לידה ביפן

לידה ביפן

אני יודעת שזה לא קשור לשפה ותרבות... אני גרה ביפן מזה שנתיים ומתכוונת ללדת פה עוד מספר חודשים. אשמח לשמוע מנשים שחוו לידה ביפן. עם עדיפות לנשים שילדו עם מילדות בבית או בקליניקה של מיילדות (טבעיות).

ryurach

New member
הי

אני חוויתי לידה ביפן אמנם לא בקליניקה אלא בבית חולים ליולדות והיה מדהים. די מערבי , נשארים שבוע בבית החולים. אם מתחשק לך לשמוע על לידה טבעית ביפן , הייתי מציעה לך לחפש את מנטי. ואם את מוצאת אותה תמסרי לה שאני באה לבקר בקרוב. בהצלחה ומזל טוב רחלי

Manty

New member
מהזתומרת באה לבקר בקרוב?

אני עוד שלושה ימים עולה על טיסה לארץ! נפגש בנריטה?

Tenguy

New member
גנום../images/Emo70.gif יש מצב למפגש פורום עם מנטי../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

נגמרו הבחינות... לא ? יש עכשיו זמן סוף סוף להיפגש ? אני חושב שיהיה כיף להיפגש כולנו ולהזמין את מנטי... אפשר לעשות פיקניק עם סושי אצלי בסטודיו...

Tenguy

New member
התכוונתי לפיקניק על הדשא (חם ולח כמו בטוקיו)

אז אולי אפשר לדבר עם זאב מרחובות, ולתאם מועד נוח למפגש במקום ממוזג
?

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

הבחינות עוד לא נגמרו, אבל הן יגמרו בקרוב. חוץ מזה, שכחת שדווקא בדוג'ו של זאב אין מזגן, והוא גם עבר למקום אחר
אז אני מציע שנעשה מפגש באתר החרמון - שם אפשר לפחות להיות בחוץ כמה דקות בלי להנמס
אבל בשיא הרצינות, אפשר לארגן מפגש קטן. אני לא יודע אם יהיו פעילויות, אבל לפחות יהיה משהו. רק צריך לראות כמה אנשים יוכלו להגיע. אולי הפעם נשבור שיא חדש ויגיעו רק 3 אנשים

SashTheRed

New member
אני כנראה אבוא

כל עוד זה יהיה במקום שאני יודע איך להגיע אליו, וכל עוד שזה יהיה אחרי יום שני (מבחן אחרון). מת על מפגשי פורום האלה... על אף שככל שיותר זמן עובר, ככה פחות אנשים באים...

Tenguy

New member
לא ידעתי שהדוג'ו של זאב עבר למקום אחר...

אגב, אולי כדאי בכל זאת להתארגן עכשיו , ולא ברגע האחרון .... ??? ולמה להיות פסימי ?.. באירגון מראש, עם ארגון מנות סושי פלוס סרט קולנוע - אפשר להרים מפגש שימשוך הרבה יותר מ-3 אנשים

Nisenhouse

New member
גם אני מתכוון להגיע

הכל תלוי בזמן ובמקום בו מתכננים לערוך את המפגש.

GnomeBubble

New member
נראה שיש ביקוש

מישהו מוכן לארגן? אני אביא את ההרצאה שהכנתי מהפעם הקודמת ובסוף לא עשיתי אותה.

SashTheRed

New member
מה זה לארגן?

כל מה שצריך לעשות זה לבוא, ובדרך לקנות סושי או משהו, לא?

GnomeBubble

New member
אם אפשר אחרי שבוע הבא

יש לי מבחן ביום ראשון בשבוע שאחרי הבא, וביום חמישי בשבוע הבא יש לי שיעור הכנה.

SashTheRed

New member
כן, יום חמישי שבוע הבא זה יותר מדי מוקדם

חשבתי על משהו כמו אמצע אוגוסט אולי?

Tenguy

New member
2.8 | 9.8 ? והאם פורמט כזה ביום חמישי מתאים ?

אני יכול לארגן מחצלות לדשא לפקניק (בלי מיזוג) ומקרן להרצאות + סרט בתוך הסטודיו (עם מיזוג)... השאלה אם חצי יום זה מספיק ? כי אני מתכוון להתחיל את הסרט בשעה 19:00 כדי שאנשים יוכלו להתפזר ב-20:40 בערך...

Tenguy

New member
מ-12 או 1 אחה"צ - צריך להתחשב באנשים שעובדים

כמוני, למשל....

GnomeBubble

New member
אולי אפילו להתחיל את הסרט יותר מוקדם

כדי שאנשים יוכלו להתפזר ב-20:00. אבל את זה כבר נוכל להחליט במפגש עצמו, כשנראה איך הדברים הולכים. חוץ מזה ה-2.8 וה-9.8 נראים לי תאריכים טובים. אני רק מקווה שלא יפול עלי משהו ברגע האחרון.

למעלה