לידה בלניאדו

natnat12

New member
לידה בלניאדו

אני גרה בתל אביב ומתלבטת איפה ללדת (לידה טבעית בשאיפה). הבנתי שהחדר הטבעי בלניאדו עולה בערך 1500 שח לעומת 4200 בליס למשל.
אשמח לשמוע ממי שילדה בלניאדו מה דעתה על הצוות ועל התנאים, האם הם באמת קשובים לרצונות היולדת כמו שכתוב באתר שלהם וכו'.
שאלה נוספת, האם לדעתכן זה רעיון טוב ללדת בבי"ח במרחק נסיעה של כ 40 דקות מהבית (לידה ראשונה) או שזה מוגזם?
תודה

ט ו ש ה

New member
בלידה ראשונה זה ממש לא מוגזם

לגבי לניאדו, הייתי מתחילה מלעשות חיפוש בפורום, תמצאי פה לא מעט סיפורים של נשים שילדו שם.
בהצלחה.

looshik

New member
תלוי כמה את מחכה בבית

אני אישית מנסה לדחות את הקץ מלהגיע לבית חולים, כי אני יודעת ששם זה כבר יהיה סוג של משא ומתן ביני לבין ההתערבויות שהם יציעו לי. בבית לא מתערבים לי
.
לכן מה שמניע אותי זה לבחור את ההכי קרוב, בהתחשב גם במוניטין של בית החולים. יש בית חולים מסויים במרכז, שלא הייתי יולדת בו גם אם הייתי גרה בחצר שלהם

ואו... יקר הסיפור הזה. מעולם לא ביררתי.

נישמע בהחלט מרחק הגיוני

מנסיוני גם כמישהי שמלווה שם וגם כמישהי שילדה שם פעמיים בעצמה.
הסיכויים יותר טובים למיילדת קשובה בחדר הטבעי (גם שם זאת רולטה אך עם סיכויים יותר גבוהים להרויח)
עדיף לקחת מיילדת פרטית או להגיע עם הרבה ידע, ליווי מקצועי. התנאים בחדרי הלידה הרגילים
אינם טובים ללידות טבעיות (אין מקלחות בחדרים, החדרים צפופים) אך בחדר הטבעי תנאים טובים.
מציעה לך לעשות סיור ואז להחליט. התנאים במחלקה טובים. גם מבחינת הביות וגם מבחינת החדרים.

looshik

New member
איך אפשר לשבת 40 דקות עם צירים?

אני באמת שואלת.
כרגע בית החולים הכי קרוב אלי נמצא במרחק 15 דקות נסיעה בלי פקקים. עם פקקים זה יכול לגלוש לחצי שעה. עם כל הכנות זה אחד הדברים שהכי מטרידים אותי.

לא יושבים...

עומדים על הברכיים עם הגב לכיוון הנסיעה ונשענים על המשענת של המושב... עדיף מאחורה, שמישהו יוכל לשבת לידך ולעזור.
אין ספק שזה לא כיף להיות בנסיעה עם צירים, בגלל זה יוצאים קצת יותר מוקדם ממה שהיינו יוצאים אם לא היתה הנסיעה, כדי לנסוע כשהצירים עוד לא ממש חזקים.

looshik

New member
ולוקחת אחריות לחו"ח תאונת דרכים?

כשאת לא חגורה?
ויש לך שני ילדים קטנים בבית...? שהבטחת להם אחות קטנה אבל ...
הייתי מעדיפה לידת בית מלנסוע ברכב ללא חגורת בטיחות.

נסעתי מרמת גן, לא היה מופרך

כן בדקתי את מעייני הישועה כגיבוי למקרה והלידה תתפתח מאוד מהר או שאיכשהוא יהיו פקקים מהגיהנום.

מרינהג

New member
ב1500 ו4200 את מקבלת שירותתים שונים

ממליצה לך להתחיל מסיור בלניאדו, השינוי מתחיל כבר במיון.

למעלה