחה!

ברוכים הבאים ושיעבור בשלום../images/Emo140.gif

כפי שקיבלת תשובה זה אינדיבידואלי, בני נולד בשבוע 26+4, 780 גרם כיום בן שלוש ו 4חודשים.. הוא סך הכול בסדר, נבון ומקסים.. יש לו קצת איחור בדיבור אבל זה לא נורא. שיעבור בשלום.

blue20vt

New member
אשמח לעוד תגובות

תודה רבה....לכל המגיבות. אמשור לה את כל התשובות. אשמח לעוד תגובות...... תודה רבה.......

ברוכה הבאה!

אני אמא לתאומים שנולדו בשבוע 25+3, היום הם כמעט בני שלוש וחצי, בריאים ומקסימים.
. אחד מהם עדיין סובל מעיכוב התפתחותי מוטורי קל, אבל הולך ומצמצם פערים בעזרת פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק, ולא צפוי לסבול מבעיות כלשהן בעתיד
. לשני יש משקפיים, אבל גם לי יש ואני לא פגית... כך שתקווה ודאי וודאי שיש, והסטטיסטיקות לגבי הנתונים שתארת על בני הדודים שלך די מעודדות. יחד עם זה, חשוב להבין שסטטיסטיקות כבודן במקומן מונח, אבל בסופו של יום כל סיפור עומד בפני עצמו, וצריך כאן גם לא מעט מזל. אני זוכרת שכשהייתי בפגיה שאבתי עידוד רב מאוד מסיפורים על פגים שנולדו בשבועות שלי (או בשבועות מוקדמים יותר כמובן, רק שבמקרה שלי לא היו יותר מדי סיפורים כאלה..) ויצאו מזה בריאים ושלמים, ולכן צירפתי כאן את סיפורי בשביל דודתך ואני מקווה שהוא יעודד אותה בכל זאת. אם יהיה לי זמן בערב מהבית אצרף גם תמונה של צמד הניסים שלי - תמונה אחת שווה אלף מילים... מחזיקה לכם אצבעות

הי דנה../images/Emo24.gif

שמי רעות , אמא לזיו בת שנתיים וחמישה חוד' , נולדה בשבוע 27+5 , במשקל 890 גר'.היינו חודשיים וחצי בפגייה עם עליות וירידות. היום ילדה מבריקה ומדהימה . אם תרצי אשמח למסור את הטל שלי במסר . שיהיה בהצלחה ועם המון בריאות
רעות

blue20vt

New member
תודה רבה לכם.... מאוד מעודד....

אני אדפיס את כל התגובות שלכן ואביא לה מחר. אני בטוחה שהיא תתעודד....... תודה רבה על העידוד.....

למעלה