לידה באירופה

mikledet

New member
Jemand - מצטטים אותך!

טבעת מטבע לשון!!

forglemmigej

New member
בדיחה בשבילך

פעם כרושצ'וב ביקר את קנדי, וביקש ממנו דיים להתקשר לחבר. אז קנדי נתן לו שני דיים, ואמר לו הנה תתקשר.

stevie1

New member
לא! זו בדיחה עם מילון

רק מי שהניק שלו מתחיל ב-F מבין אותה מהיום שמך בפיב"א: fmikledet הוטבלת

forglemmigej

New member
ובנימה אופטימית

זו אגיד לכם לילה טוב ואשאיר אותכם לשחק לבד בארגז חול.

een ogenblik

New member
חשבתי על זה

וגם אם זו אפשרות, איני מבינה מה אמור לשעשע בזה, גם אם אני מנסה להכניס את מילקי ואילה למשוואה (איך בכלל הן נכנסות לשם?). אני יודעת שזה מעצבן להסביר בדיחות, והן אף פעם לא נשמעות מצחיקות כאשר מסבירים אותן, אבל אולי מישהו
?

een ogenblik

New member
שנינו מסכימים על מילקי, אבל סטיבי?

חשבתי שהכוונה הייתה לאילה (והבדיחה אפילו סופרה כתגובה להודעה שלה). אז אולי אילה, סטיבי ומילקי יחד? אבל אז הן שלוש, ולא שתיים, ואני לא רואה קשר לשני דיים. איבדתי את מעט ההבנה שחשבתי שיש לי. נו, שוין, אני כבר לא אבין בדיחות כאן, מה שמחזק את תיאוריית חוסר חוש ההומור שלי.

לא. גם מי שמכוון אליו לא מבין.

כנראה שזאת בדיחה שרק מי שזוכר (ומוקיר?!?) את חרוצ'וב מבין....

מישמש1

New member
הבהרות../images/Emo70.gif

דבר ראשון, אם כבר אני "ידידתך". הלאה... ההודעה שלי למעלה שעוררה מיני סערה, לא נכתבה כדי להעליב אף אחד (במיוחד לא אותך, Fjkgjfklgjf שכהרגלך בטוב יש קפצת על הסוס כדי לתת לדברים של אנשים אחרים פן מרושע), בסך הכל העליתי שאילתה ליגטימית; האם רון רוצה לשלוח את ה: poor heavily pregnant wife (למי שעוד לא הבין למילה Poor יש עוד משמעות חוץ מ"עני") שלו לעבור לידה בחו"ל במקום שהיא לא עברה בו את ההריון ושאינם מכירים, או חס וחלילה, הם כבר ירדו מהארץ ונמצאים במקום ספיציפי (נקרא לו X ) ואם כך, האם זה כבר רלוונטי (מישהו יעבור ממדינה אחת לאחרת רק כדי שהעולל המסכן יזכה לדרכון בורדו??)?? דבר שלישי, איפה בכל השרשור המטופש הזה היה כתוב שהריון זו מחלה? אני אמרתי? מישהו? אני וואן? יש מתנדבים? אז בבקשה, לפני שמישהו פה מתנדב לתת לדברי פירושים וביאורים אני מציעה להתאמן בקריאה כי זה עוזר בהבנת הנקרא וגם לנשום שלוש פעמים עמוק ולהרגע...קצת tongue in cheek עוד לא הזיק לאף אחד

ayala26

New member
ומה למדנו השבוע?

1. חינוך ילדים הוא לא רק לדבר אליהם בשפת המקום. 2. הריון הוא לא מחלה. מה, לא השכלנו?

למעלה