לידה באירופה

Sparker

New member
ובכן... מה דעתך על פורום עם "קצת"

אתגר
זה למשל? אני לא ממש צופה לו עתיד מזהיר...

blixgirl

New member
ספרקיטו ידידי...

לא לזה התכוון המשורר...התכוונתי אין לי מושג עם מי שכבת כדי לקבל את המינוי לקאריביים.....אז חשבתי אולי שמא תספר לנו שנדע
ואל תשנה נושא...

ornauk

New member
פגם קטן וביי ביי

אני לא חושבת שזה משהו שצריך להתגאות בו.
טוב כל אדם בדרכו ילך.

אם לא שמת לב..

הוא דווקא מאוד הצטער על זה. נשמע כאילו התלונן בפנינו על עצמו על למה הוא כזה, ולא כמו התפארות דווקא. בהתחלה מסונוורים ורואים רק את הדברים הטובים.... אחרי זה מתפקחים ומהאכזבה רואים רק דברים שליליים... ואחרי שניהם, רואים את הבן-אדם עצמו כפי שהוא. סבלנות ואורך רוח, ידידי. כבר עצם ההתחלה היא יותר מסתם דבר.

ornauk

New member
סטיבי "ידידי",

הוא יכול להביא מסמכים רפואיים מארץ א. ב. אישה שנמצאת בסיכון גבוהה תעדיף להשאר בארץ ולא לקחת סיכונים. (זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה) הריון זה לא מחלה, ישנן נשים שיולדות בתוך בור של חול.

forglemmigej

New member
יש לי חברים

הולנדים, את שתי הבנות אישה ילדה בבית.( כמו חתולה) סתאאם..

ayala26

New member
יש לך חברים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

mikledet

New member
מייאאוווו..ראוווו...../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo123.gif

היית מת ל cat fight....

אבל בשביל זה החתולה השניה צריכה להיות: 1. חתולה 2. שווה את המאמץ 3.באמת מעצבנת במקרה הזה, ה"דנית" היא: 1. לא חתולה 2. לא שווה את השריטות בפנים. 3. לא מעצבנת כמו שמצחיקה, ולעתים מעוררת רחמים... ביום שהיא תגרום לי לבכות (don't hold your breath waiting) אני אפצח בקרב אמיתי....

ayala26

New member
חוץ מהבדיחה של אתמול../images/Emo31.gif

היא מצחיקה אותי נורא. אני מודה שיש הודעות שאני כותבת הודעות רק כדי לראות מה היא תכתוב.. ולפעמים היא אפילו מצליחה להשאיר אותי כמעט ללא מילים (כמו "אגב, חינוך ילדים...")!

forglemmigej

New member
ובמיוחד שכבר יש

לך ילדים ,ואת יכולה לשתף אותנו בנסיונך העשיר עם טיפים לגידול. אבל איך אמר ידידי Jemandזה רק Kleingkeiten

ayala26

New member
אני לא יודעת מה זה Kleingkeiten

אני רק מקווה שזה לא קשור לחינוך ילדים.

stevie1

New member
זה מאותו הספר

"בדיחידה ליורד לדנמרק" שממנו באה ה"בדיחה" הקודמת

forglemmigej

New member
פרוש המילה

אבל לא ממש מילולי, זה: השטויות שאת עונה להודעות שלי.

ayala26

New member
זה בסדר כבר גיליתי לבד

תגידי, מה העניינים איתך? כבר סיפרתי לך שאני משתעשעת איתך ועל חשבונך ואת עדיין ממשיכה עם הרצינות נטולת כל חוש ההומור והתוקפנות של הודעותיך ולא שמה לב שמי שיוצא פה מדבר השטויות זו את? האמת, זה כבר לא מעניין שאני יודעת מראש מה תהיה התגובה שלך.. אז אני מפסיקה לשחק כי אחרי שמגלים איפה נמצאת המצלמה הנסתרת המתיחה נגמרת וכבר ממש אין טעם להמשיך אבל מכיוון שאת חייבת להגיד את המילה האחרונה - הבמה שלך.

למעלה