ליג לוזון

בני יהודה לא תספוג. בני יהודה לא תספוג. בני

יהודה לא תספוג.
בני יהודה לא תספוג.
בני יהודה לא תספוג.
בני יהודה לא תספוג.
בני יהודה לא תספוג.

רז 1978

New member

רז 1978

New member
בית"ר ירושלים - מכבי פתח תקווה

כמו הפועל חיפה גם בית"ר ירושלים עשוייה בסיטואציה מסויימת להבטיח לעצמה ראש שקט עד לסיום העונה אם תנצח ביום ראשון את מכבי פתח תקווה אלא שהמלאבסים שהעפילו השבוע לחצי גמר גביע המדינה בכדורגל יש תוכניות משלהם וגם אם הם ילכו עד הסוף בגביע ויזכו הם עדיין לא רוצים ללכת בדרכי הפועל רמת גן - לזכות בגביע ולרדת ליגה

בית"ר ירושלים תעשה הכל בכדי שביום ראשון בערב יהיה לה ראש נקי מדאגות עד לסיום העונה ולדעתי זה מה שגם יקרה לה

ההימור שלי: 1-3 לבית"ר ירושלים

itzikon5352106

New member
כמו תמיד בית"ר עלולה לסבך את עצמה

מכבי פתח תקווה יודעת שהצהובים שחורים מהבירה בלחץ כי הקהל כועס על ההפסד בגביע ועל זה שהשחקנים נראים כאילו לא אכפת להם והקהל יבוא ויקלל את השחקנים והאמת שבצדק, השחקנים נראים כבויים ולא אכפת להם.שלומי אזולאי זה חתול בשק, דני פרדה הייתי מכניס פרדה מהספארי היה יותר טוב, וגם בהגנה יש צרות.

אלי טביב לא משלם משכורות וזה כבר מריח כמו ריח לא טוב.לדעתי גם בקיץ הזה רוני לוי יברח אם לא למכבי חיפה אז לרומניה.
אם השחקנמם לא ייתנו 600 אחוז וינצחואז חבל עליהם....

ifa1111

New member
השקעה

כשאתה משאיל שחקן, בטח לתקופה קצרה אתה לוקח סיכון עד כמה אותו שחקן הולך לתת מעצמו.
בית"ר עשתה בינואר רכש מאסיבי רק שבכדי לחסוך בעלויות שאלה כמה שחקנים. לוגאסי או אזולאי כדוגמא יודעים שבסוף העונה הם חוזרים לקבוצות שלהם ולכן פחות מעניין אותם מה יהיה עם בית"ר בעונה הבאה או מה הדעה של הקהל או המאמן כלפיהם...

בקשר לתחושות של הקהל על חוסר ההשקעה אני חושב שבית"ר הגיעה לק"ש למשחק חוץ קשה מאוד ונתנה את מה שיש לה. גם מול סגל מאוד חסר של ברק בכר זה לא מספיק ולכן הפסידה. נדמה לי שאם יעשו על זה איזה מחקר פסיכולוגי יראו שכל החרם המאורגן הזה של אוהדי בית"ר למשחקים הקרובים זה רק תירוץ כדי להפסיק ולבוא ולראות את השעמום הזה כל שבת בעוד בטלוויזיה משדרים משחקים כ"כ טובים...

itzikon5352106

New member
שייתנו לצעירים לשחק

טל כחילה בלם עם כשרון אם הוא לא יתחיל לשחק הוא יאבד את זה.יש עוד כמה שחקני נוער טובים שיכולים לשחק והם לא פחות טובים מאלה שמשחקים.

שחקני בית יתאמצו יותר משחקני רכש או מושאלים.

itzikon5352106

New member
פ''ת בלחץ בגלל הניצחונות של בני יהודה ורמה''ש

לשלושתן 23 נק' והן כמובן צריכות להיפגש ביניהן.בשנה שעברה קיבלנו מח' סיום דרמטי בתחתית,לדעתי גם העונה נקבל מח' כזה כי גם עכו ורעננה מסובכות

droriko

New member
שתי הקבוצות ילחמו

בפתח תקווה נלחמים נגד הירידה,ובביתר לא רוצים לצאת עוד פעם בליווי משטרתי. יהיה חם ומגניב

רז 1978

New member
שיא שלילי של קהל בטדי לעונה

רק 1500 אוהדים באו לטדי

כמעט 5 אחוז מתכולת האצטדיון

droriko

New member
אני לא בטוח

שמספר הצופים בטלוויזיה היה יותר גבוה

itzikon5352106

New member
ניצחון חשוב

שלומי אזולאי פשוט מסכן 4-5 החמצות של שער בטוח,מזל שהסתדרנו בלעדיו.

עומר אצילי בשער גדול,כמה חבל שרוני לוי לא ספר אותו העונה ולחשוב שהוא כבר היה בדרך למכבי פ''ת אחרי שדני פרדה עבר לבית''ר אבל בסוף הוא נשאר בבית''ר ואני מקווה שייתנו לו דקות משחק כדי שבעונה הבאה הוא יהיה שחקן הרכב ויראה ניצוצות.

במכבי פ''ת היו בטוחים שהם נשארים בליגה אני מאחל להם לרדת

שערוריית המאה בליגה הלאומית

פנדל ואדום על התחזות מוחלטת, שבכלל מחוץ לרחבה. שוב שופט גרוע הורס משחק.

afc2

New member
והכי חשוב

הפועל עפולה שתומר לוי מערוץ הספורט תיאר אותה כשערוריית השנה, הבטיחה עונה נוספת בליגה הלאומית...

רז 1978

New member
אגב גם בוינטר היה מיני שערוריה היום

המשחק בוינטר בין הפועל רמת גן לבית"ר ת"א/רמלה הסתיים בדיעבד אחרי המשחק בין הרצליה לבני לוד שבו לוד ניצחה 2-3
שהסתיים המשחק בהרצליה שבו לוד ניצחו 2-3 היה ברור שתיקו מספיק לשתי הקבוצות וממש בדקות הסיום של המשחק שתי הקבוצות ר"ג ובית"ר ת"א/רמלה לא ניסו להבקיע ולא ניסו לעבור את אמצע המשחק

למי שמכיר את סיפור המשחק בין שמשון ת"א להפועל כפר סבא ממחזור הסיום של עונת 1981/82 שבו שתי הקבוצות היו זקוקות לתיקו כ"א (כפר סבא תיקו בשביל אליפות ושמשון ת"א תיקו בשביל להישאר בליגה) ובאותו משחק שתי הקבוצות כאילו שיחקו על תיקו אז זה מה שקרה היום בוינטר רק שזה קרה בדקות הסיום של המשחק בלבד

אוהדי רמת גן ממש לא אהבו את זה ושרקו בוז

לפחות הנחמה היא שהשגנו את המטרה ואנחנו סיינו את העונה כבר במרץ, דבר שהוא נדיר מאד לקבוצה כמו הפועל רמת גן שרגילה לאבד עניין בליגה רק במחזורי הסיום

למעלה