ליג לוזון

רז 1978

New member
ליג לוזון

עוד מחזור של ליג לוזון לפנינו
מחזור 28 בפליאוף העליון ואיתו משחק העונה בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע (שיזכה לשירשור נפרד) ומחזור 27 בפליאוף התחתון שיוציא בעצם לדרך את משחקי הפליאוף התחתון

כל אלו ועוד בעוד מחזור של ליג לוזון

רז 1978

New member
שיר המחזור

ביום ראשון הקרוב תחגוג הזמרת סלין דיון את יום הולדתה ה 46

דיון זמרת בקנדית דוברת צרפתית ייצגה את שוויץ בתחרות האירוויזיון בשנת 1988 שנערכה באירלנד עם השיר Ne partez pas sans moi (אל תעזבו בלעדיי) וזכתה במקום הראשון מה שהקנה לשוויץ את ניצחונה השני (והאחרון לבינתיים) באירוויזיון

בשנות ה 90 כבר החלה הקריירה של סלין דיון לפרוץ קדימה

אחד השירים הזכורים והבלתי נשכחים של סלין דיון באירוויזיון היה בשנת 1997 אז יצא הסרט טיטניק ואני מתכוון לשיר My Heart Will Go On שנבחרת על ידי לשיר המחזור

שיר מקסים ונפלא בסרט הגדול ביותר שיצא לאקרנים באותה שנה

My Heart Will Go On זה שיר המחזור

https://www.youtube.com/watch?v=PKS5DwSC0fo

רז 1978

New member
הפועל תל אביב - מכבי חיפה

אם וכאשר הפועל תל אביב תפסיד היא תוכל בוודאות לומר שלום לחלום האירופאי שלה ולראות משחקי מוקדמות הליגה האירופאית בעונה הבאה בטלוויזה

מכבי חיפה מנגד במידה ותנצח תוכל להשיג לעצמה מקדמה יפה ולשמור חזק על המקום הרביעי (שעשוי להוביל אותה לאירופה במידה ובאר שבע תיקח את הגביע מבלי לקחת אליפות או אם קריית שמונה תזכה בגביע) ואולי בכל זאת לנסות ולהשיג את המקום השלישי ולנסות ולעקוף את קריית שמונה

קצת עצוב שאחת משתי הקבוצות לא תהייה באירופה ואנחנו רגילים לראות במרבית העונות את שתי הקבוצות משחקות באירופה אך בוודאות לפחות אחת מהשתיים לא תהייה באירופה בעונה הבאה

ההימור שלי: 2-2

רז 1978

New member
רק עכשיו אני מגלה את התוצאה

ואוו אני בהלם!!!
אני מודה שלא ספרתי ממש את הפועל תל אביב לפני המשחק אבל גם אם היו אומרים לי שהם ינצחו אז הייתי חושב שהם ינצחו 0-1 או אולי 1-2 אבל לא חשבתי שהם יתפוצצו על מכבי חיפה

הפועל תל אביב משאירה לעצמה סיכוי לסיים רביעית שעשוי להקנות כרטיס לליגה האירופאית אם הגביע יהיה של באר שבע (מבלי לזכות באליפות) או של קריית שמונה

droriko

New member
הבעיה שהפועל הולכת לפירוק

ואם היא תגיע לאירופה יהיה לנו שידור חוזר של באר שבע 97/98

רז 1978

New member
בני סכנין - קריית שמונה

סכנין עשתה את שלה בזה שהיא העפילה לפליאוף העליון וכל דבר מעבר לזה זה רק בונוס עבורה

אמנם הפער שלה מהמקום הרביעי הוא רק 4 נקודות (והמקום הזה עשוי להעניק כרטיס לליגה האירופאית לעונה הבאה) אך גם אם היא לא תשיג אותו זה לא יהיה כישלון עבורה

קריית שמונה מגיעה למשחק הזה במורל גבוה מאד אחרי שניצחה את מכבי חיפה בשבוע שעבר בקרב חשוב מאד על המקום הרביעי ואחרי שניצחה באמצע השבוע את בית"ר ירושלים ברבע גמר הגביע

קריית שמונה קבוצה טובה יותר ולדעתי היא גם תנצח

ההימור שלי: 0-2 לקריית שמונה

רז 1978

New member
מ.ס אשדוד - רמת השרון

אשתקד סיימה מ.ס אשדוד את העונה הסדירה במקום השביעי ופתחה את הפליאוף במשחק בית מול רמת השרון והפסידה לה

כעת היא שוב פותחת את משחקי הפליאוף שהיא במקום השביעי ובמשחק ביתי מול האחרונה בטבלה (רק שהפעם זה מול רמת השרון)
האם ההיסטוריה שוב תחזור על עצמה?

רמת השרון ניצחה העונה יותר משחקי חוץ (3) מאשר משחקי בית (2)

מנגד אשדוד עד לא מזמן נהנתה ממאזן נקי של הפסדי בית אך בשני משחקי הבית האחרונים שלה היא הפסידה להפועל רעננה ולהפועל תל אביב

הפעם זה לא יקרה לה לדעתי

ההימור שלי: 0-2 לאשדוד

רז 1978

New member
ההיסטוריה שוב חוזרת על עצמה

שנה שעברה אשדוד סיימה את העונה הסדירה לפני הפליאוף במקום השביעי והיא פתחה את הפליאוף עם הפסד ביתי למדורגת אחרונה הפועל עכו

שנה אחרי ושוב חזורת ההיסטוריה על עצמה

אשדוד מהמקום השביעי בפליאוף התחתון פותחת את משחקי הפליאוף התחתון עם הפסדי ביתי לאחרונה בטבלה הפעם זה לרמת השרון

רז 1978

New member
הפועל עכו - הפועל רעננה

קרב תחתית חשוב בין המדורגת עשירית (הפועל עכו עם 27 נקודות) לבין זאת שמדורגת מום אחד מתחתיה עם 26 נקודות

הקבוצה שתנצח פה תקבל הרבה אוויר נקי לנשימה שלא לדבר על כך שאם בני יהודה לא תנצח את הפעול חיפה ורמת השרון לא תנצח באשדוד אז בכלל למנצחת כאן (אם המשחק יוכרע) יהיה פער גדול יותר מהקוו האדום

רק שלדעתי המשחק לא יוכרע

ההימור שלי: 1-1

רז 1978

New member
הפועל חיפה - בני יהודה

במפגש הליגה הקודם בין שתי הקבוצות בבלומפילד איבדה בני יהודה ניצחון בדקות הסיום אחרי שספגה שער שיוויון עמוק בתוך תופסת הזמן מה שקרה לה לא מעט פעמים ומה שממחיש יותר מכל עד כמה העונה בני יהודה סובלת מחוסר מזל

11 נקודות מפרידות בין שתי הקבוצות וניצחון של הפועל חיפה יבטיח לה סופית את הישארותה בליגה אך מנגד בני יהודה חייבת גם היא ניצחון בכדי שהליגה לא תברח לה שכן אם תפסיד כבר יהיה לה קשה מאד לשרוד למרות שיישארו לא מעט מזחורים לסיום

ההימור שלי: 0-1 להפועל חיפה

למעלה