ליג לוזון - מחזור 22

"אפשר לערוך סרט הפוך שיהיה יותר ארוך"

pgprince

New member
ניצחון 5 רצוף של מכבי

בסה"כ כ 85% הצלחה. הרבה מעל עונה שעברה.

טל851

New member
קריאף מבית"ר מתראיין לערוץ הספורט

ובריאיון האדון אומר שהיתה עליו אחריות גדולה מדי והיה לו קשה...מסכן...רחמנות

וזו הסיבה שרוב השחקנים הישראלים לא יצליחו להוביל בחיים קבוצה בליגת פח שלנו או להוביל את הנבחרת

afc2

New member
בסך הכל ילד בן 22

לפני שהוא "אדון" ואת מלגלגת עליו אגיד כך.

אופיר קריאף הוא ילד טוב מאוד, שמצוי בתוך סיר של הקבוצה הכי לחוצה בארץ. אם מצפים ממנו להנהיג את הקבוצה הזאת שהוא לבד במערכה (בית"ר חלשה מאוד מתחילת העונה בכל עמדה, אולי למעט השוער שהיא סבירה).

מפה ועד להפוך אותו לסמל סטטוס של ישראבלוף המרחק עוד רב. סבלנות.

טל851

New member
אז מה אם הוא "ילד"?

מסי ורונאלדו לא היו ילדים כשהם הובילו את הקבוצות הטובות בעולם? הם לא היו ילדים כשכל העיניים הופנו אליהם? לא שמעתי ציוץ מהם לגבי זה?

עזוב, הוא בחיים לא ינהיג והאמת שאני לא רואה אף שחקן ישראלי צעיר שיכול להנהיג כי כולם ילדים מפונקים ובכיינים

afc2

New member
קריאף היה מחייך למשמע ההשוואה הזאת

אין פה מסים ורונלדות, ומספיק כבר עם ההשוואות חסרות הבסיס הללו.

מועדון כמו בית"ר ירושלים מוקף בשחקנים בינונים מינוס, ולהפיל את התיק על שחקן צעיר אחד, שהוא אפילו לא חלוץ או קיצוני כמו הכוכבים שהזכרת לעיל (בסך הכל משחק כ-50-50, והגיוני מאוד שלא כבש יתר על המידה).

להפוך אותו לסמל סטטוס לעצלנות, מפונקות ובכיינות זה הכי קל ונוח לתשקורת.

afc2

New member
הגיע הזמן שמישהו פה יתעורר בנושא הקהל

לא יכול להיות שבמחזור אחד ב-3 משחקי ליגת העל יגיעו ביחד 250 צופים בקושי.

אני מדבר על הפועל רעננה, מכבי פ"ת ועירוני רמה"ש ששבוע אחרי שבוע לא מגיע קהל בכלל (100 צופים בקושי), ועל מ.ס. אשדוד ועירוני ק"ש במשחקים שלא מול 4 "הגדולות".

נמאס כבר לשמוע תירוצים מפה ועד הודעה חדשה בנושא הזה והגיע הזמן כן שההתאחדות תעשה דבר בנושא.

הפיתרון היצירתי שלי לנושא הוא שבתחילת העונה הבאה יודיעו בהתאחדות כי הקבוצה שתביא הכי מעט קהל העונה (בממוצע למשחקי בית שהיא מארחת, ולכרטיסים שהיא מוכרת לאוהדיה שלה בלבד) תתמודד נגד הקבוצה שתסיים במקום ה-13 בצמד משחקי מבחן על ירידה לליגה הלאומית.

אם הקבוצה שהביאה הכי מעט קהל תסיים במקומות 13-14, המבחנים יהיו נגד הקבוצה שתסיים במקום ה-12.

אני יודע שזה נשמע מצחיק והזוי, אבל עם בתחילת עונה מודיעים את זה, תאמינו לי קבוצות יתחילו להזיז את ה____, יעשו מחלקות של יחסי ציבור בתוך המועדונים, יתחילו לשכור פה אוטובוסים ולהביא ילדים מהמתנסים ישר למגרשים וה-100 צופים הבזיוניים הללו יעלמו מנופינו.

אגב, שמישהו יסביר לי למה שק"ש אירחה את ב"ש הגיעו 2,500 צופים (כמות מכובדת) ושהגיעו הפועל חיפה 150??

קבוצות כאלה בחיים לא יביאו צופים

הגיע הזמן לעבור לליגה של 10 קבוצות - 4 סיבובים, ככה ברוב המשחקים יהיה קהל ותהיה אווירה (אלא אם כן ניתקע עם רעננה ורמה"ש גם שם - רעות חולות שלא היו לנו עד הרחבת הליגה) - 4 הגדולות, הבינוניות (ב"ש, נתניה), והקטנות עם קהל (הפועל חיפה, הפועל ירושלים, הפועל פ"ת). אז תמיד יהיו קבוצה-שתיים בלי קהל אבל המצב יהיה הרבה יותר טוב.

afc2

New member
אני נגד הקטנה של הליגה וכבר אמרתי זאת

אתה תקטין את הליגה, מי שירדו יהיו בהפוך על הפוך, הקבוצות שאתה לא באמת רוצה שירדו ליגה, אלא דווקא אלו שיש להן עוד איכשהו קהל (ע"ע נתניה, הפועל פ"ת).

הקטנת ליגת העל לא תמנע בעתיד מקבוצה דלה במשאבים כמו רמה"ש לסיים שביעית (2012) ושישית (2013)...

אני מזכיר שקבוצות פיצקיות כמו הרצליה, הכח ר"ג ונצרת עלית כבר ביקרו אותנו כאן בשנים עברו בליגת ה-12...

אם לא הגדלת הליגה ב-2009, הפועל ב"ש (סיימה שלישית אחרי הפועל חיפה והפועל עכו) לא הייתה עולה ומי יודע עוד כמה שנים הייתה ממשיכה להיתקע בלאומית...

אני בעד שיהיה יצוג לכל הארץ, ושהליגה תהיה מפוצצת בילדים כמו אמיר עגייב, אלון תורג'מן, דור מיכה, בן רייכרט, בנצי מושל ושלושה שחקני ההגנה של סגנית מוליכת הליגה מבאר שבע. כל אלו שמניתי הם עדיין לא בני 23.

תקטין ת'ליגה ל-10, אתה מקטין את כמות הישראלים בליגה בשני שליש, ומי שיסבלו מזה במיוחד יהיו אותם ילדים. איזה בדיוק ילדים גדלו פה בליגת ה-12??

שילכו קיבינימט הרייטינג. תנו לעוד ילדים להראות מה הם שווים במגרש של הגדולים, תנו לעוד מאמנים לעבוד בשקט ובצנעה ולא כל היום שהם במאבק של תחתית.

למעלה